Мини Пинчер
Публикувано: 23 May 2006 - 08:36 AM
Много е хубаво че спасихте това прекрасно нежно същество от обора, много е красива, ти видя ли майката? Не е ли ши-цу поне тя? Да я нацелуваш засега от нас много Аби, а да се надяваме че и лично някога ще успеем да го направим. Много се радвам че Чочко я е приел не само добре, а вече я обича даже w)
Публикувано: 23 May 2006 - 11:27 AM
Аз току що къпах дратхара на двора-изкефи се b) ама Чафун като видя че взимам шампоана -още не излезнал оат спалнята b) гледа ме с белото на очите l)
Публикувано: 23 May 2006 - 01:09 PM
Цитат
Аз току що къпах дратхара на двора-изкефи се b) ама Чафун като видя че взимам шампоана -още не излезнал оат спалнята b) гледа ме с белото на очите l)
Добре го каза 1super Кети тук и е мястото, щото тук най-много ще си я обичаме w)
Майльо и него го много страх от къпане и от вода .... ама смятам на басейна на БОР да го хвърлям докато не почне сам да се хвърля b) b) b) трябва да се научим да плуване няма как l)
Публикувано: 23 May 2006 - 01:27 PM
От снощи много спи bl) В 9.00ч. е откъртила oo стана в 12.00ч. само да се изпишка и веднага си легна, очаквам да огладнее и да стане. То май тези гадинки дето са били в нея и на нея - не са я оставяли на мира a) Чочко обикяля безшумно покрай нея и се чуди - как да я събуди.
С къпането нямаме проблеми cheers ама с ресането oleeee worthy -не е истина.
Публикувано: 23 May 2006 - 06:41 PM
Ползвали ли сте Фронтлайн и доволни ли сте сега се пудрим и не сме имали бъхлички но си мисля дали да не и взема капки
Прикачени файлове
-
c__060523_185537.jpg (62.6K)
Брой сваляния: 190
Публикувано: 23 May 2006 - 08:16 PM
мъж.Да ама те си имат и по едно женско кученце а при мен надвива мъжкия пол.Та тънката мисъл ми е --свекървата ли да взема при мен или женско кученце?
Помогнете със съвет l) l) l) l)
Публикувано: 23 May 2006 - 10:04 PM
Всяка година в Казанлък месец май ичаст от юни има Бирфест покрай биричката и картофките всяка вечер има и концерт така че от утре започваме вечер да миткаме активно 1super освен това има и панаир след това ще е коронясването на Царица роза и празника на розата въобще натоварена програма l) Дано да ни стигне времето bl) и най вече Сара да слуша че не сме я водили до сега на такава навалица
Публикувано: 23 May 2006 - 11:23 PM
Моето Питоши ако знаете какво шкембе е отпрало ,а има още 3 седмици. Сигурно ще бъдат пак много дребосъци. Тя е най- добрата майка. Винаги като ми донесат кутре от Арчи и не пуска никой до кученцето .Първо го окъпва и после спи само с него.
Като я гледам понякога се чудя дали сестра и си е намерила дом. Нейната съдба не беше като на Питошка. Сестра и я продадоха в зоомагазин и излъгаха един пампурджия ,че е мини пинчер. Той като се върнал в къщи от плаване и побеснял. Понеже не можеше да намери собственичката и пострада кученцето. Първо го рита и почти му счупи крака , а после я натири на улицата. Горкото животно сякъш е виновно за лъжите на печалбарите.
Да ви кажа как и лепнахме името. То дъщеря ми и го измисли. Когато почина Лилито и купихме Питя, се чудихме дали да е отново Лили. Решихме дъщеря ми да измисли име , а тя отговаря-Пинти, Пити. Тогава беше на 1г и 8 м .След някой ден аз усетих ,че се е опитвала да каже пинчер ама като не разбираме чужди езици помислихме ,че е име.
Двете ми малки кученца днес цял ден ходят да гледат едно малко кълваче, което намериха едни хора и сега го храня. А той като ги види и все тревога дава. Та от 4.00 ч сутринта е пропял и сигурно целият блок го чува. Пък малките ми чопърцили им е много весело и все го разглеждат. Добре ,че поне котката ми знае ,че не трябва да го пипа и не го дразни.
Публикувано: 23 May 2006 - 11:31 PM
Публикувано: 24 May 2006 - 12:01 AM
Публикувано: 24 May 2006 - 06:08 AM
Анче а ми котетата твои ли са ?Много са интересни с тези клепнали ушенца .Къде живееш ?
Публикувано: 24 May 2006 - 10:21 AM
Публикувано: 24 May 2006 - 10:59 AM
Аз съм от Варна.
Живот и здраве може на внучки да се радваш.
Лина, ако проблема ви е с кофти ваксина, тогава ще трябва лечение. Иначе опитай със суфогванедин. Много помага при разстройство. за да не се обезводни му дай 100 мл вода сварена с 0,5ч. л. сол и сода. Давай по мъничко на интервали.
Дано да не е проблема наистина в некачествена ваксина.
Стискам палци.
Публикувано: 24 May 2006 - 01:31 PM
Не е от ваксина--бихме му антибиотик-сега през 20 мин му впръсквам вода в устата-мед с вода- вода с йод-редувам ги.Не му е за първи път-ей ся е момента да прояде гранула.
Публикувано: 24 May 2006 - 02:42 PM
Публикувано: 24 May 2006 - 05:07 PM
Публикувано: 24 May 2006 - 10:31 PM
Публикувано: 25 May 2006 - 08:26 AM
И аз съм мислила за пудра, даже другите кучета родителите ми ги пудрят и им слагат каишки, обаче Тайра спи с мен, нали постоянно я гушкам и целувам и не е приятно да ти замирише на пудра, още повече, че можеш да я погълнеш ти или децата ти и да направи някоя алергия или по-лошо дори...
Пиши в крайна сметка какво си избрала, защото на пазара има толкова продукти, че и ние се колебаехме, но поне за Фронтлайна сме го изпитали и сме убедени на 100% в предимството му пред останалите.
Цунки на вашите малки пинчита w) и Аби, която вече ни е любимката тук w)