съвет за куче-прахосмукачка!
Публикувано: 27 September 2008 - 10:10 PM
Изкъпахме го доста добре, според вас има ли опасност от някаква зараза :huh:
Публикувано: 04 October 2008 - 04:49 PM
Поздрави на всички :blink:
Публикувано: 28 October 2008 - 12:46 AM
Публикувано: 09 November 2008 - 11:03 PM

Публикувано: 10 November 2008 - 04:05 PM
То не бе дъвки хартийки и всякакви други боклуци.Не можем спокойно да се разходим все я дебнем че да видим какво ще налапа този път.
Но явно, че не сме само ние ;D

Публикувано: 11 November 2008 - 12:00 PM
Цитат
Пробвала ли си да стиснеш едновременно от двете страни на челюстта, там където се свързват двете челюсти? Действа безотказно ;D с моята прахосмукачка, особено когато има лош ден (т.е. "не чува" командата Плюй ;D)
Публикувано: 11 November 2008 - 12:05 PM
Цитат
Цитат
Пробвала ли си да стиснеш едновременно от двете страни на челюстта, там където се свързват двете челюсти? Действа безотказно ;D с моята прахосмукачка, особено когато има лош ден (т.е. "не чува" командата Плюй ;D)
И аз така процедирам, наистина е безотказно. Лошото е, че е супер бърз и понякога до като го гепя вече го е глътнал... :angry:
Публикувано: 11 November 2008 - 12:20 PM
Цитат
а недай си боже и да е пуснаааат майко мила........
Ако е пусната ми е по-лесно - кръгом и бегом, след секунда чувам лапи подире си. На повод обаче се инати, особенно ако още не се е натичала - май се опитва да ме заиграе. :- Ама тази и игра не я обичам - гледам да и намеря друга.

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 11 November 2008 - 12:36 PM
Публикувано: 13 November 2008 - 01:16 AM

Публикувано: 13 November 2008 - 09:11 AM
Цитат
аз пък ненавиждам дъвките B)- малката прахосмукачка обаче ги обожава, мисля си, че вече няма останали дъвки по нашата улица. Лошото на дъвките е, че не се виждат лесно, но малкия ги цели без проблем, отлепва ги с едно много бързо облизване и глът :huh: направо ми иде да се гръмна, не мога да я извадя от устата му , защото е супер бърз, не ги виждам предварително за да го дръпна, и в повечето случаи казвам "НЕ", когато той вече е успял да я глътне :huh: B)
Публикувано: 13 November 2008 - 09:58 AM
Може да пробваш и ти-хем ще спре да яде и други боклуци освен дъвки

Successful people never worry about what others are doing!