Имаше спор не интриги .Даже и предложение за приятелство.Интригите ги внушаваш ти .Пак четеш между редовете.Чети и мисли ,тема има още развитие няма да се закрива . Обикновено след твоите намеси темите замират или се блокират определени потребите ли .!!!
[/quote]
Щастлив съм че има хора като Джон Ръсел, които разбират разликата между спор и интрига. В случая всичко си беше чист спор, нищо повече. Всеки изложи аргументи, появиха се цени и то от потребители които не съм очаквал: koniarska с цените при Стефанов 109,20 лв., jujkavn с цени в Испания от 52 евро и минус 20 процента за 2ри чувал и т.н. Аз смятам че доказах тезата че не е възможно да уверяваш широката публика че при цена под 112 или 120 лв. вносителя НЕ печели и ще фалира, а в същото време екс представителя Стефанов (никак не лош магазин) продава на 109,20 лв. Излиза че продава на загуба. Е и дете не може да повярва на това.
Темата е Orijen ,ACANA Никъде не беше упоменато че тук се коментира само съдържание на чувала. След като е тема, всичко свързано с Orijen ,ACANA би следвало да се коментира. Или отново греша ? Май доста греша с думите си когато са неудобни на някого.
Весела я поканих публично да ми гостува за не мисли че се крия. Ако беше приела да доиде на гости с радост щях да я приема не само на гости но да види чувалите от 100 лв, а не от 20 или 40 лв. както смята тя. Да и покажа стокови разписки и т.н. Няма смисъл да говоря повече. Сега аз лично водя разговор с Роял Канин и ако всичко което твърдят по телефона се окаже истина ще ги прославям с добро докато съм жив.
И последно свалям
 на Джон Ръсел за думите "Интригите  ги внушаваш ти. Обикновено след твоите намеси темите замират или се блокират определени потребите ли  .!!!" За жалост и на мен ми направи впечатление че има такава закономерност.
 на Джон Ръсел за думите "Интригите  ги внушаваш ти. Обикновено след твоите намеси темите замират или се блокират определени потребите ли  .!!!" За жалост и на мен ми направи впечатление че има такава закономерност.

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

край на офф.а.
 край на офф.а.

Остави го човека, то и аз искам да отглеждам 5-6 амстафа, ама ще трябва да ги храня с Любимец, милинките ми те..
 Остави го човека, то и аз искам да отглеждам 5-6 амстафа, ама ще трябва да ги храня с Любимец, милинките ми те..

.Поне така мисля, най наивно.
 .Поне така мисля, най наивно.