Мини Пинчер
Публикувано: 21 October 2009 - 01:54 PM

Стана много дълго и се надявам да не съм оттегчила,или обидила някого.
Публикувано: 21 October 2009 - 03:47 PM
Председател : Ирина Веселова : 0884 464425
Отг. по развъдна дейност : Ангел Керенчев : 0884 464426
Email : rusdog@abv.bg
Публикувано: 21 October 2009 - 04:11 PM
http://forum.dog.bg/-t3344.html
http://www.stoppuppymills.org/
Ако обичате животните, моля не подкрепяйте продажба в зоомагазини. Сигурно не навсякъде е така, но заради това, че го има, заради това че сме в този форум заради животните не бива да го правим.
ivan-z, с добра дума и обяснения всичко се постига. Хората просто не знаят, и аз не знаех. По случайност не си взех кученце от зоомагазин, че ми казаха 2 суми за два дена и майката на кученцето беше цялата с кожна инфекция. Кученцето беше на 2 месеца и не беше ваксинирано. Не им се дават пари на идиотите, искат само да печелят. А като видях и едни линкове от Бушката

Публикувано: 21 October 2009 - 04:47 PM

Руския Той териер е просто божествен.Като порцеланово е това кученце но не всеки може да си го позволи затова замества с хибридни пинчери.Аз също съм на мнение да не си копувате кученце от зоо магазин,не защото не знаете колко ще порасне или кои са родителите му а защото в магазините има различни живони а кученцата са малки и барзо се заразяват едно от друго,но пък там имате някякв гаранция че ако нещо се случ ще имате някакъв шанс да ви върнат някакви пари или да ви дадът друго евентуално.Иамх злочестието да си купя преди почти две години мини пинчер от магазин и кучинцето се оказа болно и умря след 3 дни и понеже нямаха дрго пинчи ми дадоха едно пекинезче което е много мило, красиво и послушно но не е пинчер и затова решихме да си вземем и пинчер. Този път си го купех от човек който го гледаше в домашни условия видях бащата и майката знам доло горе колко ще порасне но това не ни спаси от пароверозата която разви след 5 дни и от която благодарение на вета сме живи,в последствие се разболя и от гъбички от които още се лекуваме но вече сме много по добре.Истината е че нямя никакъв контрол в/у мнимите рзвдчици които гледат кученцата само за разплд и печалба. Извинявам се предварително пред лицензираните развъдници упрекът ми е към тези които продават кученца на килограм само срещу човешката слабост.Извода си направете сами .Обяви много и разни.Прочетете вижте и си вземете.
Публикувано: 21 October 2009 - 05:37 PM
казвате -в домашни условия.И каква е гаранцията,че именно това са родителите които показват търговците.И до колко те са клинично здрави (това само времето ще го покаже).А когато човек си вземе куче,колкото и от каквото и да боледува на него му остава само да се надява това да е последното му заболяване.А въпросът с ваксините пък е отделна тема.
Публикувано: 23 October 2009 - 08:22 AM
Хубав ден и пращайте снимки............Много снимки!
Публикувано: 23 October 2009 - 10:09 AM
"Отгоре на всичко се оказа, че всички, развъждащи чихуахуа в момента са продавали кученца като нашите за мини-пинчери...." ...... Не знам дали всички,но "нашия приятел" ivan-z със сигурност,пък било то и преди...това е най-дразнещото,че той на всички ни се пени,че "твойто куче такова,твойто онакова",а всъщност и той е развъждал и продавал такива....или сигурно като са идвали купувачи на всички им е обяснявал-"това куче което ви продавам няма нищо общо с истинската порода и със стандарта,в България няма легитимен развъдник за тази порода ама аз съм развъдчик на тази измислена (смесена от какво ли не) порода-АЙДЕ МОЛЯ ТИ СЕ ....
Преди време бях ти задала един въпрос ( ivan-z ) така и не ми отговори...майката на малките Бончовчета каква порода е ??? Това е въпрос и към всички останали,някой ако е чел въпросния пост нека и той ми отговори...
Публикувано: 23 October 2009 - 10:38 AM
Хубав ден и пращайте снимки............Много снимки!
Ето една снимка от Съни!

url=http://www.minidog.info]

Публикувано: 23 October 2009 - 10:49 AM

Публикувано: 23 October 2009 - 10:53 AM
Публикувано: 23 October 2009 - 10:55 AM
Публикувано: 23 October 2009 - 10:58 AM
Публикувано: 23 October 2009 - 11:00 AM
Публикувано: 23 October 2009 - 11:07 AM

Публикувано: 23 October 2009 - 11:21 AM
Публикувано: 23 October 2009 - 11:23 AM
На снимките Бъди и Арчи като бебета са същите.Все сладурчета.
Аз винаги съм искала да имам късокосместо, кафяво, мини кученце.Без значение породата мини пинчерче, чихуа или той териер!
Преди година видях обява на частно лице, че продава мини пинчерчета кафяви и веднага отидох да ги видя. Господина ме убеждаваше,че ще станат не повече от 2,5кг.-3кг. само като видях какви лапички и каква глава имат ми стана ясно ,че ще станат доста големи. Отказах се ,но наш приятел от София си взе едното мъжко кафяво. Сега е на година и 8месеца и каза ,че е повече от 5 кг. Господина с най голямото си нахалсво ни показа две майки и каза ,че по дребната е майка на кучилото. Наистина не разбирам кой знае колко ,но то си личеше ,че тази женска не е раждала скоро Затова винаги има и ще има измами с цел .....................Всеки си хвали стоката щом е за продан!
И ТАКА ВЗЕХ СИ ПАК КАФЯВО, ПАК КЪСОКОСМЕСТО И ЗА СЕГА Е МИНИ НА 6 МЕСЕЦА Е 1900кг.