Публикувано: 15 March 2007 - 12:15 PM
Аз не пътувам чак толкова много. Тази година още никъде не съм ходила всъщност, само по Великден отивам в Македония за три дни. Имам много готови маршрути за през лятото, но всички те са за по един ден, отиване, разглеждане и връщане, няма да отсъствам дълго. Извинявам се за мнението си за Георгиев, тогава ми направи лошо впечатление, но иначе съм сигурна, че е отличен ветеринар и развъдчик, няма спор.
Снощи само подметнах на приятелката си "как искам дог..." и по начина, по който ме попита "къде ще го гледаш?", разбрах, че няма да подскача от радост, ако чуе отговор "у вас".
Що се отнася до дребни породи, имам болонка. Бяха четири всъсщност, но бяха доста пакостливи и като станаха на около годинка, майка ми тайно пусна обяви и ги раздаде, докато ме нямаше у нас. Толкова ми беше гадно... Гледала съм и два добермана, единия от които пък баща ми подари по едно време, когато взе другия. И двата бяха женски и бяха от клуб "Доберман". Беше преди години, но още ми е мъчно за тези кучета. Имах още едно, което прибрах от улицата, но не мисля, че тук е мястото да разказвам историята му, по която, между другото, сигурно би могла да се написхе книга. Просто искам да си имам едно само мое куче, което да си гледам само аз и никой да не може да каже нещо срещу него.
Даже си мисля, че и майка ми ще го обикне, стига само да не се налага някой друг да го разхожда и да не пуска косми. Това ме подсеща... договете пускат ли много косми? Майка ми се беше навила на доберман преди години, защото има къс косъм и се очакваше да е по-чисто, но и години след като ги нямаше тия кучета, още откривахме тук-там по някои косъм. И най-лошото е, че като са такива малки, се завират упорито в килимите и прахосмукачката не може да ги изсмуче.