Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 527
  • 528
  • 529
  • 530
  • 531
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#10561 Потребителят е офлайн   Кармен Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 April 2010 - 02:52 PM

Галка43, ти имаш ангел, а не куче. Не знам как е изтърпяла горката Сиси. Хората изглежда не разбират, че това не е играчка, а като почнат да си преправят гласа и да говорят на бебешки - бляк:( Представяте ли си някой да ви мачка, да се лигави, да ви се кокори в лицето и да се държи с вас като с умствено ограничен. Как да не се озъби човек, пардон куче :))) А ние всъщност сме тооооооооооолкова интелигентни. Кажете не е ли проява на висш разум следната посъпка на Кари - на много ниска маса в дневната имаше купа с шоколадови яйца, когато се прибрах една вечер намерих всички яйца на пода без станиола, а много от тях бяха начупени и нахапани. Скарах й се строго и започнах да събирам парчетата. С умопомрачителна скорост добичето започна да крие из къщата парчета шоколад. След това в продължение на два-три дни си измъкваше от не знам къде по малко и си го ядеше уж тайно в кошчето.
А онзи ден припаднах от смях, когато видях Кари да дъвче дъвка. От джоба на хвърлена на леглото дреха беше измъкнала кутийка дъвки с портокалов вкус, извадила и отвила всички дъвки до една. Като една Снежанка беше отхапала от всички по малко и си подъвкала. Ще пробвам да я науча да прави и балончета :)))
User's Signature

Качена снимка

#10562 Потребителят е офлайн   Кармен Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2010 - 03:03 PM

Пак моля да ми дадете адрес на магазини за аксесоари в София. Трябва да купя нагръдник за Кари, а не искам да поръчвам през нета. В мрежата намирам само он-лайн магазини.
User's Signature

Качена снимка

#10563 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:143040

Публикувано: 21 April 2010 - 03:03 PM

Хахахаха! Тази Кари каква е хитруша! Ами така е като не сте й купили и на нея дъвки и шоколад! Каква е тази дискриманиция! Хихихи! Шегувам се разбира се. Не е много хубаво да яде шоколад.

#10564 Потребителят е офлайн   lilinceto6 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 April 2010 - 03:15 PM

Здравейте на всички горди собственици на пинчери,
От 1м мисец се радвам на една малка сладурана - Лайла се казва.Всичко си ни е о.к, но само едно ме притеснява - за последните 2 седмици отбеляза бурен растеж, дори каишката на вратлето й и стана малка то я престих на друга дупка.Това нормално ли е?В неделя на 25.04 става на 3м и според кантарчето в къщи тези над 1кг
User's Signature

Качена снимка

#10565 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2010 - 03:20 PM

Ами това не е повод за притеснение!!! Най-важното е да е здрава! Може да е по-едричка. Пусни снимки на сладуранката!

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#10566 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 April 2010 - 03:59 PM

Цитат(lilinceto6 @ Apr 21 2010, 03:20 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте на всички горди собственици на пинчери,
От 1м мисец се радвам на една малка сладурана - Лайла се казва.Всичко си ни е о.к, но само едно ме притеснява - за последните 2 седмици отбеляза бурен растеж, дори каишката на вратлето й и стана малка то я престих на друга дупка.Това нормално ли е?В неделя на 25.04 става на 3м и според кантарчето в къщи тези над 1кг

Те като бебетата в тази възраст най се усеща като растат. Това да не е повод за притеснение.
А сега добре дошли с малката принцеска Лайла в нащето гооооооооомяяяяяяяяяяямо семейство на пинчерите./уж са пинчери/ кой знае,но ние си ги обичаме. wub.gif wub.gif Моля те пусни снимки на принцеската.Да ти е жива и здрава! wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#10567 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 April 2010 - 04:04 PM

Цитат(Кармен @ Apr 21 2010, 02:57 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Галка43, ти имаш ангел, а не куче. Не знам как е изтърпяла горката Сиси. Хората изглежда не разбират, че това не е играчка, а като почнат да си преправят гласа и да говорят на бебешки - бляк:( Представяте ли си някой да ви мачка, да се лигави, да ви се кокори в лицето и да се държи с вас като с умствено ограничен. Как да не се озъби човек, пардон куче :))) А ние всъщност сме тооооооооооолкова интелигентни. Кажете не е ли проява на висш разум следната посъпка на Кари - на много ниска маса в дневната имаше купа с шоколадови яйца, когато се прибрах една вечер намерих всички яйца на пода без станиола, а много от тях бяха начупени и нахапани. Скарах й се строго и започнах да събирам парчетата. С умопомрачителна скорост добичето започна да крие из къщата парчета шоколад. След това в продължение на два-три дни си измъкваше от не знам къде по малко и си го ядеше уж тайно в кошчето.
А онзи ден припаднах от смях, когато видях Кари да дъвче дъвка. От джоба на хвърлена на леглото дреха беше измъкнала кутийка дъвки с портокалов вкус, извадила и отвила всички дъвки до една. Като една Снежанка беше отхапала от всички по малко и си подъвкала. Ще пробвам да я науча да прави и балончета :)))

Кармен, Сиси е малка и повече няма да порасне и винаги ще е като атракция за някои любители на кучетата ,но не ми е приятно всеки да и се джондри насреща и тя да го целува.
А като я научиш малката Кари да прави балончета моля за снимка ea_103.gif хахаха............
Само една снимка ни показа на Кари и е в далечина ......ако може още и още.....ние с поотрасналите каки и батковци се радваме на малките бебешоци.............пускайте снимки да ни плакните окото.

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#10568 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2010 - 04:14 PM

Ето го голямото ми семейство -

Много тъпо, ама Турбо на тези снимки е излязъл като макси пинчер! ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif

#10569 Потребителят е офлайн   maikal4o Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 April 2010 - 06:17 PM

Страхотни са всички,да са ти живи и здрави

#10570 Потребителят е офлайн   Кармен Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2010 - 07:26 PM

Камелия, такава красота ... Кой е шефа на групата?

Излизали ли сте в чужбина с малките сладури? Нужни ли са документи? Интересува ме как стои въпроса за Гърция.
User's Signature

Качена снимка

#10571 Потребителят е офлайн   tutune Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2010 - 08:03 PM

Камелия и тримата от бандата са големи красавци,Интересно ми е като се заиграят с мъника той как се чувства? :ab_041: :dog: А нашия бандит го е страх от чужди хора не дава никой да го пипа,Иначе лае на поразия
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#10572 Потребителят е офлайн   Кармен Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2010 - 08:10 PM

ИСкам да ви пусна снимки, но insert image не дава. Защо така?!
User's Signature

Качена снимка

#10573 Потребителят е офлайн   tanq_gufi Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 22 April 2010 - 08:11 PM

Здравейте и от нас. Ншия мъник е просто такова диване че няма накъде повече, но е много забавен. Вашите мъници много ли си мрънколясват като бълнуват, защото аз понеже спинкам с Макс и го чувам ама направо такова мрънкане и ръмжене пада. И много ме хапе за носа попринцип.:Д Вашите така ли са. Седи ме гледа гледа и изведнъж ам ме хваща. Злате нашият е същия с нагръдника спокойнп направо като му го сложим се вцепенява и край. И някой път като много побеснее му слагам каишката че да се по успокои малко. Все не мога да го снимам защото много мърда, но тези дни ще се постарая. И да ви се похваля започнахме да изправяме на цяло ушичките от време на време, но сега е много смешен защото не са му напълно изправени и едното е напред другото настрани. Абе какво да ви кажа по цял ден се смеем на маймунджалъците му.
Целувки от мен и Макс.

#10574 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2010 - 12:26 AM

Ето ни и нас! И Поли е голямо диване,хапе за носа.......явно им е интересно!!! нали са още бебета! Не се вцепенява от нагръдника,но не иска да върви,прави контра с задните крака и не мърда.Много е смешна.........надявам се да свикне.засега пробвам по пполовин час на ден

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#10575 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2010 - 11:17 AM

Здравейте! За това ли толкова време не можех да вляза във форума? Заради този нов дизайн? Много е гаден! Въобще не ме кефи. На вас харесва ли ви?

При моите диванета шефа на дребните е Бруно - мъжкия доберман. А неговият шеф е сестра му! :) хихих!

Кармен, не съм ги вадила зад граница. Те като отидат до Морската и подивяват, та какво остава в чужбина. Винаги е имало на кого да ги оставим. Но трябва кучето да е с чип, международен паспорт и още нещо трябваше... Мисля че чипът вече е задължителен, преди не беше. Вет ще ти каже най-добре!

Лагуна1, Поли е много сладичка. С това чипо носле обаче ми прилича на чихуахуа.

#10576 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2010 - 11:30 AM

Ами тя е взета за чихуахуа,подарък е от братовчедка ми която живее е Мехико. Но понеже не ми е пратила родословие,предпочитам да пиша при пинчерите. Надявам се да няма проблеми
А за дизайна...........ще свикнеш,след седмица няма да ти прави впечетление,може би има и предимства,щом са решили да го променят
Снимките които си изпратила са страхотни! Много се зарадвах като ги видях!
Поздрави
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#10577 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2010 - 11:59 AM

Много благодаря за хубавите думи! Много си обичам кучетата, особено доберманите, защото за тях обърнах целия свят! Когато решихме да си ги вземем нямаше никъде добермани за продажба. Накрая се обади едно момче от Разград и ни докара половината кучило да си изберем! Не са родословни, но са си моите! :) А Турбо както уж е от класа, пак няма родословие!

А Поли е с много интересен цвят за чихуа! И защо да има проблем! Щом при пинчерите се чувстваш добре значи тук ти е мястото! ":) Значи малката принцеска е Мексиканка? Бързо ли се научи да те разбира на български? Питам заради той териерката, тя е от Словакия и ми се струва, че не разбира още какво се иска от нея!

#10578 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2010 - 12:06 PM

Ха-ха,ами тя е много своенравна,мисля,че разбира,ама понякога си прави каквото си иска и вообще не чува! За мен родословието не е важно,обичам я много такава каквато е! най-интересното е,че и двамата родители на Поли са чисто бели,ражда се едно кученце...........чисто черно! Може би е аномалия,но за мен няма значение
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#10579 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 April 2010 - 03:16 PM

Здравейте момичета...........страхотно семейство си има Ками....и особено в ансабал с малката принцеска която си играя с тримата.Бравоооооооооо
А за Поли /мексиканката/ нямам думи.С тази ритната сладка муцунка не може да не стане любимка на всекиго.бравоооооооооо
Искам да благодаря на Златето за красивата плюшена играчка.Довечера Сиси ще лудее с нея както винаги.
Да нацелувате всички сладури.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#10580 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 April 2010 - 10:56 PM

Здравейте и от нас (: . Отдавна не съм писала, но все не ми остава време. Затопли се и вече на Доди и се разхожда по повече навън. Турбо има наистина големи уши. Голям е образ покрай доберманите :Р
Кармен, не знам дали някой ти е дал адрес на магазин, но ние си пазаруваме от Зоомагазина на околовръстния път, намира се до Суходол. Доста е голям и има много голям избор на всичко, пък и персонала е супер.
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 527
  • 528
  • 529
  • 530
  • 531
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема