Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 536
  • 537
  • 538
  • 539
  • 540
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#10741 Потребителят е офлайн   Zlatina Mavreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
Публикувано: 14 May 2010 - 03:24 PM

Гале не трябва да падаш духом! :ea_103: Баща ми мина през доста сериозна болест и в началото се беше отказал на пълно!Но после се по съвзе и сега нищо му няма.Наистина е гадно постоянно да се тъпчеш с лекарства и обезболяващи, но не се предавай!

Кармен, ние имахме един кокер който живееше на двора в село.И последната година от живота си се сприятели с едно коте.Спяха заедно в къщичката му, ядяха от купата му и винаги ходеха заедно!Даже съм ги заснела как спят заедно на припек, като котараната е легнала върху него.Така че е нормално!

tutune вас ви е изстрах от котки, а какво да кажа за Чочко който го е изстрах от тревата!Допре ли му се до гърдичките или муцата и започва да я прескача и да се дърпа, но имали начин да я заобиколи го прави!Види ли трева и се оглежда за друга пътечка без.И така, вчера пак се разкарвах ме дооооооооста и пак никаква работа не свършихме!Стисках ме се за в къщи!
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#10742 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 May 2010 - 11:38 AM

:re_037:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#10743 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 May 2010 - 03:04 PM

Здравейте! Днес попаднах случайно на обяви за кучета и видях обява която ме кара да се замисля и да проведа разговор с мъжа ми за още едно пинче у дома. Страхотен красавец на 8 месеца от София. Само не знам дали ще се сприятелят със Сиси и има ли значение, че са раззнополови ? Тя е кастрирана и не се страхувам да стана баба.....не мъжа ми вече няма да иска друго ,но ще си направя заявка пък ако стане....

не знам дали е редно и не пускам сайта или то точно обявата ,че да не създам неприятности
User's Signature

Качена снимка

#10744 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2010 - 03:20 PM

Усещам,че ще имате нов член на семейството!!! :af_089:
Щом ти се е зародила тази мисъл в главата!!! :ae_085: Според мен няма да има проблеми със Сиси,дори е по добре,че е друг пол,повече ще се разбират.Пък и тя като е кастрирана,няма да се притесняваш от бебета.

p.p ако искаш може да сложиш снимката от обявата тук,без да даваш link към самата обява
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#10745 Потребителят е офлайн   Кармен Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2010 - 05:41 PM

:ab_041: Галка, страхотен боец си ти! :af_089: Предлагам на мъжа ти да зададеш въпроса за още едни пинчер по обичайния македонски тертип. А именно - сакам да ти прашам нещо и отговорот да биде ДА! Между другото, това не е банския диалект, но иначе императивната форма много я тачим :)))))) Покажи ни кандидата на снимка да го одобрим и ние.
Приятен дъждовен уикенд на всички!
User's Signature

Качена снимка

#10746 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:143040

Публикувано: 15 May 2010 - 08:23 PM

Добър вечееер! :re_037: Галеее, браво за хубавата идея! Две малки душички са супер компания! От опит го знам! :md_064: А мъжа тииии, ми не вярвам да се разсърди! :ab_041: Те са толкова ситнички, че направо няма да си личи, едно ли е, две ли са! :be_107: Дай линк към обявата или копни снимка на дребоса тук да го видим и ние! Пък ние ти обещаваме да не го вземем преди теб! :db_046:
Аааа Кармен, при нас не е дъждовнооо! :db_046:

#10747 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 May 2010 - 08:26 PM

Оо и аз искам много да имаме още един пинчерак, ама не знам скоро дали ще стане, но ако някой ден попаднем на нашето чудовище сигурно ще стане :ab_041: .
Доди се разгони днес за 3ти път и пак е с гащи и й е много странно :ab_041: .
Този дъжд обаче вече много ни изнервя :dry: .

User's Signature

Качена снимка

#10748 Потребителят е офлайн   bochko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2010 - 10:11 PM

здравейте,
нашето кученце сега е бременно. В темата преди време четох за една от вас, чието кученце беше бременно, но сега не октривам...бихте ли ми помогнали с линкове към подобни теми?
много ще съм благодарна
User's Signature

Когато силно желаеш нещо, цялата Вселена ти съдейства, за да го постигнеш "
Паулу Коелю

#10749 Потребителят е офлайн   tanq_york Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 May 2010 - 01:30 PM

Имам едно въпросче сега както си имам пинчерче мъжко по- нататък ако го заполодим и се полага по едно кученце и ако оставя кученцето вкъщи мислълта ми е да си имам още едно кученце за постоянно дали би имало проблем особено ако е женско?
User's Signature

Йоркширски териер

#10750 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 May 2010 - 01:41 PM

Ами ако е женско ще бъде проблем,най-добре кастрация поне на единия. Все пак ще бъдат баща и дъщеря. Има много писано по тези въпроси във форума,може доста да се информирате ако прочетете.И ако го направите най-вероятно ще се замислите дали да пуснете кучето си за разплод
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#10751 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 May 2010 - 08:25 AM

Ето го хубавеца Арчи, но вече си е намерил стопани...........неговите стопани са го подарили на добри хора и дори още първия ден ги е заобичал.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#10752 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 May 2010 - 10:14 AM

:tb_195: Здравейте на всички,днес съм решила да пусна малко снимки,че скоро не съм си показвала "убавеца":ab_041:
Кармен,Мини Чери как е положението при вас,като гледам новините ужас направо.
Гале,и аз си мечтая за второ куче,но няма да ме огрее,а и Арчи много ревнив стана,не мога да се порадвам на друго кученце,веднага почва да се зъби,вчера например се разминаваме с едно хъски,но не повче от 3 месечно,дори съм сигурна,че беше по-малко и аз почвам да му говоря само,без да съм го докоснала и нашия почна да се пени,ужасен ревнивец е станал дрисльото.
Айде вече снимките пускам,че днес нямам много време да точа локуми

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#10753 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 May 2010 - 10:48 AM

Красе, май ми се струва,че :wub: Арчи е порастнал малко.Май по-висок е станал или снимката е такава.
А относно мечтите за второ кученце ....нищо не се знае може и да станат реалност :db_046:

Много мами от доста време не ни пишат.....Как е Бъди, Бруно, Сарка от Казнлък, Рамка, Ламаринка, оф много са е ще изтърва някой......ми пишете бе момичета....
User's Signature

Качена снимка

#10754 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 May 2010 - 11:11 AM

Показване на мнениетоtanq_york, в 16 May 2010 - 11:35 AM, написа:

Имам едно въпросче сега както си имам пинчерче мъжко по- нататък ако го заполодим и се полага по едно кученце и ако оставя кученцето вкъщи мислълта ми е да си имам още едно кученце за постоянно дали би имало проблем особено ако е женско?

Трудно може да се заплоди мъжко куче, но разбирам какво имаш предвид. Полага се кученце, ако вие искате да вземете. Това е неписано правило и се практикува при изрично желание от страна на собственика на мъжкото куче! И да - би имало проблем! Когато женското разгони и е заедно с мъжкото, значи ще си имате кученца. Което по принцип не е желателно, особено ако се случи още на първото разгонване, може да женската да има здравословни проблеми толкова незряла. И изобщо! Надявам се не мислите да ги ползвате за разплод. Още повече, че ще бъдат баща и дъщеря и генетичните дефекти са ви в кърпа вързани! Ако обаче кастрирате женската или мъжкия, или и двамата, което е идеалният вариант - няма да има проблеми! :ba_025:

Гале, ми той много сладък тоя младеж бе! :wub: Направо е разкошен! Пу-пу! Жалко, че не сте го взели вие. Но съм сигурна, че ще се намери другарчето на Сиси в най-скоро време! :md_064:

Chocolate80, нормално е да ревнува. Все пак си неговият Човек! :md_064: С времето може и да му мине и да улегне, а може и самият той да се хареса с някое кученце толкова, че да го приеме в дома си! :ae_085: Така де, ние когато взехме Айра и Турбо веднага я хареса, но когато са оставали други кучета в къщи за по няколко дни и Турбо изобщо не ги приемаше!

#10755 Потребителят е офлайн   Кармен Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 May 2010 - 12:46 PM

Привет! При нас положението е много зле, но е логичен резултат от т.н. работа на кметството. Това обаче е друга тема.
Вижте сега кой не ме разочарова :))) Прикачена снимка
Котката се казва Айра /така я кръсти Александра / и е доста флегматична за вкуса ми :) Никой обаче не си я търси, нито пък тя си тръгва, макар, че никой не я спира. Не стига това, ами и един ужасно грозен котарак се появи и той не ще да си тръгне. Закъсах го :(
User's Signature

Качена снимка

#10756 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 May 2010 - 01:31 PM

Мале Кармен, тази писана е много хубава! И как само се разбират с Кари! :wub: Обожавам сиамските котаци! А от къде се появиха тези котки у вас?

#10757 Потребителят е офлайн   Zlatina Mavreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 17 May 2010 - 02:09 PM

Гале голям сладур е бил мишока!!!! :wub: Много жалко наистина ,че не сте го взели вие!

Аз освен да ви се похваля с новата беля на Чочко друго не мога да няправя!Разкъса на парченца документите на ремаркето!Застраховки, прегледи, талони...всичко е на мини,мини,мини парченца. :dh_188: Направо щях да припадна!

Нека всички които е изброила Галка да пишат!Но нека разберем какво става с Бъдко?Как е?Оперцията, че е минала минала, но как се чувства Бъдко сега?
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#10758 Потребителят е офлайн   bochko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 May 2010 - 02:20 PM

хора, явно съм сляпа и незнам още какво оообаче не мога да открия къде сте обсъждали въпроса за бременността при пинчерите и като цяло малките породи...мооооля колкото и да е досадно помагайтеее :wacko:

и понеже разлиствам цял ден страниците на темата...виждам, че се радвате на снимки, то кой ли не се...ще опитам да кача снимки на Шери - нашата малка коспожица, всъщност отскоро госпожа :wub:

Прикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимка
User's Signature

Паулу Коелю

#10759 Потребителят е офлайн   bochko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 May 2010 - 02:24 PM

.
User's Signature

Паулу Коелю

#10760 Потребителят е офлайн   Кармен Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 May 2010 - 03:51 PM

Ако ще се коментира темата за бременноста, бих помолила за малко разширение - за или против кастрацията на женските пинчери. Чувала съм противоположни мнения, но явно недостатъчни или поне недобре аргументирани, за да взема решение за Кари. Дори не знам коя е подходящата възраст за кастрация, ако човек реши да направи това на кучето. Аз бих пристъпила към такова действие само ако то е в полза на животното, в смисъл да му спестя евентуални здравословни проблеми.
Ние утре имаме полу-рожден ден. Ще се черпим! Засега виртуално :)
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 536
  • 537
  • 538
  • 539
  • 540
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема