Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 547
  • 548
  • 549
  • 550
  • 551
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#10945 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 July 2010 - 04:59 PM

Ей супер,имаме си родословни пинчерчета в Бг :be_107:
Може ли да попитам стопанката на адаша ни barbaron4e от къде е взела нашийника на Арчи?Ние търсихме метален,верижка,но не намираме като за него. :dh_188:

#10946 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 July 2010 - 05:14 PM

Показване на мнението(archy), в 09 July 2010 - 05:04 PM, написа:

Ей супер,имаме си родословни пинчерчета в Бг :be_107:
Може ли да попитам стопанката на адаша ни barbaron4e от къде е взела нашийника на Арчи?Ние търсихме метален,верижка,но не намираме като за него. :dh_188:

Предварително се извинявам,че се намесва другия адаш,но си мисля,че това е сребърна гривна(или по-малка верижка)....но барабаронче ще каже най-точно,разбира се :md_064:
User's Signature

Качена снимка

#10947 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2010 - 07:14 PM

Не знам вече...Доста търсихме такъв тип нашийник,защото на Арчи много добре му стоят,но във всеки магазин или ни се смеят или ни казват да вземем верижка от дълнки... :dh_188:

#10948 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• ветеринарен лекар -етолог
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:обучение на кучето , клинична етология и изследване на поведението при кучето и котката, зоопсихология .
    немско овчарко куче :) , боксер , мин пин
Публикувано: 10 July 2010 - 09:46 AM

като нашийник за водене - синджирчето не е добър вариант - по добре кожена или плат .и аз търсих подходящ - тип доберман на ферпласт - виждала съм само в Сърбия такива и то малък размер .Ако държиш да е украшение вземи му гривна от бижутерията - поне като е гарга да е рошава :smile:
Ето малко снимки на палавниците с двете лели - Фабия и Алма.

#10949 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 July 2010 - 10:29 AM

Тренер чудесни снимки,как само се забавляват фъстъците с тез големи лелки :ab_041: ,лично аз се стрхувам да пускам Арчи с такива големи кучета,а вече и той се страхува след като го дави едно (не НОК де),но вече от почти всички големи се страхува и им се звери и ако и другото куче е малко по-"кибритлийско",ей ти търкала готов.....то какъв ли търкал с тез 2 кила ще ни мятат като парцалена кукла (да пази господ).
На каква възраст са тези сладурчета,колко тежът,ще ги развъждате ли и т.н. всичко свързано с тях ще ни е интересно.....и снимки разбира се.Великолепни са малките и истинска радост за окото(лелите им също,аз лично много хресвам НОК)
User's Signature

Качена снимка

#10950 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2010 - 11:12 AM

trenertg явно така ще направим...Трябва ни по-скоро за украшение..
А малките са просто разкошни. :wub: и как играят :dog:

#10951 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2010 - 01:16 PM

chocolate80 благодаря за съвета ще потърся и хапченцата и храната първо ще и купя малко за проба че е страшно капризна и се мръщи като и сменям храната на село кучето е изяло сигурно един чувал с храна докато и улуча любимата храна :ab_041:
trenertg много са сладки дребосъците много съжалявам че нашата Сарка не можа да свикне да общува с други кучета само с нейните бебета се разбира другите ги лае

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#10952 Потребителят е офлайн   barbaron4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2010 - 10:25 AM

Здравейте.Да това е сребърна гривна :smile: А иначе сме с обикновенно нагръдниче. :ab_041: Скоро ходихме при вета,и ни каза,че трябва да му сложим чип.Вашите имат ли?А някой вадил ли е зъбки?Как се отразява това на кучето?

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#10953 Потребителят е офлайн   Кармен Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2010 - 11:29 AM

Страхотни снимки сте качили всички :)

Барбаронче, на Кари й вадиха млечните зъбки и й сложиха микрочип когато беше под пълна упойка за кастрацията. Около две деноношия след операцията въобще отказваше да яде /тя и без това е изключително капризна/, но постепенно си възвърна апетита. В началото й давах най-вече варено пилешко и риба, може би на 5 ден след манипулациите започна да гризка и хрущяли.
Микрочипа ми изглеждаше огромен, не знам как понасят имплантацията без упойка ... Утре ще минаваме граница, надявам се да нямаме проблеми :)

Тренер, дай наистина повече инфо за кученцата :)
User's Signature

Качена снимка

#10954 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2010 - 03:45 PM

Здравейте отново...поднових търсенето,защото един приятел,понеже знаеше че търся верижка ми донесе ,но беше много дълга.Пробвахме все пак и с повода и според мен не му е неприятно.Той не се дърпа,ходи в крак и една такава верижка му стои много хубаво.Верижката беше от този тип:http://shop.zoomania.org/Za-kucheta/Aksesoari/NashiInici/Ot-metal/75704903-ferplast-NashiInik-dushach-CHROME.html Въпросът ми е има ли да кажем не 40 см ,а 30? Ето снимки.Не гледайте,че се опитване да го поставим в стойка... Вратлето му е около 30 см и си мисля,че ако намеря поне 30 ще е добре...
Качена снимка
Качена снимка

#10955 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:обучение на кучето , клинична етология и изследване на поведението при кучето и котката, зоопсихология .
Публикувано: 11 July 2010 - 09:45 PM

днес за първи път на училище в Бг ...
Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка

#10956 Потребителят е офлайн   yani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 11 July 2010 - 10:57 PM

В Бургас е намерен пинчер,женски,млад 1-2 годишен.Кучето е намерено край операта,без каиша.Няма чип или медальон.Обикаляла е там най-малко от два дена защото казват че и вчера е забелязано.Кучето е разгонено което е предполагаемата причина за изгубването му.Ако има снимки ще кача.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)
Качена снимкаКачена снимкаКачена снимка

#10957 Потребителят е офлайн   Кармен Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2010 - 11:01 PM

Trenertg, ами то нашето Image не стига, че е най-ситно, ами е и най-красиво и умно :)
User's Signature

Качена снимка

#10958 Guest_samoyedfan_*

• Група: Гости

Публикувано: 11 July 2010 - 11:09 PM

Инфо

#10959 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 11 July 2010 - 11:30 PM

Показване на мнениетоyani4ka, в 11 July 2010 - 09:02 PM, написа:

В Бургас е намерен пинчер,женски,млад 1-2 годишен.Кучето е намерено край операта,без каиша.Няма чип или медальон.Обикаляла е там най-малко от два дена защото казват че и вчера е забелязано.Кучето е разгонено което е предполагаемата причина за изгубването му.Ако има снимки ще кача.

потърсете и временен дом - най вероятно някой я търси

#10960 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 11 July 2010 - 11:36 PM

[quote name='Кармен' date='11 July 2010 - 09:06 PM' timestamp='1278882093' post='842941']
Trenertg, ами то нашето Image не стига, че е най-ситно, ами е и най-красиво и умно :)
[/quoте]
не напразно доберманът е произлязъл от пинчера - пинчерите са компактни със здрава костна система , отлчно замускулени активни подвижни и умни .Те имат нужда от предизвикателства . доберманът е просто плакат / увеличен размер/ на истински пинчер.

#10961 Потребителят е офлайн   yani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 12 July 2010 - 12:03 AM

Показване на мнениетоtrenertg, в 11 July 2010 - 09:35 PM, написа:

Показване на мнениетоyani4ka, в 11 July 2010 - 09:02 PM, написа:

потърсете и временен дом - най вероятно някой я търси

Кучето е във временен дом.И евентуални нови стопани има желаещи,но все пак приоритета е да се намерят старите.И дано това стане!
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)
Качена снимкаКачена снимкаКачена снимка

#10962 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 July 2010 - 08:56 AM

Здравейте!
Дано се открият стапаните на това сладко създание.Вероятно е даста стресирано кученцето и е в шок.
Снощи моите синове като отивали в морската градина на едно кръстовище са видели пинчерче свито и три коли са го заобикаляли да не го ударят. Спрели, взели го и веднага при мен. Имаше нагръдник и нищо повече Оставиха ме в морската градина в близост до кръстовището. Три часа никой не го потърси ,а кученцето беше уплашено и само в ръцете ми стоеше ,защото като го пусна на земятя се свива на топка и не мърда. Вече бях решила да си тръгвам когато една двойка на средна възраст минаха край нас и кученцето скочи от ръцете ми. Обекчението беше за всички.Кученцето се казва Беки на 1 годинка и пожелавам на стопаните и на Беки да нямат повече такива стресиращи моменти.
Лошото е,че си мислим , като са порастнали ще вървят до нас без каишка, но при толкова много хора и други кучета не е лесно
Аз Сиската без каишка не я водя никъде. Много рядко я пускам и то, ако няма хора и други кучета.
User's Signature

Качена снимка

#10963 Потребителят е офлайн   Love.Dealer Икона

Публикувано: 12 July 2010 - 10:51 PM

Здравейте всички :ae_085: Искам предварително да се извиня за коментара си,но очаквам малко помощ от вас. От вече една година и половина чета темата с интерес не за друго,а защото нашите бяха планирали да ми купят мини пинчер (април 2009та). На няколко пъти ходихме уж да купим кучето.Последният път беше през август 2009та. Но сега вече не са на това мнение.Не искат да ми кажат защо,просто не искат да ми вземат куче ;( Не знам как да ги убедя,при положение,че много добре знаят че умирам за пинчер :wub: Живеем в апартамент,но не мисля че е проблем,защото пинчера е малко куче. Обещавах им много пъти че ще се грижа за него изцяло,разходки,хранене и т.н. Но пак твърдо НЕ...Вече една година им се моля,плача,но не...Толкова искам такова куче...даже като гледам снимки се разплаквам,като знам колко планирах да имам куче,бях му измислила име,ших му дрехи и т.н.....Вече съм безсилна,но съм твърдо решена да получа кучето.
Благодаря за отделеното време и се надявам да ми помогнете да ги убедя :dh_188:

#10964 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2010 - 10:23 AM

Показване на мнениетоLove.Dealer, в 12 July 2010 - 10:56 PM, написа:

Здравейте всички :ae_085: Искам предварително да се извиня за коментара си,но очаквам малко помощ от вас. От вече една година и половина чета темата с интерес не за друго,а защото нашите бяха планирали да ми купят мини пинчер (април 2009та). На няколко пъти ходихме уж да купим кучето.Последният път беше през август 2009та. Но сега вече не са на това мнение.Не искат да ми кажат защо,просто не искат да ми вземат куче ;( Не знам как да ги убедя,при положение,че много добре знаят че умирам за пинчер :wub: Живеем в апартамент,но не мисля че е проблем,защото пинчера е малко куче. Обещавах им много пъти че ще се грижа за него изцяло,разходки,хранене и т.н. Но пак твърдо НЕ...Вече една година им се моля,плача,но не...Толкова искам такова куче...даже като гледам снимки се разплаквам,като знам колко планирах да имам куче,бях му измислила име,ших му дрехи и т.н.....Вече съм безсилна,но съм твърдо решена да получа кучето.
Благодаря за отделеното време и се надявам да ми помогнете да ги убедя :dh_188:

Ами не мога да помогна,защото аз си взех моят сама и е доста лош пример....Аз съм на 13,взех си го като бях на 10...Не знаех нищо,но се захванах да чета и гледам да осигуря на Арчи всичко необходимо.Месец преди рожденият ми ден се заех да чета обяви за пинчери и така попаднах на моето.Отидох да го видя,бяха 5 пинчероподобни,но само той отиде до стъклото на аквариума и се изправи на две крачета...Дадох капарото и след месец дойдох да го взема...Дадох всичките си спестявания,но си заслужаваше.Родителите ми не обичаха животни,но през целият си живот съм имала животно.Сега имаме котка,куче и риби...всеки родител е различен,но ако това ти е от помощ...Сега той няма нищо общо с пинчер,нито чихуа...Може би цветът и размера,но при такива обяви не се знае на какво попадаш.Той си е моето куче и не ме интересува пинчер ле,не е ли...

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 547
  • 548
  • 549
  • 550
  • 551
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

3 потребители четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни