Аксесоари, дрешки и играчки за нашите любимци
Публикувано: 17 December 2008 - 09:01 PM
Вики е много сладка и фешън с този суитчър! :wub:
Публикувано: 28 December 2008 - 03:36 PM
Не намрих в 'кокери' тема тип "подарявам, разменям и пр" ми се стори най - удоачно да пиша тук, иначе ако смятате, че има резон, може да си пуснем такава тема и да се отърваваме от разни ненужни ни неща, като например детски каишки или такива, които сме купили, но никога не сме използвали и пр... Има подобна тема в "къщата на кучето", но аз по едно време й изгубих дирята, защото почнаха да се появяват снимки на коледни играчки, а и в нея ставаше дума за еднократен благотворителен коледен базар, а аз мислех... ами да си подаряваме разни неща.
По тази тема аз имам едно кучешко легло, до което Ава никога не благоволи да припари, т.е. то е на около месец, но никога не е ползване и някой може да си го хареса. Тия дни ще ви пусна и снимки, защото сега нямам възможност да го щракна.
Бих могла да изровя от някъде и бебешката й каишка, тя е при родителите ми, но е съвсем обикновена и такова нещо всеки си купува сам така или иначе.
Та така де, ако някой се интересува от легълцето, пишешете, като успея да пусна снимки.
Edit: снимките :)

По тази тема аз имам едно кучешко легло, до което Ава никога не благоволи да припари, т.е. то е на около месец, но никога не е ползване и някой може да си го хареса. Тия дни ще ви пусна и снимки, защото сега нямам възможност да го щракна.
Бих могла да изровя от някъде и бебешката й каишка, тя е при родителите ми, но е съвсем обикновена и такова нещо всеки си купува сам така или иначе.
Та така де, ако някой се интересува от легълцето, пишешете, като успея да пусна снимки.
Edit: снимките :)

Публикувано: 29 December 2008 - 03:58 PM
Ами мисля, че ще се побере, ама аз затова съм снимала Ава до него, да се види колко е голямо.
Може, разбира се, като идвам пак към Пловдив, направо ще ти го донеса. За съжаление, това ще е чак другата година, може би за Ивановден.
Може, разбира се, като идвам пак към Пловдив, направо ще ти го донеса. За съжаление, това ще е чак другата година, може би за Ивановден.
Публикувано: 30 December 2008 - 02:36 PM
Много ви благодаря.И аз мислих да поръчвам,но баба ми е шивач и щяхме заедно да го правим.Купихме плат обаче така се получи че нямаше време и като се прибрахме във Варна се хванах и си казах ако не го направя както трябва поръчвам,ама то взе че стана.Много си го харесва и Кара и така й топли ;D .Стана за около 4 часа :blink: