Dog.bg Форуми : Немски дог

Към съдържанието

БНК Немски дог

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (128 Страници) +
  • « Първа
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Немски дог

#2501 Потребителят е офлайн   mim4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 March 2007 - 08:48 PM

Цитат

Цитат

Ljubov ot prav pogled  w)  w)  w)  w)  w)  w)

Качена снимка

разкошни!!!! bravoS bravoS bravoS

на каква възраст са тези кучета

#2502 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 March 2007 - 10:13 PM

zdraveite i ot men . 4estit da ni e novia klyben forym . dano i po4itatelite na porodata stavat vse pove4e . 4akam s netjrpenie novite temi . NALI 6TE KAGETE KAKVA 6TE E SJDBATA NA IZOSTAVENIA DOG ? MNOGO SE IADOSAH KATO GO VIDIAH . neznam takiva hora za6to izob6to si vzemat ky4eta ? pozdravi ot men i NYBIS
User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#2503 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 14 March 2007 - 11:46 PM

ENJOY , добре дошла ! Завиждам ти , че си можела да се любуваш на Барон , той е моят фаворит и промени много отношението ми към немските догове. Всъщност отношението ми се промени от наученото от хората тук
Решението да се вземе дог е много сериозно. Щом често пътуваш според мен не е добре да имаш такова куче. Дога ще тъгува за теб . Щом искаш куче трябва да знаеш , че ако няма къде да стои на Нова година , през летните ваканции и зимните почивки е по-добре да се замислиш за друга порода и когато му дойде времето да ве върнеш отново към мечтата си. Вземи си някой дребосък-пекинез, пинчер , чихуа, йорки.... и го води на всякъде с теб .
Ще те помоля да запазиш мнението си за д-р Георгиев , защото тук много от пишещите и четящи темата са или негови приятели, или хора , които го уважават , че и той самият.

slaviad , където е оставен дога дали се грижат вече добре за него? Имаш ли някаква информация ?

ivan-z, как са красивата Нубис и нейната многобройна компания?

#2504 Потребителят е офлайн   slaviad Икона

• Working Bee
  • PipPipPip
  • Interests:Секретар на Български национален клуб Немски дог & Модератор на Клубния форум за породата немски дог.

Публикувано: 14 March 2007 - 11:49 PM

Чета и в главата ми напира нещо наскоро преживяно...Разказвах на един страхотен човек w) , с когото съдбата ме срещна, че съм гледала три дога едновременно w) . Той ме попита "Сигурно имаш много голяма къща?"...А аз отговорих "Нито е голяма, нито е къща..." l) l) l) d)
Поводът на срещата ни беше съвсем различен и нямах време да обяснявам...
Правилният ми отговор трябваше да бъде : "Не...трябва да имаш много голяма душа..." w) drink

Получи се пост малко в стил "ГОЛЕМИЯТ БЕНДЖИ"... 1super
Но какво да се прави - ефирът работи и то добре!! worthy

"Никога не ти се дава мечта без да ти се даде и шанс да я осъществиш."
Шри Оробиндо/ Ричард Бах
Господи, прати ни хора с големи души!! worthy worthy worthy

#2505 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 15 March 2007 - 11:57 AM

Така е!!С големи души и с акъл - не знам кое по..Поздрави.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#2506 Потребителят е офлайн   ENJOY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2007 - 12:15 PM

Аз не пътувам чак толкова много. Тази година още никъде не съм ходила всъщност, само по Великден отивам в Македония за три дни. Имам много готови маршрути за през лятото, но всички те са за по един ден, отиване, разглеждане и връщане, няма да отсъствам дълго. Извинявам се за мнението си за Георгиев, тогава ми направи лошо впечатление, но иначе съм сигурна, че е отличен ветеринар и развъдчик, няма спор.
Снощи само подметнах на приятелката си "как искам дог..." и по начина, по който ме попита "къде ще го гледаш?", разбрах, че няма да подскача от радост, ако чуе отговор "у вас".
Що се отнася до дребни породи, имам болонка. Бяха четири всъсщност, но бяха доста пакостливи и като станаха на около годинка, майка ми тайно пусна обяви и ги раздаде, докато ме нямаше у нас. Толкова ми беше гадно... Гледала съм и два добермана, единия от които пък баща ми подари по едно време, когато взе другия. И двата бяха женски и бяха от клуб "Доберман". Беше преди години, но още ми е мъчно за тези кучета. Имах още едно, което прибрах от улицата, но не мисля, че тук е мястото да разказвам историята му, по която, между другото, сигурно би могла да се написхе книга. Просто искам да си имам едно само мое куче, което да си гледам само аз и никой да не може да каже нещо срещу него.
Даже си мисля, че и майка ми ще го обикне, стига само да не се налага някой друг да го разхожда и да не пуска косми. Това ме подсеща... договете пускат ли много косми? Майка ми се беше навила на доберман преди години, защото има къс косъм и се очакваше да е по-чисто, но и години след като ги нямаше тия кучета, още откривахме тук-там по някои косъм. И най-лошото е, че като са такива малки, се завират упорито в килимите и прахосмукачката не може да ги изсмуче.

#2507 Потребителят е офлайн   slaviad Икона

• Working Bee
  • PipPipPip
  • Interests:Секретар на Български национален клуб Немски дог & Модератор на Клубния форум за породата немски дог.

Публикувано: 15 March 2007 - 01:21 PM

Важното е кое ще надделее...БЕЗкосмието или БЕЗдогието.... l) l) l) w)
d) d) d)
А за лигите знаеш ли? n)

#2508 Потребителят е офлайн   ENJOY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2007 - 01:27 PM

О-о-о, хора, някой ден ще имам дог, пък каквото ще да става! Един хубав мъжки арлекин!
И за лигите съм мислила, това е много лошо. Така обичам да си гушкам главите на кучетата... а и като се сетя и ротвайлерчетата как ме лигавят понякога и се ядосвам... Ама ще го преглътна, това винаги ще си ми е любимата порода.

#2509 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 March 2007 - 04:26 PM

zdravei ENJOY . mnogo si entysiazirana napomnia6 mi na men p redi 10 godini . i az sjm gledal pydel i doberman v apartament . Dage dobermankata mi po4ina sega prez ianyari na 9 godini . no me4tite se sbjdvat stiga da ima6 tjrpenie . v momenta giveia v kj6ta imam dog i o6te cial zoopark . MOGE da vidi6 na 185 str 4ast ot nego . no naistina e po dobre da givee6 samostoiatelno ina4e e dosta iznervia6to za vsi4ki . makar 4e i sega s gena mi imame nekoi protivore4ia no kato cialo e drygo . VSI4KI RODNINI SE POBJRKAHA KATO VZEHME NYBIS . po4na se kak 6te givee deteto s tova ky4e i t . n. togava sina mi be na 2 god . no vidiaha 4e niamat dymata i taka . a az po skoro vnimavam za ky4eto 6toto malkoto dete ne znae6 kak ia terorizira . TAKA 4E IMAI TJRPENIE . IMA6 LI GELANIE 6TE NAMERI6 NA4IN RANO ILI KJSNO . a 6to se otnasia do ligite SLAVIAD niama predvid 4e 6te ti pre4i da si gy6ka6 ky4eto . a po skoro 4e kato se iztrjska letiat ligi navsiakjde , b) dage i po tavana . a za kosmite sj6to kato s dobermana sitni i navsiakjde . 4ao zasega ot men i kjsmet .
User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#2510 Потребителят е офлайн   slaviad Икона

• Working Bee
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2007 - 04:45 PM

И аз бих те посъветвала да изчакаш, докато имаш сигурно място, което да стане дом и на дога 1super .

Относно космите и лигите - обичаш истински някого...когато приемаш и недостатъците му...може дори да заобичаш и тях ouu ouu ouu

#2511 Guest_Guest_*

• Група: Гости

Публикувано: 15 March 2007 - 04:51 PM

Цитат

zdravei ENJOY . mnogo si entysiazirana napomnia6 mi na men p redi 10 godini . i az sjm gledal pydel i doberman v apartament . Dage dobermankata mi po4ina sega prez ianyari na 9 godini . no me4tite se sbjdvat stiga da ima6 tjrpenie . v momenta giveia v kj6ta imam dog i o6te cial zoopark . MOGE da vidi6 na 185 str 4ast ot nego . no naistina e po dobre da givee6 samostoiatelno ina4e e dosta iznervia6to za vsi4ki . makar 4e i sega s gena mi imame nekoi protivore4ia no kato cialo e drygo . VSI4KI RODNINI SE POBJRKAHA KATO VZEHME NYBIS . po4na se kak 6te givee deteto s tova ky4e i t . n. togava sina mi be na 2 god . no vidiaha 4e niamat dymata i taka . a az po skoro vnimavam za ky4eto 6toto malkoto dete ne znae6 kak ia terorizira . TAKA 4E IMAI TJRPENIE . IMA6 LI GELANIE 6TE NAMERI6 NA4IN RANO ILI KJSNO . a 6to se otnasia do ligite SLAVIAD niama predvid 4e 6te ti pre4i da si gy6ka6 ky4eto . a po skoro 4e kato se iztrjska letiat ligi navsiakjde , b) dage i po tavana . a za kosmite sj6to kato s dobermana sitni i navsiakjde . 4ao zasega ot men i kjsmet .

Добре казано ,макар и малко недостатъчно,защото и аз не бих могъл да кажа зсичко.Важното е ,че трябва много любов и себераздаване,особено когато има смисъл и си заслужава.Здравей и от мен Иване ,как е Нубис?
Качена снимка

#2512 Потребителят е офлайн   phoenix Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2007 - 05:17 PM

PATRICK-a DELL'AUREA DRAGONDA,private BENARSEN
,10month,slaviad имаш ли тази снимка?

#2513 Потребителят е офлайн   phoenix Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2007 - 05:32 PM

Цитат

PATRICK-a DELL'AUREA DRAGONDA,private BENARSEN
,10month,slaviad имаш ли тази снимка?

Моля за извинение,не се получи от първия път

Прикачени файлове

#2514 Потребителят е офлайн   slaviad Икона

• Working Bee
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2007 - 06:04 PM

Да, имам я... l)

#2515 Потребителят е офлайн   ENJOY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2007 - 09:10 PM

Днес пак отворих въпроса за дога пред приятелката ми. Тя всъщност този път вдяна за какво й говоря и страшно се зарадва, много й се иска да стане и да вземем едно кученце, тъкмо ще има и кой да си играе със Сигъл, мъжкия ротвайлер, тъй като майка му не му обръща никакво внимание. Само че не посмяхме да споменем засега пред майка й, още повече че идваше от родителска среща r)
Аз поразмислих между другото. Наистина, не искам чак такъв дог с родословие, в което да са включени само шампиони. Ще го водя по изложби, когато мога, но преди всичко искам един страхотен любимец, с когото да се гордея. Едно куче, което всеки в парка ще познава. А може би и в половин София, понеже в момента съм в Княжево, а и ако взема, мисля да предложа на шефката да си го взимам понякога с мен в Редута на работа. Да бъде сред много хора и да му се радват. Ще се запознае и с котката в офиса :) Всъщност на моменти се усещам, че пиша ужасни глупости, но мисълта за немски дог дотолкова ми е напълнила главата, че почвам да давам на късо.

#2516 Потребителят е офлайн   Arrow Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2007 - 11:35 PM

Zdravo drugari.

Dugo nisam pisao, evo malo slika i rezultata sa CACIB Beograd.

Pamella A. from Valvasor's Land - Odlicna, CAC, CACIB
Zazou from Valvasor's Land - Odlicna, Prvak razreda mladih.

Pamela:

Качена снимка

Zazou:

Качена снимка

Качена снимка

Pozdrav,
Milan

#2517 Потребителят е офлайн   Arrow Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2007 - 11:39 PM

A juce smo bili malo u lovu.

Ne pitajte kako je bilo, mnogi lovacki psi su nam zavideli.
Ni sam nisam znao koliki je lovac u mojim dogama sakriven.

Ovo je prvi put da sam je vodio u lov.

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Pozdrav,
Milan

#2518 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 15 March 2007 - 11:47 PM

ENJOY , не съм врачка , но мога да се обзаложа на каквото кажеш , че майката на приятелката ти няма да се съгласи. А и според мен е добре да изчакаш. Косми ще има и то е задължително , а за лигите ......сетих се за дога (знаете го от снимките с лъвицата) на приятелката ми. Седи си тя с едно момиче в тях и понеже Робърт(дога) все се бута да си играе и го затварят в коридора да гледат филма на спокойствие. В един момент приятелката и извиква -"Наводнение!!! Под вратата тече вода bl)" А собственичката на дога спокойно и невъзмутимо - "Аааа , това е Робърт, лигави се. " и спокойно взела парцала и попила "наводнението" nono
Arrow super best dribble

#2519 Потребителят е офлайн   ENJOY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2007 - 07:43 AM

Въййй! Е надявам се да не ни наводни. Просто размишлявах и все стигам до заключението, че е по-добре за догчето да го взема, докато съм тук, а после като го заведа вкъщи, да изправя майка ми пред свършен факт и да не се почне пак: "А, не, никакви животни повече, кой ще го гледа, как ще го храниш, кой ще го разхожда!"... Тя и преди така казваше де, ама си направих зоопарк в стаята... Имах толкова много, че след като си отиде и последното, ми беше омръзнало да се занимавам и не си взех други, но немски дог... е, това все пак е НЕМСКИ ДОГ!

#2520 Потребителят е офлайн   OLIVIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2007 - 10:44 AM

здравей ENJOY!
какво ще правиш ,ако ти се наложи да отсъстваш! cl) можеш ли да разчиташ,че майка ти че се грижи за кучето...
предполагам,че е много гадно да не срещаш разбиране от страна на родителите си или на половинката си! s)

аз извадих късмет -когато реших да се женя вкъщи имахме овчарка,каракачанка,чихуа-хуа и котка!мъжът ми имаше отделно дог/120 кг/,боксер и после взе още една мъжка каракачанка! oleeee

представи си какво чудо беше вкъщи-сега вече е доста по-спокойно -боксер,чихуа-хуа,котка,6 канара...
сега сме на темата- дали да си вземем догче или ирландски вълкодав?! но тъй като си "знам стоката" май ще са и двете! понеже имаме и три коня и моят мъж иска ,като язди да има и куче с него rungrey -а боксера не може да издържа на темпото!

разказвам ти всичко това ,защото искрено се надявам да имаш моя късмет-да случиш на човек който да споделя любовта ти към животните,защото"който обича животните ,значи обича и хората" 1super

• (128 Страници) +
  • « Първа
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни