Помага ли нашийникът?

И аз много се радвам на всички пътуващи и завиждам, без да го крия. Ата и Дарк са от повече от 10 дни на Балкана и сугурно ще останат там до края на август, че русенските жеги трудно се понасят, пък било то и на климатик. Чистият въздух се отразявал много добре на възрастните ни любимци и изобщо отдали са се на приятен релакс

В тяхно отсъствие, налегнати от скука и малко тъга от тяхната липса, ние си позволихме да си приберем едно куче от улицата. Казва се Роси и е на около година и половина. С разрешението на нашия татко тя ще живее в двора. Все още е леко депресирана и изглежда й липсва свободата, която е имала на улицата, но се надявам да се нагоди. Вчера ходихме да побягаме заедно, нещо, което отдвана не ми се е случвало, защото Ата и Дарк категорично отказват подобен род занимания, пък било то и с любимата стопанка

Да споделя и друга ново- от почти 3 седмици ходя на уроци по езда и трябва да ви кажа, че това е нещо страхотно! Как съм могла толкова време да не открия удоволствието от общуването с конете?!?! А те са прекрасни и много напомнят на кучетата.
Давайте още снимки на отпускари бернери!