Бернско пастирско куче
Публикувано: 09 March 2009 - 01:38 PM
Публикувано: 09 March 2009 - 01:40 PM
Съжалявам за малкия Кай и кака му- не знам дали сте го направили, но е редно да пуснете жалба- ако човек знае, че кучето му е способно да създаде подобна ситуация с такива последствия трябва да си понесе отговорността. Надявам се скоро да ви видя и да разкажете.
Ако има уговорка за среща в четвъртък бих се радвала да ви видя, но мога едва след 17ч :(
Целувки на всички носове!

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...
Публикувано: 09 March 2009 - 04:37 PM
първо искам да честитя празника на всички мами на бернерите малко със закъснение но от сърце!
относно въпроса на Асичка - Пух вече е на 3.5 месеца и тежи 12-13 кг.

и сега да ви се оплача...бяхме си 2 дни на село и нашето малко говедо изяде почти всичко което намери на двора (казвам почти защото за щастие успяхме да извадим от устата му повечето от нещата) , яде с такова удоволствие , такива невъобразими неща че чак незнам - трева (суха и зелена), клони, гнили явълки, гнили листа и кора от дурветата, дурвесни гъби, та дори се пробва и с един сапун който открадна от мивката....)!!!! и сега сме толкова одрискани, с извинение, че няма на къде повече. снощи му дадохме да хапне ориз и сега чакаме резултати и май има надежда...просто е невъобразим малък ужас!!!!
сега съм се навила да му купувам напорник и съм му поръчала такъв само че платнян тъй като пластмасовите и металните не ми харесват, и да видим какво ще стане...жал ми е ама не мога да допусна да изяде някоя отрова навън без да разберем...

и така това са новините от нас... много ще се радваме да пуснете снимки от срещата ви тази седмица...
П.С. Фибси благодаря за комплимента за Аспарух :)

Публикувано: 10 March 2009 - 09:02 AM
Аз в четвъртък не мога вие можете ли в петък Дано и времето да се оправи дотогава!
Кай Пухчо и Да Винчи са страхотни хлапета! Дано скоро да се видим!

www.monasterymeadows.com
Публикувано: 10 March 2009 - 09:16 AM

Публикувано: 10 March 2009 - 09:24 AM
fanciful, в Mar 10 2009, 08:02 AM, написа:
Аз в четвъртък не мога вие можете ли в петък Дано и времето да се оправи дотогава!
Кай Пухчо и Да Винчи са страхотни хлапета! Дано скоро да се видим!
Току-що видях твоя отговор-аз лично искам да се видим всички така,че съм за и за петък-пишете за да се разберем!
Публикувано: 10 March 2009 - 10:57 AM
Та, trela, представи си този ад, умножен по две! Сега ми е смешно, но тогава ме изкарваха от релси- и двамата в различни посоки, с по нещо в устата. Този период, макар и дълъг се израства. Намордникът ще реши проблема временно- добра идея е, но не за друго, а за да го свикнете от малък да го носи- все в някой момент ще се наложи да му го сложите и ако дотогава не е слаган ще имате неприятности. Кученцата като всички бебета опознават света с устата си- всичко трябва да се опита и да се разбере що е то. Ние имахме и цял чорап, който едва излезе от изхода...
Та- наблягайте на обучението, не го пускайте от повод на места, където мислите, че може да има опасни неща- мама ми каза, че в русенския парк има разхвърляна отрова- ако трябва временно не ходете там, защото дори и на повод, пак може да хапне нещо. И най-важното- въоръжете се с търпение!
Атка и Дарки са добре (да чукна на дърво!)- имат си своите старчески болежки, предпочитат да си лежат повечко, но са все така любвеобилни и готови на всичко само и само да ни накарат да се усмихнем, особено кака Атка с нейния огоромен репертоар от номера

За срещата- за петък не съм много сигурна, едва ли ще успея, но и без друго моите хубавци са в далечното Русе, така че ако за вас това е най-удобният ден се вижте тогава. Пишете каква е уговорката.

Публикувано: 10 March 2009 - 11:54 AM
Колко се радвам да видя как всички се разписахме така в темата :)
Много поздрави на Ата и Дарк отдавна не сме ги виждали! И Кай е започнал да
яде произволни неща по улицата и бая се караме за това но вече започна да посвиква
че не е редно така :) даже не скача по хората вече :)
И на нац петък ни е по-удобно , само кажете час и място ,но Южния парк ни е малко далече а
нямам кола

Публикувано: 10 March 2009 - 01:17 PM
Ще ги поздравя Ата и Дарк- надявам се скоро, пък и изобщо да нямат повод да идват в София- ще трябва да си уговаряме срещи някъде из Балкана :)

Публикувано: 10 March 2009 - 01:38 PM
В който парк искате и в колкото часа кажете в петък така че да е удобно за всички
А за Фибси - да мине за малко ако може поне за малко
За другите е просто задължително
Само пишете като го измислите окончателно
Мони тези дни е по доктори защото има фалшива бременност
Милата вече много иска да става майка

www.monasterymeadows.com
Публикувано: 10 March 2009 - 02:16 PM
Публикувано: 10 March 2009 - 08:48 PM
относно съветите ви за наморника и на мен никак не ми се иска но има моменти в който просто не ми е жъзможно да го следя постоянно ...
инче и ние излизаме с наградки навън, разбира командата "не" макар и не всеки път - не винаги му изнася, вече сяда, но напоследък е много инатест мисля че просто ми е обиден че не съм достатъчно с него и го оставям сам в кухнята, но няма как ...
пожелавам ви приятно изкарване на срещата ви в петък, и на нас много ни се идва ама сте доста надалечко... :)
и така.... до ново срещи :)
Публикувано: 11 March 2009 - 06:16 PM
Така че приятно изкарване в петък, ще се радвам да пуснете снимчици за да се порадваме на малчовците.
До скоро от нас!

www.monasterymeadows.com
Публикувано: 11 March 2009 - 08:14 PM