Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 525
  • 526
  • 527
  • 528
  • 529
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#10521 Потребителят е офлайн   sladko_angel4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 April 2010 - 03:32 PM

Здравейте,от много дълго време не бях влизала във форума :) Имам една сладуранка на 1,3год,на име Лейди. Ето малко снимчици от нас като мъничка и като госпожица :)

Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимкаПрикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#10522 Потребителят е офлайн   sladko_angel4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 April 2010 - 03:34 PM

Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#10523 Потребителят е офлайн   tutune Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 April 2010 - 07:01 PM

Много е красива тази госпожица wub.gif Ето и от нас нови снимки

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#10524 Потребителят е офлайн   esit0 Икона

Публикувано: 18 April 2010 - 07:59 PM

Скоро ще ми вземат Мини Пинчер. smile.gif Лесно ли се отглеждат Мини Пинчерите?
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#10525 Потребителят е офлайн   Zlatina Mavreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 19 April 2010 - 11:32 AM

Цитат(tutune @ Apr 17 2010, 03:14 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Лелее какви нови красавци и красавици са дошли,Zlatina Mavreva като гледам Чочко все едно виждам нашия Майк като бебе,Ето малко снимки за сравнение http://d1308.snimka....l-mayiki.408128 ,А тези дни ще пусна нови от една поляна,Ама трябва дъщеря ми да ги качи на компа, Гале Сиската е голяма сладуранка,Ние на нашия Майк не можем да му намерим компания за игра,Всички сте много хубави dog.gif wub.gif af_089.gif А Поли и тя каква е хубавка wub.gif

Да наистина много си приличат!Големи сладури.... wub.gif Моля ви, кажете ми вашите кученца лесно ли свикнаха с нагръдниците си?Чочко много го е изстрах от неговия!Като взема да му го слагам и започва да скимти и да се крие! dh_188.gif Незнам какво да правя!И като му го сложа се пребира в къщичката си и започва да се мъчи да го махне и като не успее заспива. Само спи като е с нагръдника.Почвам да се чудя дали ще свикне изобщо с него.А нагръдника му е като на Сисито, като гледам снимките й.Незнам.... wink.gif И нарочно съм му го разхлабила за да не го дразни. Страх го е и това е!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#10526 Потребителят е офлайн   Zlatina Mavreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 19 April 2010 - 11:35 AM

Цитат(esit0 @ Apr 18 2010, 07:04 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Скоро ще ми вземат Мини Пинчер. smile.gif Лесно ли се отглеждат Мини Пинчерите?

Ами....според мен....все едно, че имаш бебе. Чочко като го взех нямаше 40 дена и вечер ме будеше през 1 час със страшно скимтене! Трудно е докато свикне със обстановката. После единственият проблем, ще е акането и пишкането. Но щом искаш да си имаш малко сладуче, значи няма да имаш проблеми! И да пратиш снимки като го вземеш бебешока! md_064.gif
User's Signature

#10527 Потребителят е офлайн   sladko_angel4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 April 2010 - 11:57 AM

Zlatina Mavreva , моята Лейдинка също в началото много я беше страх от нагръдниците и тя така се криеше , но сега само като види че го хващам и полудява от щастие , защото знае че следва разходка :) така че спокойно, ще свикне
User's Signature

Качена снимка

#10528 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 April 2010 - 02:55 PM

ЗДРАВЕЙТЕ!!!

Първо едно голямо благодаря на Чери за страхотните снимки. Не искам някой да ми се сърди ,но аз най-много харесвам Тайричка и дори че си имам Сиси .....муцунката на Тайричка ми е пред очите .....и когато и да ми се наложе да мина край Бл ще дойда да нацелувам моята фаворитка И Чери ако нещо я изтървеш и имате внучета ......от сега давам заявка за едно момиченце..............Много горещи целувки на малката принцеска.

За малките попълнения нямам думи.......толкава сладки пупупууууууу А Лейди има страхотна рокля си има.
Чочко е малка муцунка и Злате да знаеш ще смикне с нагръдника ........още щом започне да харесва разходките.....

tutune, и Вие сте пораснали доста...................
Сиси утре има рожден ден.......порасна момата ни вече.
Ето Ви и снимки като сме на кафе и тя се мъдри в чантата.......

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#10529 Потребителят е офлайн   Zlatina Mavreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 20 April 2010 - 09:25 AM

Цитат(Galka43 @ Apr 19 2010, 02:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Сиси утре има рожден ден.......порасна момата ни вече.
Ето Ви и снимки като сме на кафе и тя се мъдри в чантата.......

Гале...честита ти рожденничка! gb_023.gif Много да те слуша и да те радва Сисито! wub.gif vb_024.gif А каква е сладурана в чантата. ab_041.gif Тука в Стара загора няма такива чанти!Има едни....как да ви ги обясня.Пъхаш вътре кученцето, затваря се с цип и само отстрани има едни мрежи за да гледа, нито има някъде да си изкара главичката нито нищо.Хич не ми харесват!
User's Signature

#10530 Потребителят е офлайн   Zlatina Mavreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 20 April 2010 - 09:35 AM

Цитат(sladko_angel4e @ Apr 19 2010, 11:02 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Zlatina Mavreva , моята Лейдинка също в началото много я беше страх от нагръдниците и тя така се криеше , но сега само като види че го хващам и полудява от щастие , защото знае че следва разходка :) така че спокойно, ще свикне

Да права си!Той излизането от вкъщи го свързва само с имунизациите и даже само да излезе от нас започва да скимти!Като му мине 3-та ваксина и започна да го изкарвам ще разбере, че от вкъщи се излиза не само за да му боцкат дупето. wc_055.gif Сега на 22.04. ще му слагат микро чип, представям си после как ще го боли там където са го боцнали. gn_167.gif

Приятен ден на всички! tb_201.gif
User's Signature

#10531 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:143040

Публикувано: 20 April 2010 - 11:20 AM

Здравейтее! Не съм писала досега тук, но чета почти редовно какво си пишете! С мъжа ми имаме един прекрасен представител да породата - черен мини пинчер. Казва се Турбо. ab_041.gif Позволете да ви се представим!
Бебе Турбо -

Младият левент Турбо -

Турбо и дъщеря ми -

#10532 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2010 - 11:27 AM

как се справяш с всички кучета? Виждам,че имаш освен пинчера фох терриер,също и три добермана?
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#10533 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 April 2010 - 12:19 PM

момичета ,сега разглегждах снимките на Майки и намирам страшно голяма прилика с Чочко особено на 16снимка
Абе Майки много порастнал........ми то като не пускате ea_103.gif снимки така ще да е......................
Шоколадчето и Арчи изчезнаха безследно, че и в скайпа я няма...........Ани също не ни драсне поне няколко реда и се надявам Бъдко вече да се е оправил ................абе пишете бе момичета wub.gif wub.gif wub.gif

User's Signature

Качена снимка

#10534 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 April 2010 - 12:50 PM

почерпка за рожденния ден

Снимка (и)

• Прикачена снимка

Прикачени снимки

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#10535 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 20 April 2010 - 01:06 PM

Сиси, Ч.Р.Д.! Да си жива и здрава, и все така красива( и майка ти също)! va_010.gif
Има ли подаръци? Айде Сиси, похвали се! Утре чакаме снимки!

Цитат(Zlatina Mavreva @ Apr 20 2010, 09:30 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Тука в Стара загора няма такива чанти!

Има и ако искаш да купуваш пиши на лични да ти кажа къде.

Цитат(Camellia @ Apr 20 2010, 11:25 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейтее! Не съм писала досега тук, но чета почти редовно какво си пишете! С мъжа ми имаме един прекрасен представител да породата - черен мини пинчер. Казва се Турбо. ab_041.gif Позволете да ви се представим!

Здравейте! Имате невероятни уши ab_041.gif ! Иначе тук сме все с прекрасни представители на породата "пинчероподобни" ae_085.gif .

Ами Гале, аз още нямам какво да пиша. На Бъдко крачето му зарасна накриво, но няма да го чупят, че се бави операцията на задното краче. Иначе тича, играе, ще пратя снимки някой ден. Поздрави на всички!
User's Signature

Качена снимка

#10536 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 April 2010 - 01:36 PM

Цитат(Buddy28 @ Apr 20 2010, 01:11 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Сиси, Ч.Р.Д.! Да си жива и здрава, и все така красива( и майка ти също)! va_010.gif
Има ли подаръци? Айде Сиси, похвали се! Утре чакаме снимки!

Цитат(Zlatina Mavreva @ Apr 20 2010, 09:30 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Тука в Стара загора няма такива чанти!

Има и ако искаш да купуваш пиши на лични да ти кажа къде.

Цитат(Camellia @ Apr 20 2010, 11:25 AM) <{POST_SNAPBACK}>

Здравейте! Имате невероятни уши ab_041.gif ! Иначе тук сме все с прекрасни представители на породата "пинчероподобни" ae_085.gif .

Ами Гале, аз още нямам какво да пиша. На Бъдко крачето му зарасна накриво, но няма да го чупят, че се бави операцията на задното краче. Иначе тича, играе, ще пратя снимки някой ден. Поздрави на всички!

Ани, пиши ми в скайпа...........и да нацелуваш Бъдко.......
User's Signature

Качена снимка

#10537 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 April 2010 - 01:44 PM

За подарък ще има нова плюшена играчка ииииииииииии варено пилешко месце и кюфте............
И съм поръчала днес мъжа ми да я заведе в морската на разходка. По принцип нямаме много време за разходки и само почивните дни я водим. Но днес ще я поглезим малко. А за снимки какво да обещая като ми е фалшив телефона и не прави добри снимки............
User's Signature

Качена снимка

#10538 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2010 - 02:25 PM

Хахаха! lagunano1, ами справям се някак си! ab_041.gif Виждам зора понякога, ама те гадинките си заслужават усилията! wub.gif

Galka43, всички така ни казват! - "Какви са тея уши?!?!?!" Честно казано не съм вярвала, че ще ги изправи някога, но ето зашеметителният резултат! ab_041.gif

Всичките сте страхотни! Малката Лейди обаче ми се набива на очи, като бебе! Тооооооооолкова е сладичка!
Гледах и стари снимки на предните страници и забелязах поразителната прилика между нашия Турбо и Майлс на Катрина. Все едно е едно и също куче! ud_009.gif

#10539 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2010 - 02:58 PM

Цитат(Zlatina Mavreva @ Apr 19 2010, 08:37 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Да наистина много си приличат!Големи сладури.... wub.gif Моля ви, кажете ми вашите кученца лесно ли свикнаха с нагръдниците си?Чочко много го е изстрах от неговия!Като взема да му го слагам и започва да скимти и да се крие! dh_188.gif Незнам какво да правя!И като му го сложа се пребира в къщичката си и започва да се мъчи да го махне и като не успее заспива. Само спи като е с нагръдника.Почвам да се чудя дали ще свикне изобщо с него.А нагръдника му е като на Сисито, като гледам снимките й.Незнам.... wink.gif И нарочно съм му го разхлабила за да не го дразни. Страх го е и това е!

Ние свикнахме веднага с нагръдника. И Турбо и Айра нямат проблеми, но доберманите за две секунди разфасоваха техните нагръдници... dry.gif Идеше ми да ги удуша! Такива хубави кожени... Гррр!
Пробва ли да го храниш докато е с нагръдника? И зобщо отвличай му вниманието, а не го оставяй да се адаптира сам. И не го дръж постоянно с него. Скоро ще разбере за какво служи и ще свикне! ae_085.gif

#10540 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 April 2010 - 04:16 PM

Цитат(Camellia @ Apr 20 2010, 02:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Хахаха! lagunano1, ами справям се някак си! ab_041.gif Виждам зора понякога, ама те гадинките си заслужават усилията! wub.gif

Galka43, всички така ни казват! - "Какви са тея уши?!?!?!" Честно казано не съм вярвала, че ще ги изправи някога, но ето зашеметителният резултат! ab_041.gif

Всичките сте страхотни! Малката Лейди обаче ми се набива на очи, като бебе! Тооооооооолкова е сладичка!
Гледах и стари снимки на предните страници и забелязах поразителната прилика между нашия Турбо и Майлс на Катрина. Все едно е едно и също куче! ud_009.gif

Страхотен е твоя wub.gif Турбо.........че какво му е на ушите и сиси е с големи уши .............ама който не ги харесва няма вкус Просто цвета .......чернушко е твоя момък.Пупууууу да Ви е жив и здрав.Абе Вие сте герои .........бебе сладурче и кеченца........не е много лесно..............

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 525
  • 526
  • 527
  • 528
  • 529
  • Последна »