tanq_york, в 16 May 2010 - 11:35 AM, написа:
Имам едно въпросче сега както си имам пинчерче мъжко по- нататък ако го заполодим и се полага по едно кученце и ако оставя кученцето вкъщи мислълта ми е да си имам още едно кученце за постоянно дали би имало проблем особено ако е женско?
Трудно може да се заплоди мъжко куче, но разбирам какво имаш предвид. Полага се кученце, ако вие искате да вземете. Това е неписано правило и се практикува при изрично желание от страна на собственика на мъжкото куче! И да - би имало проблем! Когато женското разгони и е заедно с мъжкото, значи ще си имате кученца. Което по принцип не е желателно, особено ако се случи още на първото разгонване, може да женската да има здравословни проблеми толкова незряла. И изобщо! Надявам се не мислите да ги ползвате за разплод. Още повече, че ще бъдат баща и дъщеря и генетичните дефекти са ви в кърпа вързани! Ако обаче кастрирате женската или мъжкия, или и двамата, което е идеалният вариант - няма да има проблеми!
Гале, ми той много сладък тоя младеж бе!

Направо е разкошен! Пу-пу! Жалко, че не сте го взели вие. Но съм сигурна, че ще се намери другарчето на Сиси в най-скоро време!
Chocolate80, нормално е да ревнува. Все пак си неговият Човек!

С времето може и да му мине и да улегне, а може и самият той да се хареса с някое кученце толкова, че да го приеме в дома си!

Така де, ние когато взехме Айра и Турбо веднага я хареса, но когато са оставали други кучета в къщи за по няколко дни и Турбо изобщо не ги приемаше!