Мини Пинчер
Публикувано: 21 April 2010 - 02:52 PM
А онзи ден припаднах от смях, когато видях Кари да дъвче дъвка. От джоба на хвърлена на леглото дреха беше измъкнала кутийка дъвки с портокалов вкус, извадила и отвила всички дъвки до една. Като една Снежанка беше отхапала от всички по малко и си подъвкала. Ще пробвам да я науча да прави и балончета :)))
Публикувано: 21 April 2010 - 03:03 PM
Публикувано: 21 April 2010 - 03:15 PM
От 1м мисец се радвам на една малка сладурана - Лайла се казва.Всичко си ни е о.к, но само едно ме притеснява - за последните 2 седмици отбеляза бурен растеж, дори каишката на вратлето й и стана малка то я престих на друга дупка.Това нормално ли е?В неделя на 25.04 става на 3м и според кантарчето в къщи тези над 1кг
Публикувано: 21 April 2010 - 03:59 PM
От 1м мисец се радвам на една малка сладурана - Лайла се казва.Всичко си ни е о.к, но само едно ме притеснява - за последните 2 седмици отбеляза бурен растеж, дори каишката на вратлето й и стана малка то я престих на друга дупка.Това нормално ли е?В неделя на 25.04 става на 3м и според кантарчето в къщи тези над 1кг
Те като бебетата в тази възраст най се усеща като растат. Това да не е повод за притеснение.
А сега добре дошли с малката принцеска Лайла в нащето гооооооооомяяяяяяяяяяямо семейство на пинчерите./уж са пинчери/ кой знае,но ние си ги обичаме.

Публикувано: 21 April 2010 - 04:04 PM
А онзи ден припаднах от смях, когато видях Кари да дъвче дъвка. От джоба на хвърлена на леглото дреха беше измъкнала кутийка дъвки с портокалов вкус, извадила и отвила всички дъвки до една. Като една Снежанка беше отхапала от всички по малко и си подъвкала. Ще пробвам да я науча да прави и балончета :)))
Кармен, Сиси е малка и повече няма да порасне и винаги ще е като атракция за някои любители на кучетата ,но не ми е приятно всеки да и се джондри насреща и тя да го целува.
А като я научиш малката Кари да прави балончета моля за снимка

Само една снимка ни показа на Кари и е в далечина ......ако може още и още.....ние с поотрасналите каки и батковци се радваме на малките бебешоци.............пускайте снимки да ни плакните окото.
Прикачени снимки
Публикувано: 21 April 2010 - 04:14 PM

Много тъпо, ама Турбо на тези снимки е излязъл като макси пинчер!

Публикувано: 22 April 2010 - 08:11 PM
Целувки от мен и Макс.
Публикувано: 23 April 2010 - 12:26 AM
Публикувано: 23 April 2010 - 11:17 AM
При моите диванета шефа на дребните е Бруно - мъжкия доберман. А неговият шеф е сестра му! :) хихих!
Кармен, не съм ги вадила зад граница. Те като отидат до Морската и подивяват, та какво остава в чужбина. Винаги е имало на кого да ги оставим. Но трябва кучето да е с чип, международен паспорт и още нещо трябваше... Мисля че чипът вече е задължителен, преди не беше. Вет ще ти каже най-добре!
Лагуна1, Поли е много сладичка. С това чипо носле обаче ми прилича на чихуахуа.
Публикувано: 23 April 2010 - 11:30 AM
А за дизайна...........ще свикнеш,след седмица няма да ти прави впечетление,може би има и предимства,щом са решили да го променят
Снимките които си изпратила са страхотни! Много се зарадвах като ги видях!
Поздрави
Публикувано: 23 April 2010 - 11:59 AM
А Поли е с много интересен цвят за чихуа! И защо да има проблем! Щом при пинчерите се чувстваш добре значи тук ти е мястото! ":) Значи малката принцеска е Мексиканка? Бързо ли се научи да те разбира на български? Питам заради той териерката, тя е от Словакия и ми се струва, че не разбира още какво се иска от нея!
Публикувано: 23 April 2010 - 12:06 PM
Публикувано: 23 April 2010 - 03:16 PM
А за Поли /мексиканката/ нямам думи.С тази ритната сладка муцунка не може да не стане любимка на всекиго.бравоооооооооо
Искам да благодаря на Златето за красивата плюшена играчка.Довечера Сиси ще лудее с нея както винаги.
Да нацелувате всички сладури.
Публикувано: 23 April 2010 - 10:56 PM
Кармен, не знам дали някой ти е дал адрес на магазин, но ние си пазаруваме от Зоомагазина на околовръстния път, намира се до Суходол. Доста е голям и има много голям избор на всичко, пък и персонала е супер.