Публикувано: 20 April 2010 - 10:49 PM
Бихте ли ми дали адрес на магазин в София, откъдето да купя на Кари нагръдник.
ФидоДидо, последното нещо, което мога да кажа за Кари / сигурна съм, че всички тук са на същото мнение за техните пинчери / е, че е глупава. От очите, стойката, поведението, от всичко се излъчва интелект. За характера няма какво да говорим. Не съжалявай, че си взел това бижу за децата си.
Ще ви разкажа каква беше причината Кари да влезе в живота ни. Прекрасната причина е 4-год. ми внучка Александра, която не пипаше, преди Кари да дойде, нищо живо. В редките случаи, когато пада си държи ръчичките високо да не се изцапат, не стъпва боса по пясък, проверява на всички ръцете дали са чисти и подобни неестествени за възрасттта й реакции. Подсказах й желанието дядо Коледа да й остави под моята елха толкова малко кученце, че да може да го държи в ръчичките си. Тя каза веднага "да, искам да ми донесе Кари". Резултатът е повече от добър. Александра преодоля бариерата и не може вече да диша без нейното куче, а кучето има респект единствено от Александра. Имахме и инцидент, от който /надявам се/ извлякохме поука всички. Александра се опита да научи /неуспешно/ Кари да лети, но я приземи за 2 седмици с гипс на крачето. Слава Богу, на кучето му мина като на куче :))), Али е много внимателна сега и се ограничава само с опитите да я храни със спанак, за да стане желязна :))) и да я научи не само да се изправя, но и да ходи и танцува на два крака. Веселба ...