Изключително мила полу-шарпей'ка Бузанка
Публикувано: 29 August 2008 - 02:53 PM
А с бебето и какво стана?Намерихте ли го?
Публикувано: 29 August 2008 - 04:02 PM
Полу-шарКейката май ще става германка, ама с тия хотели излиза доста соленичко... момичето търси временен дом.
Публикувано: 21 February 2009 - 12:20 PM
Bebe_mi6ka, в Feb 20 2009, 11:49 PM, написа:
Приятелят ми си търси шар-пей от много време , нищо че е смесена той не държи на чиста порода . Ако можете пратете ми снимки на е-майла - guri_gu@abv.bg за да му ги изпратя може да помогне , поне ще е в сигурни ръце сладураната
Приятелят ти какво куче не си търси ? До скоро си търсеше питбул, като ти искаше да му взимаш някакъв хипер агресивен. Сега си търси шарпей. Или си сменила приятелите , или нещо работата не е чиста.
Публикувано: 22 February 2009 - 08:36 PM
Оооо я моля ви се вие ме изкарахте..... приятеля ми има всякакви предпочитания към кучета а и да съм казвала някъде че нямаме възможност да гледаме повече от 2-3 кучета или че търси само пит ??? И да имам много приятели тва не ви влиза в работата!!!! Щом имаме възможност защо да не помогнем на някое куче което е в нужда или тук всеки гледа да се заяжда . Не се ограничаваме както всички само с едно куче или 2-3 имаме много място и средства за да се грижим за тях и това ни прави щастливи които не е на ясно да не се меша!!!! И това че питбула е бил агресивен какво не заслужава нищо ли ??? Харесват ни доста породи защо да не си търсим от тези които ни харесват , харесваме си и безпородни от улицата и си ги взимаме , нещо лошо ли има в това или ? не разбирам ????? Добре че съм сдържана и се контролирам с такива хора като вас иначе в този форум да е имало 90:1 интрига и хапане. За Шарпейката , дори да има минимална прилика със породата бихме я взели харесва ни :) , дори сега сме в етап на осиновяване на още едно куче и какво? Това еее мнооого лошо нещо да имаш много кучета и да ги обичаш и харесваш, така да ви разбирам?

Публикувано: 17 August 2009 - 03:28 PM
Бъчва мила... оприличават я на ръгбист, моля ви се!!!
Иначе Бузанка е екстра!

Ужасно, ама ужасно много обича да се глези и да я мачкат

Има си и най-добър приятел

Споменах ли, че обича да се глези???

Ама да кажа... много се размазва...

Можете да помогнете финансово за грижите за нея, като пратите някое левче за Д-р Станкова!!!
Моля мод да смени заглавието на "Изключително мила полу-шарпей'ка Бузанка"

Ужасно, ама ужасно много обича да се глези и да я мачкат

Има си и най-добър приятел

Споменах ли, че обича да се глези???

Ама да кажа... много се размазва...

Можете да помогнете финансово за грижите за нея, като пратите някое левче за Д-р Станкова!!!

Моля мод да смени заглавието на "Изключително мила полу-шарпей'ка Бузанка"
Публикувано: 18 September 2009 - 10:12 AM
Има новини за Бузенцето!!!
Има голяма вероятност да се вреди да пътува най-накрая към края на месеца за Щвейцария - приюта Щрубали в Цюрих!!!
За целта, обаче, трябва да се съберат около 300лв за пътуването й!
Много моля, който има желание и възможност, да изпрати мялко финансии на общата сметка на форума (ето я)!
Има голяма вероятност да се вреди да пътува най-накрая към края на месеца за Щвейцария - приюта Щрубали в Цюрих!!!
За целта, обаче, трябва да се съберат около 300лв за пътуването й!
Много моля, който има желание и възможност, да изпрати мялко финансии на общата сметка на форума (ето я)!
Публикувано: 12 October 2009 - 10:33 AM
Днес ще успея да изплатя остатъка от паричките за заминаването на муцунката.
А тя е много добре! В момента е в приемен дом в Швейцария докато я вземат в Щрубали, тъй като се чака да й се освободи местенцето в приюта.
В чудесно здраве, гушкаво Бузе... милата, сигурна съм че много ще радва и обича стопаните си!!!
А тя е много добре! В момента е в приемен дом в Швейцария докато я вземат в Щрубали, тъй като се чака да й се освободи местенцето в приюта.
В чудесно здраве, гушкаво Бузе... милата, сигурна съм че много ще радва и обича стопаните си!!!