Мини Пинчер
Публикувано: 19 April 2010 - 11:32 AM
Да наистина много си приличат!Големи сладури....
Публикувано: 19 April 2010 - 11:35 AM
Ами....според мен....все едно, че имаш бебе. Чочко като го взех нямаше 40 дена и вечер ме будеше през 1 час със страшно скимтене! Трудно е докато свикне със обстановката. После единственият проблем, ще е акането и пишкането. Но щом искаш да си имаш малко сладуче, значи няма да имаш проблеми! И да пратиш снимки като го вземеш бебешока!
Публикувано: 19 April 2010 - 02:55 PM
Първо едно голямо благодаря на Чери за страхотните снимки. Не искам някой да ми се сърди ,но аз най-много харесвам Тайричка и дори че си имам Сиси .....муцунката на Тайричка ми е пред очите .....и когато и да ми се наложе да мина край Бл ще дойда да нацелувам моята фаворитка И Чери ако нещо я изтървеш и имате внучета ......от сега давам заявка за едно момиченце..............Много горещи целувки на малката принцеска.
За малките попълнения нямам думи.......толкава сладки пупупууууууу А Лейди има страхотна рокля си има.
Чочко е малка муцунка и Злате да знаеш ще смикне с нагръдника ........още щом започне да харесва разходките.....
tutune, и Вие сте пораснали доста...................
Сиси утре има рожден ден.......порасна момата ни вече.
Ето Ви и снимки като сме на кафе и тя се мъдри в чантата.......
Публикувано: 20 April 2010 - 09:25 AM
Ето Ви и снимки като сме на кафе и тя се мъдри в чантата.......
Гале...честита ти рожденничка!
Публикувано: 20 April 2010 - 09:35 AM
Да права си!Той излизането от вкъщи го свързва само с имунизациите и даже само да излезе от нас започва да скимти!Като му мине 3-та ваксина и започна да го изкарвам ще разбере, че от вкъщи се излиза не само за да му боцкат дупето.
Приятен ден на всички!
Публикувано: 20 April 2010 - 11:20 AM
Бебе Турбо -

Младият левент Турбо -

Турбо и дъщеря ми -
Публикувано: 20 April 2010 - 12:19 PM
Абе Майки много порастнал........ми то като не пускате
Шоколадчето и Арчи изчезнаха безследно, че и в скайпа я няма...........Ани също не ни драсне поне няколко реда и се надявам Бъдко вече да се е оправил ................абе пишете бе момичета
Публикувано: 20 April 2010 - 01:06 PM
Има ли подаръци? Айде Сиси, похвали се! Утре чакаме снимки!
Има и ако искаш да купуваш пиши на лични да ти кажа къде.
Здравейте! Имате невероятни уши
Ами Гале, аз още нямам какво да пиша. На Бъдко крачето му зарасна накриво, но няма да го чупят, че се бави операцията на задното краче. Иначе тича, играе, ще пратя снимки някой ден. Поздрави на всички!
Публикувано: 20 April 2010 - 01:36 PM
Има ли подаръци? Айде Сиси, похвали се! Утре чакаме снимки!
Има и ако искаш да купуваш пиши на лични да ти кажа къде.
Здравейте! Имате невероятни уши
Ами Гале, аз още нямам какво да пиша. На Бъдко крачето му зарасна накриво, но няма да го чупят, че се бави операцията на задното краче. Иначе тича, играе, ще пратя снимки някой ден. Поздрави на всички!
Ани, пиши ми в скайпа...........и да нацелуваш Бъдко.......
Публикувано: 20 April 2010 - 01:44 PM
И съм поръчала днес мъжа ми да я заведе в морската на разходка. По принцип нямаме много време за разходки и само почивните дни я водим. Но днес ще я поглезим малко. А за снимки какво да обещая като ми е фалшив телефона и не прави добри снимки............
Публикувано: 20 April 2010 - 02:25 PM
Galka43, всички така ни казват! - "Какви са тея уши?!?!?!" Честно казано не съм вярвала, че ще ги изправи някога, но ето зашеметителният резултат!
Всичките сте страхотни! Малката Лейди обаче ми се набива на очи, като бебе! Тооооооооолкова е сладичка!
Гледах и стари снимки на предните страници и забелязах поразителната прилика между нашия Турбо и Майлс на Катрина. Все едно е едно и също куче!
Публикувано: 20 April 2010 - 02:58 PM
Ние свикнахме веднага с нагръдника. И Турбо и Айра нямат проблеми, но доберманите за две секунди разфасоваха техните нагръдници...
Пробва ли да го храниш докато е с нагръдника? И зобщо отвличай му вниманието, а не го оставяй да се адаптира сам. И не го дръж постоянно с него. Скоро ще разбере за какво служи и ще свикне!
Публикувано: 20 April 2010 - 04:16 PM
Galka43, всички така ни казват! - "Какви са тея уши?!?!?!" Честно казано не съм вярвала, че ще ги изправи някога, но ето зашеметителният резултат!
Всичките сте страхотни! Малката Лейди обаче ми се набива на очи, като бебе! Тооооооооолкова е сладичка!
Гледах и стари снимки на предните страници и забелязах поразителната прилика между нашия Турбо и Майлс на Катрина. Все едно е едно и също куче!
Страхотен е твоя

Вход

Горе
Цитиране +