- (6 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Изключително мила полу-шарпей'ка Бузанка
Публикувано: 10 August 2008 - 02:13 PM
Здравейте! Днес видях пред Техномаркет (София, бул. Цариградско шосе 92), до входа му да скита женски шарпей и нейното бебче (мъжко шарпейче). Женската беше без каишка и беше много загрижена, явно през ноща или сутринта някой ги е изоставил! Според мен майката и бебето са си породисти, не са мелези!!!
Публикувано: 10 August 2008 - 02:32 PM
Цитат
Ако ти е наблизо отивай да ги взимаш. Те няма да стоят все там. Особено за породисти бързо ще се намери нещо. Недей ги оставя на произвола. Откъде си?
Или поне напиши в кой град си...
( поправила го е)
Публикувано: 10 August 2008 - 03:05 PM
има ли някой възможността да ги прибере временно?!?!
Живея в неголям апартамент, нямам къде да ги взема така, че да мога да ги деля с мойта маймуна... хич няма място... а ни няма по цял ден.... моята е шубе... пък и това все пак е майка с малко кученце...
на всичкото отгоре не мога сега да се вдигна да ги търся....
не знам...
Живея в неголям апартамент, нямам къде да ги взема така, че да мога да ги деля с мойта маймуна... хич няма място... а ни няма по цял ден.... моята е шубе... пък и това все пак е майка с малко кученце...
на всичкото отгоре не мога сега да се вдигна да ги търся....
не знам...
Публикувано: 10 August 2008 - 03:08 PM
И на мен ми е невъзможно. Малко бебе( човешко), Вивиан...сами сме! Няма начин!
Публикувано: 10 August 2008 - 04:24 PM
Сега прочетох...Какво стана? Аз мога да отида, но къде е точно- след Метро ли? Nikolche ако искаш ми се обади да те взема и да отидем заедно- 0899-838-709. Имам двор евентуално да останат довечера, а ако майката не напада моето куче ще останат и за повече- в къщи.
Публикувано: 10 August 2008 - 06:39 PM
Ходихме, видяхме я.
И Anuk дойде и се засякохме там.
Историята е следната: Кучето изглежда е от един голям строеж, намиращ се зад Технополис. Била там от около седмица, храни я една жена от нещо като павилион за сандвичи.
Не е шар-пей, макар и да има нещо шар-пей'ско в нея. Има кожни проблеми- козината по гърба й е като изпоядена. Tъмно бежова е, с беличко на лапите е, със заострена муцунка и клепнали, средноголеми уши. Слаба е, но не съвсем кльощава. Все още кърми- казаха, че малкото е само едно, мъжко. Изглежда е някъде по въпросния строеж, не можахме да го видим.
Кучонката е изключително любвеовилна, много свикнала с хора, върти опашка, дава да я галят, бута се.
Докато се галехме с нея, от дупето й падна някакъв паразит- като бяло мърдащо червейче, но не съм сигурна какво е. Не беше тънко и дълго, а късичко, като парченце. Приятеля ми предполага, че е тения, защото май те така се късат- но наистина не знам!
Иначе, може би от раждането, й е малко като виснала "женската гордост".
Утре ще можем да я заведем (с малкото, разбира се... въпреки, че не знам къде и как ще го търсим и намерим) на стационар при Явор (в Драгалевци), днес нямаше как. В петък може би ще има как Rasta да я вземе при себе си.
И Anuk дойде и се засякохме там.
Историята е следната: Кучето изглежда е от един голям строеж, намиращ се зад Технополис. Била там от около седмица, храни я една жена от нещо като павилион за сандвичи.
Не е шар-пей, макар и да има нещо шар-пей'ско в нея. Има кожни проблеми- козината по гърба й е като изпоядена. Tъмно бежова е, с беличко на лапите е, със заострена муцунка и клепнали, средноголеми уши. Слаба е, но не съвсем кльощава. Все още кърми- казаха, че малкото е само едно, мъжко. Изглежда е някъде по въпросния строеж, не можахме да го видим.
Кучонката е изключително любвеовилна, много свикнала с хора, върти опашка, дава да я галят, бута се.
Докато се галехме с нея, от дупето й падна някакъв паразит- като бяло мърдащо червейче, но не съм сигурна какво е. Не беше тънко и дълго, а късичко, като парченце. Приятеля ми предполага, че е тения, защото май те така се късат- но наистина не знам!
Иначе, може би от раждането, й е малко като виснала "женската гордост".
Утре ще можем да я заведем (с малкото, разбира се... въпреки, че не знам къде и как ще го търсим и намерим) на стационар при Явор (в Драгалевци), днес нямаше как. В петък може би ще има как Rasta да я вземе при себе си.
- (6 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »