Бернско пастирско куче
Публикувано: 19 February 2010 - 03:17 PM
Публикувано: 21 February 2010 - 07:37 PM

Иначе да, като цяло фона не беше добър, залата както знаете е под всякаква критика ... не можах да го накарам да се изправи за да го снимам без торбите

Публикувано: 21 February 2010 - 07:46 PM
Да,направихме сефтето - Delphinus Astrum Felix - Best baby, много перспективен
Взехме, след доста чакане, четвърто място на конкурса за бебе.
Бижу,мерси за снимчиците - Арту,наистина беше много стреснат докато чакаше(близо 6 часа прекархме там),но когато беше в ринга се отпускаше и се държа много добре

Другото куче на снимките е Trey von Romanshof, Poland - в развъдника има женско бебе на 4 месеца,което е свободно - ако някой има интерес да ми пише (възможно е да го докарат до някъде и така ще бъде по-лесно).
Имаше и две руски кучета, едната собственичка много хареса Арту и изказа много положителни неща за него

Доволна съм от моето момче - имахме си и агитка от влюбени в него лелички!!
Снимки ще пусна по късно : )
Публикувано: 21 February 2010 - 08:13 PM
Публикувано: 25 February 2010 - 02:43 PM
Подочих нещо оттук оттам че някои от вас ходи на уроци при нашия учител

Май пак сме "обичайните заподозрени"

Ходим на уроци,дано нещо понаучим - имаме доста работа!Арту е послушен,аз май се затруднявам повече

На теория винаги съм знаела,че всичко зависи от човека,но сега едва разбирам какво означава - наред с комичните ситуации "коя ръка....,кой крак....????" се учим и двамата.Забавно е,а и времето се пооправя(като изключим днес)-за хора,които обичат кучетата си това е просто удоволствие,а за зяпачите по балконите голям сеир!(ние си направихме Люлинско училище с още няколко стопанки)
Поздрави Ася,дано да се видим скоро!
Публикувано: 27 February 2010 - 05:14 PM
Публикувано: 28 February 2010 - 05:09 PM
Очаквам с нетърпение да си спретнем среща-доколкото разбрах, може би следващия уикенд ще направим нещо!??
Пускайте снимки!
ето неделна сесия от нас - "Арту - модел на чорапи!"
Публикувано: 11 March 2010 - 01:12 PM
Ата също преживява загубата, няма апетит. През целия си живот те са се разделяли за общо не повече от месец. Не знам дали разбра какво се случи, не знам как си обяснява липсата му и не знам как да й помогнем. Опитваме се да я разнообразяваме, милваме я повече и глезим, и гледаме да не остава сама.
deneva, Арту е супер сладур. Пу- пу!
arina, пусни някоя снимка на вашия бандит!
И нещо важно- на този линк: http://www.labrador-...ocuments/_1.pdf
можете да прочетете полезна информация, представена на семинара "Тазобедрена и лакътна дисплазия", провел се на 05.02.2010 в София. Има категоричен отговор на питанията ни за даване на калций допълнително. Дано ви е полезно!
Поздрави с малко снимки от нашата вече изцяло женска глутница.

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...
Публикувано: 11 March 2010 - 03:25 PM
Много сладурска компанийка сте... и всички с тия мартеници

Чакаме ви в София за голямата игра - Arina, пускай и ти снимчици на Чарли, сигурна съм,че всички нямаме търпение да го видим и него!
Поздрави!
Публикувано: 11 March 2010 - 08:29 PM
Приветствам най-накрая появата на твоите снимки и на клубния "ентлебухер" Роска, душичката тя добричка!

www.monasterymeadows.com
Публикувано: 12 March 2010 - 07:22 PM
Това е нашето момче Джаз!
Здравейте и добре дошли във форума!Да нацелувате момчето от мама Гала!Колко е пораснал и каква красива осанка има!
Пишете тук и пускайте снимки честичко!Наистина много се развълнувах като го видях - той си беше нашия любимец