Цитат
И аз не разбирам защо когато в този форум се появи обява за подаряване на породисти животни и народа ще се избие да коментира , да пожелава, ,да иска, въобще навалица голяма. Пълно с теми на истински несретници, бездомни,родени на улицата, ма що там не се вдига толкова шум направо да се чудиш :( Малките са хубави, но с какво по-малко сладко е например ТОВА ПАЛЕНЦЕ ?Защо там няма мераклии,не видяха темата ли?
Напоследък спрях и да влизам често в този форум ,защото някак неусетно се превърна в средище за намиране домове на домашно развъдени всякакви породи кученца и котенца,което пак да ме извините мен лично започва ужасно да ме дразни.Това ли е идеята на тези форуми? Всекакви граждани да си произвеждат,разбира се" без да искат" кученца и после милостиво да ги предлагат за подаряване. Колко благородно,че не искат пари за това!!!
Та в този ред на мисли затова някои в тези форуми много държат на кастрацията.И да, жалко ,че не всички предлагане за осиновяване тук са породисти та да намират и те веднага толкова кандидати и желаещи да им дадат дом и обич,каквато заслужават.Ако някой счете ,че съм както обикновено рязка,нека прегледа темите внимателно,дори и само тези от 1ва страница.