Мини Пинчер
Публикувано: 22 July 2010 - 06:36 PM
Аз съм нова тук , имам мини пинчер който се казва Макс
Когато си го взех мислех че са много кротки , но уви той се оказа много палав .
Отначало го беше страх - разбираемо нов дом - нови стопани , но когато отмина 1 седмица той запо4на да къса тапетите в моята стая , да яде игра4ките на по - малката ми сестра и още куп бели .
Когато запо4на да излиза се дърпа6е и не искаше навън .
Моите приятели много го харесаха и много му се радваха.
Имам и котка в нас - когато се видят запо4ват да се гонят и да се бият .
Ако някой ре6и да си взима мини пин4ер , то неговият избор ще е много добър , за6тото макър и пове4ето хора да казват 4е пин4ерите са ло6и това не е вярно . (поне за моят Макс)
Ето и някой негови снимки :
Публикувано: 23 July 2010 - 05:54 PM
Макси е мн сладък и дано спре с пакостите,че да нямаш главоболия :):):):)
Публикувано: 23 July 2010 - 06:18 PM
Bonbonita, в 23 July 2010 - 05:59 PM, написа:
Макси е мн сладък и дано спре с пакостите,че да нямаш главоболия :):):):)
Bonbonita те попринцип седят разделени но въпреки това аз не се притеснявам да ги оставям сами защото нашата котка е много добродушна не напада нито хора нито животни.
Публикувано: 23 July 2010 - 06:55 PM
Публикувано: 24 July 2010 - 02:28 PM
Публикувано: 24 July 2010 - 06:19 PM
maksy, в 24 July 2010 - 01:33 PM, написа:
Мале-тука е страшно бе.А аз си мислех ,че моя дивак бил лош,то при вас е направо Афганискан
Публикувано: 24 July 2010 - 08:00 PM
Публикувано: 24 July 2010 - 08:47 PM
но определено на вашия му трябва едно превъзпитаване,че беля голяма е иначе,но един съвет - не става с бой,определено,защото всеки прилага свой методи,но с бой не става ... а само се разваля кучето и става плахо и нещастно :(
Публикувано: 25 July 2010 - 08:24 AM
Работи с него - намери му занимание и ще видиш как ще се промени - Кимон и Имаги не лаят без причина , Имаги знае какво значи - иди на място , седни , донеси нашийника , фу ,стой , редом /е това още се учим ,но следи голените и другите кучета на училище и поема/ .Мони е само на 2,5 месеца и знае най важните неща - ела тук и фу , днес за първи път седна заедно с глемите преди да излезем :)
този от глутницата ли е ?

Явно даа...!

Имаги

Публикувано: 25 July 2010 - 04:03 PM
Bonbonita, в 25 July 2010 - 08:07 AM, написа:
Да , мерси много.Искам да те питам нещо - ти пускаш ли мишел без каишка? Аз го пускам от време - на време
Публикувано: 25 July 2010 - 04:06 PM
trenertg, в 25 July 2010 - 08:29 AM, написа:
Работи с него - намери му занимание и ще видиш как ще се промени - Кимон и Имаги не лаят без причина , Имаги знае какво значи - иди на място , седни , донеси нашийника , фу ,стой , редом /е това още се учим ,но следи голените и другите кучета на училище и поема/ .Мони е само на 2,5 месеца и знае най важните неща - ела тук и фу , днес за първи път седна заедно с глемите преди да излезем :)
този от глутницата ли е ?

Явно даа...!

Имаги

Здравей
Аз Макс не го уча на команди а само му се карам и го хваля.
Колко животни имаш -на първата снимка ми се вижда немска овчарка.
Публикувано: 26 July 2010 - 08:02 AM
Дразни се от всичко, особено когато някой влиза или излиза и то не само в къщи, а навсякъде, където е. Минаващи коли и животни са особен дразнител, но нищо не може да се сравни като причина за див лай с циганите. Усеща ги и когато се вози. Не мога да разбера и защо някои хора я дразнят повече от други. На плажа се побърка да лае и дори да нападна 2 пъти едно дете ... Въобще ми е проблем ходенето където и да било, защото не мога да я оставя в къщи сама за повече от един ден, а отиването с нея някъде се превръща в изпитание и за мен и за хората около мен, заради непрекъснатия лай. Да не говорим, че онзи ден замалко да я изгубя, защото ми се изскубна и се хвърли към един микробус. Слава Богу, нямаше наранявания, но целия плаж се събра ужасен да види какво е станало. Предстои ми по-дълга морска ваканция в чужбина и просто не знам как ще се справя с нея. Тренертг, посъветвай ме как да я успокоя малко.
Иначе да знаете, че на границата с Гърция никой не ни потърси паспорт за Кари. Имаше само обичайните майтапи по повод ръста и характера на госпожицата.
А в морето е по-бърза от джет :)))))

Вход

Горе
Цитиране +