Много пъти говорих с нашите,но явно с приказки не става.Или трябва да се откажа,или да събера пари и да си купя пнчер сама.Друго решение не виждам.
Мини Пинчер
Публикувано: 13 July 2010 - 10:40 AM
Много пъти говорих с нашите,но явно с приказки не става.Или трябва да се откажа,или да събера пари и да си купя пнчер сама.Друго решение не виждам.
Публикувано: 13 July 2010 - 11:10 AM
Love.Dealer, в 13 July 2010 - 10:45 AM, написа:
Каква е причината да се откажат така?Опитай да поговориш с тях и да ти кажат защо мислят,че не трябва да имате куче...Все пак явно е изникнал проблем,за да се откажат.
Публикувано: 14 July 2010 - 09:58 AM
Нашия сладур вече порасва и с това идват някой леки притеснения.Вече стана на 3м.,миналата седмица му бихме третата ваксина,.Стана много див-което може да е нормално,скъса всички чехли ,разхвърля всичко и навсякъде,но да караме по същество-мъча се естествено без успех да го уча да върви на синджир,направо полудява,ставо неконтролеруемо агресивен,недава да го барна,хапиме вече 3-4 пъти до кръв ,искам да го карам малко на разходка но немога,нямам опит с кучета та моля малко за съвет.Какво да правя-рано ли му е още да такова нещо,има ли някъде учителище за подобни неща,Направо не се виждам с решаване на проблема-или трябва да го понапляскам малко.Помагайте ако можете.
Публикувано: 14 July 2010 - 01:11 PM
(archy), в 13 July 2010 - 10:15 AM, написа:
Love.Dealer, в 13 July 2010 - 10:45 AM, написа:
Каква е причината да се откажат така?Опитай да поговориш с тях и да ти кажат защо мислят,че не трябва да имате куче...Все пак явно е изникнал проблем,за да се откажат.
Не им се занимава,мислят си,че ще прави големи поразии из апартамента,че няма да го извеждам навън и т.н.
Братовчед ми каза,че му подарили пинчер преди нчколко месеца,но той го дал на някой,защото не знаел,че аз искам. Каза ми.че през октомври ще се родят малки и ако дотогава навия нашите,ще си имам куче
Публикувано: 14 July 2010 - 06:01 PM
Публикувано: 15 July 2010 - 12:02 PM
Сребърна гривна и аз слагах на Турбо и на Айра. Но не рискувам да я ползвам вместо нашийник, не знам колко ще издържи преди да се скъса! За това ползвам нагръдник! А има и друг вариянт - тук продават едни гривни с кожена или гумена каишка с катарама и на тях нанизват букви с камъчета. Много красиво стои. Турбо има такава с неговото име!
Обаче му омаля сега и му е много стегната, за това я слагам на Айра!
Публикувано: 15 July 2010 - 04:13 PM
Публикувано: 17 July 2010 - 02:04 PM
reksi-9, в 14 July 2010 - 08:03 AM, написа:
Нашия сладур вече порасва и с това идват някой леки притеснения.Вече стана на 3м.,миналата седмица му бихме третата ваксина,.Стана много див-което може да е нормално,скъса всички чехли ,разхвърля всичко и навсякъде,но да караме по същество-мъча се естествено без успех да го уча да върви на синджир,направо полудява,ставо неконтролеруемо агресивен,недава да го барна,хапиме вече 3-4 пъти до кръв ,искам да го карам малко на разходка но немога,нямам опит с кучета та моля малко за съвет.Какво да правя-рано ли му е още да такова нещо,има ли някъде учителище за подобни неща,Направо не се виждам с решаване на проблема-или трябва да го понапляскам малко.Помагайте ако можете.
тръгвайте на училище - в Пловдив поне не можете да се оплачете ,че няма.
Имаги от 2,5 месеца ходи на училище от преди да пристигне сега е на 5 и продължаваме по програмата ВН, Кимон започва от края на другата седмица .
(archy) и аз срещам затруднения с намирането на подходящи нашийници за моите кутрета . скоро ще правим поръчка от чужбина за сега проучвам какви варианти има .
поздрави от Мони и Имаги ето снимки от сутрешната физ зарядка
Героите са уморени
Мони
Публикувано: 19 July 2010 - 03:29 PM
Чочко започна да си сменя зъбките и в момента прилича на мини акулка в устата!
Ето и малко снимки!
Ето как спинкат с батко си!
Това е любимото му пате, то си личи колко е нещастно горкото!С него стават едни упражнения които се правят с кученца от другия пол, но важното е че се упражнява!
Ето как се возим в колата!Лошото е че се научи да стои само в този който кара!
Публикувано: 19 July 2010 - 09:18 PM
Изписаха ни куп медикаменти за мазане и перорален прием за 1 месец,надявам се да помогне,защото вет каза,че има вероятност да е било болно котето от нещо и съответно да са по -сериозни проблемите :(
Мн съм притеснена,хора пазете си малките мъници от котаци,че едно безобидно "джавкане" ,води до проблеми ,харчове и нерви :([/size]
Следващ проблем "свръх смяна на козина",скуби се ненормално много,за това също ни се дадоха таблетки,аз мислех ,че сменя козина,а то се оказва проблем на базата на липса на хидратация на козината и кожата.
Относно храната,Миша отказва всякакъв вид кучешка храна и премина изцяло на зеленчуци,плодове и кисело мляко :(
не мога да я накарам да яде друго просто...вие как сте в горещините ? :re_037
Публикувано: 20 July 2010 - 10:06 AM
Кари продължава да опознава планините и най-вече Пирин. Изкушавам се да й сложа надпис "Аз ходя сама и не ме носят!", за да си спестя отговорите на постоянните въпроси :))) Както и да е, всички й се радват като ни срещнат и питат дали може да я снимат. Особено онзи ден на Кончето, макар че замалко да предизвикаме инцидент: на доста проблемен участък от ръба се срещнахме с човек, който има страх от високо и се беше осигурил към металното въже. Оказа се обаче, че има страх и от кучета и Кари като го залая, той хептен се стресира. И вика "Егати ужаса, едновременно и двете неща от които се страхувам - високо и куче" :)))))
Публикувано: 20 July 2010 - 10:46 AM
и съответно от време на време пробрах да й пробутам канина
Публикувано: 20 July 2010 - 02:48 PM
Bonbonita, в 20 July 2010 - 08:51 AM, написа:
и съответно от време на време пробрах да й пробутам канина
Здравей , прибавяй и по малко консерва към роял канина или мешай 2те хранички , аз моите ги храня с Belcando + от време на време консерва белкандо или данте /кауфланд/, кисело мляко , варено яйце + малко олио 1ч.лъжичка и гранулка /1-2 пъти седмично/
Сега по жегите изобщо не им се яде нито на големите нито на малките.
За козинката има много добър препарат на Canina - биотин форте, или може да ползвате допълнително Петнил на Рихтер :)
Кармен искрено ви завиждам за скитосването по планините :))) ,скоро надявам се да можем и ние с цялата глутница да идем на планина. Чакам само Мони ,който определиха на "киви на 4 крачета " да позаприлича на " пъъпешче" към "тиквичка" т.е да направи 3 месеца за да може да пътува спокойно .
Публикувано: 20 July 2010 - 04:14 PM
За жалост обаче днес пак се ориентираме към ветеринарния,защото открих още рани от ноктите на гадния котак по гръбначния й стълб и съответно ще ходим да махат и там космената покривка за да може да се третира по-лесно
Публикувано: 21 July 2010 - 11:11 AM
Bonbonita надявам се кученцето ти да се оправи бързо и повече да не среща лоши котарани!
Публикувано: 21 July 2010 - 11:20 AM
Кармен, в 21 July 2010 - 07:25 AM, написа:
Разбирателството с глутницата не става от самосебе си - трябва много внимание , разбиране на поведението , познаване на характера на всяко животинче , възпитание и тренировки . :)
За това казвам не подценявайте вашето куче , че са мини - те са малки само в очите на хората , които не ги познават . Искат много движение , искат да работят , да използват и развиват интелекта си- не ги лишавайте от тези удоволствия.
My link My link1

Вход

Горе
Цитиране +

-Папараци!
-Качествено пребъркване на чантата за останали лакомства...