Имаше спор не интриги .Даже и предложение за приятелство.Интригите ги внушаваш ти .Пак четеш между редовете.Чети и мисли ,тема има още развитие няма да се закрива . Обикновено след твоите намеси темите замират или се блокират определени потребите ли .!!!
[/quote]
Щастлив съм че има хора като Джон Ръсел, които разбират разликата между спор и интрига. В случая всичко си беше чист спор, нищо повече. Всеки изложи аргументи, появиха се цени и то от потребители които не съм очаквал: koniarska с цените при Стефанов 109,20 лв., jujkavn с цени в Испания от 52 евро и минус 20 процента за 2ри чувал и т.н. Аз смятам че доказах тезата че не е възможно да уверяваш широката публика че при цена под 112 или 120 лв. вносителя НЕ печели и ще фалира, а в същото време екс представителя Стефанов (никак не лош магазин) продава на 109,20 лв. Излиза че продава на загуба. Е и дете не може да повярва на това.
Темата е Orijen ,ACANA Никъде не беше упоменато че тук се коментира само съдържание на чувала. След като е тема, всичко свързано с Orijen ,ACANA би следвало да се коментира. Или отново греша ? Май доста греша с думите си когато са неудобни на някого.
Весела я поканих публично да ми гостува за не мисли че се крия. Ако беше приела да доиде на гости с радост щях да я приема не само на гости но да види чувалите от 100 лв, а не от 20 или 40 лв. както смята тя. Да и покажа стокови разписки и т.н. Няма смисъл да говоря повече. Сега аз лично водя разговор с Роял Канин и ако всичко което твърдят по телефона се окаже истина ще ги прославям с добро докато съм жив.
И последно свалям