Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 542
  • 543
  • 544
  • 545
  • 546
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#10861 Потребителят е офлайн   georgia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 June 2010 - 02:08 AM

Здравейте всички :)))
Отдавна чета форума, но чак днес се регистрирах, защото установих, че имам някои въпроси. В понеделник си взех кученце - най-сладкия малък пинчер. Казва се Джорджия, защото е родена на Гергьовден. Все още е бебенце, след седмица ни предстои първа ваксинка. Та, по същество: основният ми проблем с Джия е ходенето по нужда. Когато я взех, и' купих кучешки памперси и тренировъчни капки. Нямах никакъв проблем - бебенцето спеше 2 часа, ставаше, отивахме при памперса и тя си вършеше работата там, т.е. два безгрижни за мен дни. Вчера и днес, обаче, започна да своеволничи. След ставане ходим до памперса, тя не иска да се изпишка,а като се обърна за момент - килима препикан! Споделете вие как сте научили кученцата си да не правят бели от това естество. Благодаря предварително :)))
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#10862 Потребителят е офлайн   bochko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2010 - 09:22 AM

Здравей на теб и на Джорджи :re_037:
при нас лично стана с много караници...честно казано мисля, че няма как да се измъкнеш от тази част на порастването...обръщах й мн. мн. внимание. Сега си спомням, че имаше момент, в който когато направи подобна беля сама разбираше, че е направила нещо грешно...само с един мой поглед и се скриваше виновно някъде...мисля, че когато започна да излиза нещата си дойдоха на място. Така беше при мен де, виж и другите мнения :wc_055:
хайде слънчев ден на всички! :zg_074:

еиии зарадвай със снимки на малкото...ооообичам снимки :af_089:
User's Signature

Когато силно желаеш нещо, цялата Вселена ти съдейства, за да го постигнеш "
Паулу Коелю

#10863 Потребителят е офлайн   popi_russe Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 11 June 2010 - 01:43 PM

Здравейте!И аз се регистрирах защото и аз имам едно сладко пинчерче Анджи На 3.07. ще стане на 3 години

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#10864 Потребителят е офлайн   popi_russe Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 11 June 2010 - 03:24 PM

Анджелина

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#10865 Потребителят е офлайн   Zlatina Mavreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 11 June 2010 - 03:59 PM

Здравейте! :re_037: Незнаех ,че мини пинчерите стават до 25-30 см високи и 2-3 килограма! :ud_009: Аз си мислех ,че като са мини ще са наистина мини!А аз се притеснявах ,че Чочко е големичък!Повечето хора бъркат мини пинчето с чихуа и за това става такова объркване сигурно!Даже някои хора ми казват, че Чочко не е пинчер защото му била по-дълга козинката.Еми голяма работа пък, нали си е кученце и си е мойто ако ще и с козина като на коли да е, аз си го обичкам много!
Чочи продулжава да ми къса килима когато не е затиснат с нещо, продължава да ми гризе масата когато е възможно да се докопа до нея, продължава да си ака и пишка където му харесва.Като излизаме на разходки в началото го тормозех с по час и половина ходене за да може да свърши нещо на вън, но не той си се стиска за в къщи.Вчера излезнах ме на разходка около блока походихме към половин час и като влезнах ме в банята да мием лапичките и веднага клекна да пишка!Да и още кляка ме и си вършим работите на килима!Мъчим се да се научим на терасата но все още без успех!

Лек ден на всички!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#10866 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 June 2010 - 10:17 PM

На Анджи пуловера й е много готин :wb_052: ..
Пък Чочко как виси на тая играчка :ab_041: :ab_041: , ще му паднат зъбите :db_046: .
И Доди имаше проблеми с пишкането в началото, но постепенно се научи да ходи само в банята, иначе и навън бързо се научи, но това е може би, защото сме в къща и излиза по-често. :re_037:

User's Signature

Качена снимка

#10867 Потребителят е офлайн   Кармен Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 June 2010 - 06:03 PM

Здлавейте! И Кари най-обича да си пишка вкъщи, не знам дали ще се отучи, но си надявам, защото е много неприятно 3 часа да е навън и да се стиска за дома:(
Ще ни спукат от майтап, където и да се появим с Кари. От полицията ми я търсят за "преден пост", а на една хижа един зевзек обясни на всички, че ето сега му станало ясно за какво се пее в някаква сръбска песен - "Имам куче по-голямо от мишка и по-малко от кифла, когато лае - кюмбе пали ..." :))))))) Ето ви няколко снимки от планината. Ходихме с Кари до Тевното езеро, където ни беше базов лагер, но обиколихме още няколко.
На третата снимка Кари преследва Оро, който ще бъде баща на бъдещото ми куче, а майката е "работещо момиче" в Планинската спасителна служба. На последната снимка можете да видите кой и как ми осигурява прехраната в планината, ловейки жаби и риби :))))

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#10868 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:143040

Публикувано: 14 June 2010 - 01:22 PM

Здравейтеее!
Малееее, Кармен, направо ти завиждам за екскурзиите, които си провеждаш през почивките! Такива красоти, а ти си там през ден... Пък Кари като я гледам каква е наперена ииии... :be_107: Браво на нея! За пишкането, не знам какво да ти кажа. Веднъж свикне ли и много трудно се отучва. Ако от малка си знае да пишка вътре.... Турбо така от малък не можах да го отуча и сега, въпреки, че и на вън си върши работата, вътре пак си ака и пиша!

Джорджия, добре дошла! Чакаме снимки да ви се порадваме! :be_107:

Попи, добре дошли и на вас! Анджелина е голяма красавица. А този пуловер й отива на козинката! :md_064:

Злати, ти сигурна ли си че си си взела пинчер, а не пит бул! :db_046: Я го виж как виси на играчката! :af_089: Ох, тези хигиенни навици май са най-големият препъни-камък при пинчерите! Аз не съм капацитет в тази област. Ама се чудя дали пък щом обича да си върши работата вкъщи, да не взема да купя една котешка тоалетна... :wb_052: За козинката, и Турбо си има такава дългичка и пухкава. Като бебешки пух стои, а той е вече голям. Айра, пък има такава фина козина, и толкова къса, че все едно е само по кожа! Козината й е плътно прилепнала по тялото и мноооого къса. Абе шампоана не прави пяна като я къпя! А за белите... Хехе, и при нас е така! На масата се качват, от чиниите ядат, салфетките се късат на хиляди парченца, носят се чорапи, гащи, играчките на бебето... И всичко се унищожава. Това май трябва да го впишат в стандарта на порадата! :ab_041:

#10869 Потребителят е офлайн   popi_russe Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 15 June 2010 - 03:10 PM

И аз съм голям фен на пинчерчетата.Много много са сладки.Четох че за разлика от другите дребни породи нямат комплекса за малоценност че са малки, а се мислят за големи кучета. И това е вярно :dog: :dog: Моята Анджи е малко пълничка защото има голям апетит и я глезя но вече е на диета

#10870 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2010 - 09:13 PM

Здравейте много време не съм писала но ежедневието така ме е завладяло че не ми остава време за интернет много са ви сладички дребосъците да ги нагушкате всички и най много гушки за малката Сиси на Галка .
Да се оплача моята Сарка е с пиометра .Миналата седмица не искаше да яде хапваше малко капризна беше аз си мислех че е от жегите .В неделя вечерта започна от нея да изтича жълтеникава течност беше много унила скимтеше от време на време .В понеделник сутринта веднага я заведохме на лекар взеха и кръв за изследвания сложиха и доста инжекции имаше температура .Оказа се че иследванията не са хубави от нея изпадна и конец който е от секциото днес и слагаха пак антибиотик и други лекарства за да я подсилят за операцията .Утре ще я оперират сега е живичка храни се което е добре защото искаха да я слагат на системи ако беше продължила гладната стачка .
Аз си бях планирала да я кастрираме на есен по хладничкото но ето че се налага по раничко да я оперираме .
Целувки на всички .Галя и Саричка

#10871 Потребителят е офлайн   Кармен Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2010 - 09:38 PM

Галя, ужасно съжалявам за мъките на Сара и ти съчувствам за тревогите и притесненията. Дано всичко мине успешно и скоро да няма и помен от проблемите. Както се казва - да й мине като на кученце :) Дръж ни в течение какво става при вас.
User's Signature

Качена снимка

#10872 Потребителят е офлайн   georgia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2010 - 11:09 PM

Здравейте отново. Надявам се Сара да се оправи по-бързо. Моят звяр расте, хапе още повече от преди и прави още по-големи бели :)))))). В петък е първата ваксина и искам да попитам мога ли да я извеждам след втората. Казаха ми, че може, но не трябва да я срещам с други кучета преди 3-тата. Със снимките не мога да се оправя, но можете да я видите на аватара ми. Целувки за всички кученца от Джия :))))))
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#10873 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2010 - 11:24 AM

Здравейте!
И аз имам кученце...По паспорт е мини пинчер,но няма много общо с породата,но аз си го обичам такъв!На 2ри юли ще прави 3 годинки.Ето няколко снимчици на Арчи от Витоша...
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Ето и албум с повече негови снимки: http://www.album.bg/kr1za4/

#10874 Потребителят е офлайн   popi_russe Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 17 June 2010 - 09:17 AM

Здравей Арчи -сладурче.С моята Анджи са връстници- тя на 3 юли ще стане на 3г. :re_037 Понеже в Русе нямаше я взех от Бургас.

#10875 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2010 - 09:51 AM

Ето още снимки. :ae_085:
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

#10876 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 June 2010 - 11:09 AM

Вчера бяхме с майка ми в новия мол на Цариградско и видяхме, че са направили магазинче специално за кучешки аксесоари :ab_041: . Толкова готини дрешки имаше и средната цена беше около 25 лева.
User's Signature

Качена снимка

#10877 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2010 - 11:51 AM

Искам да попитам вашите кучета живеят ли с други животни?Моят Арчи да,има си за компания писана и риби... :db_046: Ето снимка как се разбират:)
Качена снимка

#10878 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• ветеринарен лекар -етолог
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:обучение на кучето , клинична етология и изследване на поведението при кучето и котката, зоопсихология .
    немско овчарко куче :) , боксер , мин пин
Публикувано: 17 June 2010 - 12:23 PM

Показване на мнениетоZlatina Mavreva, в 11 June 2010 - 02:04 PM, написа:

Здравейте! :re_037: Незнаех ,че мини пинчерите стават до 25-30 см високи и 2-3 килограма! :ud_009: Аз си мислех ,че като са мини ще са наистина мини!А аз се притеснявах ,че Чочко е големичък!Повечето хора бъркат мини пинчето с чихуа и за това става такова объркване сигурно!Даже някои хора ми казват, че Чочко не е пинчер защото му била по-дълга козинката.Еми голяма работа пък, нали си е кученце и си е мойто ако ще и с козина като на коли да е, аз си го обичкам много!

здравейте ,мини-пинчерите са миниатюрно копие на добермана , също толкова смели, експанзивни и работливи слагам линк към стандарта на английски zwergpinscher fci standart

#10879 Потребителят е офлайн   Bonbonita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2010 - 03:58 PM

Здравейте и от нас любители на минитата :) Имам един въпрос към всички :) От както се затопли времето моята Мишел драстично намали храната.Не се притеснявам защото е адски жизнена,пие си водичка,играем си всичко е както трябва,но отказва да яде готовите храни или гранули.От седмица насам основното и ядене е айрян , краставица , ябълки и все зеленчуци които са хрупкави и има некви сокове в тях...което е нетипично за кучетата хаха купувам от най-скъпата до най-евтината храна,но нейн приоритет си остава гризането на парченца краставици например :Д
Мисля,че това се дължи на горещините и съответно не й се яде тежка храна ли нз...
споделете мнение с вашите мъничета :):):)

User's Signature

Качена снимка

#10880 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2010 - 04:14 PM

Показване на мнениетоBonbonita, в 17 June 2010 - 04:03 PM, написа:

Здравейте и от нас любители на минитата :) Имам един въпрос към всички :) От както се затопли времето моята Мишел драстично намали храната.Не се притеснявам защото е адски жизнена,пие си водичка,играем си всичко е както трябва,но отказва да яде готовите храни или гранули.От седмица насам основното и ядене е айрян , краставица , ябълки и все зеленчуци които са хрупкави и има некви сокове в тях...което е нетипично за кучетата хаха купувам от най-скъпата до най-евтината храна,но нейн приоритет си остава гризането на парченца краставици например :Д
Мисля,че това се дължи на горещините и съответно не й се яде тежка храна ли нз...
споделете мнение с вашите мъничета :):):)

И Арчи отказва да яде гранулите като стане топло,но понеже не искаме да свиква на готвено му предлагаме сутрин и вечер ганули и ако не поиска си остава гладен...Вода винаги си има,но за яденето ако пожелая гранули яде,ако не...остава гладен.Купи и гранули висок клас и и предлагай сутрин и вечер,ще поседи гладан ден два и ще си изяде и гранулките...Понякога в жегите Арчи не яде изобщо...Водили сме го на вет и просто ни казаха да му предлагаме гранули,а пък той сам да си реши ще яде ли няма ли да яде...Дано сме били полезни:)

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 542
  • 543
  • 544
  • 545
  • 546
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни