Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#1101 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 May 2006 - 08:36 AM

Кети страхотна е w) w) w) аз ще се включа към мачкането и целуването на Лина като я награбим двете и ако са останали бълхи ще изчезнат бързо бързо 1super
Много е хубаво че спасихте това прекрасно нежно същество от обора, много е красива, ти видя ли майката? Не е ли ши-цу поне тя? Да я нацелуваш засега от нас много Аби, а да се надяваме че и лично някога ще успеем да го направим. Много се радвам че Чочко я е приел не само добре, а вече я обича даже w)
User's Signature

Качена снимка

#1102 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2006 - 08:41 AM

Не, Катрина r) исках да я видя, но взеха да мрънкат и пелтечат, пък ми стигаше един поглед за Аби 1super

#1103 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 23 May 2006 - 11:27 AM

Ми кое му е кофтито да пишеш за Аби в тая тема---ми тя нали си нема порода bl) де ще я вместиш.Искаме всички подробности за принцесата на бълхите b) b) b) реакциите на Чочко абе абсолютно всичко дето се случва с d) d)
Аз току що къпах дратхара на двора-изкефи се b) ама Чафун като видя че взимам шампоана -още не излезнал оат спалнята b) гледа ме с белото на очите l)

#1104 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2006 - 01:09 PM

Цитат

Ми кое му е кофтито да пишеш за Аби в тая тема---ми тя нали си нема порода bl) де ще я вместиш.Искаме всички подробности за принцесата на бълхите b) b) b) реакциите на Чочко абе абсолютно всичко дето се случва с d) d)
Аз току що къпах дратхара на двора-изкефи се b) ама Чафун като видя че взимам шампоана -още не излезнал оат спалнята b) гледа ме с белото на очите l)

Добре го каза 1super Кети тук и е мястото, щото тук най-много ще си я обичаме w)
Майльо и него го много страх от къпане и от вода .... ама смятам на басейна на БОР да го хвърлям докато не почне сам да се хвърля b) b) b) трябва да се научим да плуване няма как l)
User's Signature

Качена снимка

#1105 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2006 - 01:27 PM

Ок, то не че има нещо ново за разказване.... Бебешки истории r) лепнахме вече кабелите, пишкаме където ни свари, започна да се звери на Чочо - до два-три дена ще му се качи на главата oleeee
От снощи много спи bl) В 9.00ч. е откъртила oo стана в 12.00ч. само да се изпишка и веднага си легна, очаквам да огладнее и да стане. То май тези гадинки дето са били в нея и на нея - не са я оставяли на мира a) Чочко обикяля безшумно покрай нея и се чуди - как да я събуди.
С къпането нямаме проблеми cheers ама с ресането oleeee worthy -не е истина.

#1106 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2006 - 06:41 PM

Кети просто е неустоима малката госпожица най накрая и нашата Сара да е кака .Не знам само как ще я спасяваш от нашето гушкане и мачкане много е сладка душичката .И да не се чуват приказки че не е тук мястото да пишеш за Аби тя си е нашата малка беба и ще чакаме всеки ден да пишеш за нея какви бели прави и как се спогажда с батко си .
Ползвали ли сте Фронтлайн и доволни ли сте сега се пудрим и не сме имали бъхлички но си мисля дали да не и взема капки

Прикачени файлове

#1107 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 23 May 2006 - 08:16 PM

Започвате да ме съблазнявате яко--Кети--Галя и аз имаме по две момчета и по един
мъж.Да ама те си имат и по едно женско кученце а при мен надвива мъжкия пол.Та тънката мисъл ми е --свекървата ли да взема при мен или женско кученце?
Помогнете със съвет l) l) l) l)

#1108 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2006 - 10:04 PM

Лина я по добре вземи едно женско кученце че да има Чафи другарче .Ако вземеш свекървата ще пиете по цял ден кафе и ще гледате сапунките а пък Чафи ще скучае . b)
Всяка година в Казанлък месец май ичаст от юни има Бирфест покрай биричката и картофките всяка вечер има и концерт така че от утре започваме вечер да миткаме активно 1super освен това има и панаир след това ще е коронясването на Царица роза и празника на розата въобще натоварена програма l) Дано да ни стигне времето bl) и най вече Сара да слуша че не сме я водили до сега на такава навалица

#1109 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 23 May 2006 - 11:23 PM

Лина, то свекървата не е жеателно ,но ако си вземеш момиченце не се ли притесняваш ,че като се разгони ще ти създават проблеми дребосъците? Моите в къщи като се разгони Питя ("минито")хем е огромна пред Арчи ама любовта е по-силна от ръстта. Намери ли му цаката и тя му ляга, защото права не я стига. Като ги отделя и ми изгризаха пердетата, вратите и антената b) ..какво да се прави- любов. dribble
Моето Питоши ако знаете какво шкембе е отпрало ,а има още 3 седмици. Сигурно ще бъдат пак много дребосъци. Тя е най- добрата майка. Винаги като ми донесат кутре от Арчи и не пуска никой до кученцето .Първо го окъпва и после спи само с него.
Като я гледам понякога се чудя дали сестра и си е намерила дом. Нейната съдба не беше като на Питошка. Сестра и я продадоха в зоомагазин и излъгаха един пампурджия ,че е мини пинчер. Той като се върнал в къщи от плаване и побеснял. Понеже не можеше да намери собственичката и пострада кученцето. Първо го рита и почти му счупи крака , а после я натири на улицата. Горкото животно сякъш е виновно за лъжите на печалбарите.
Да ви кажа как и лепнахме името. То дъщеря ми и го измисли. Когато почина Лилито и купихме Питя, се чудихме дали да е отново Лили. Решихме дъщеря ми да измисли име , а тя отговаря-Пинти, Пити. Тогава беше на 1г и 8 м .След някой ден аз усетих ,че се е опитвала да каже пинчер ама като не разбираме чужди езици помислихме ,че е име.
Двете ми малки кученца днес цял ден ходят да гледат едно малко кълваче, което намериха едни хора и сега го храня. А той като ги види и все тревога дава. Та от 4.00 ч сутринта е пропял и сигурно целият блок го чува. Пък малките ми чопърцили им е много весело и все го разглеждат. Добре ,че поне котката ми знае ,че не трябва да го пипа и не го дразни.

#1110 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 23 May 2006 - 11:31 PM

Гали, твоята Сарка е много хубава .И аз съм фен на пясъчните пинчери. Имах един прекрасен пясъчен пинчер , приличаше на жълт Чочко , но два пъти ми го крадоха и накрая успяха. Сигурно вече не е жив ,но още го търся по улиците и му оприличавам синове. Да ти е жива и здрава.

#1111 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 24 May 2006 - 12:01 AM

Ето мъничко снимки на кученцата ми.
http://www.snimka.bg...?album_id=37356

#1112 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2006 - 06:08 AM

Анче да са ти живи и здрави големи са сладури а за Рали и бебетата да не говорим много е сладка да ти е жива и здрава .Аз много исках второто ми бебе да е момиче но не ми се отвори парашута и за това сега малкия ми син е красив като момиче b) b) w) В крайна сметка си взехме Сара и сега тя ми е дъщеричката w)
Анче а ми котетата твои ли са ?Много са интересни с тези клепнали ушенца .Къде живееш ?

#1113 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 24 May 2006 - 10:21 AM

Моя кърлеж е болен--разстройство с повръщане.Ад a) доктора каза че се е обезводнил.Сега се лекуваме w)

#1114 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 24 May 2006 - 10:59 AM

Благодаря, благодаря Гали. Котетата са на една приятелка, която ги продава.
Аз съм от Варна.
Живот и здраве може на внучки да се радваш.
Лина, ако проблема ви е с кофти ваксина, тогава ще трябва лечение. Иначе опитай със суфогванедин. Много помага при разстройство. за да не се обезводни му дай 100 мл вода сварена с 0,5ч. л. сол и сода. Давай по мъничко на интервали.
Дано да не е проблема наистина в некачествена ваксина.
Стискам палци.

#1115 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 24 May 2006 - 01:31 PM

Анче аз го метнах на двора да се оправя b)
Не е от ваксина--бихме му антибиотик-сега през 20 мин му впръсквам вода в устата-мед с вода- вода с йод-редувам ги.Не му е за първи път-ей ся е момента да прояде гранула.

#1116 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 24 May 2006 - 02:42 PM

О, ама това редовно ли е при вас? Моят Арчи се усира като изтине. Вземи му пилешки прат и го вари много. Даи му само прат и няма начин да не се запече. Само тебешири ще излизат.

#1117 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 24 May 2006 - 03:23 PM

Това прат кво е.?

#1118 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 24 May 2006 - 05:07 PM

Това са мляни пилешки глави и крака на кайма. Има малко гаден вид ,че има човки и нокти,но след като се свари много добре става за ядене от дребните. Аз го варя под налягане за по-бързо. При нас го има в зоомагазините и специализираните магазини за пилета. Ефекта е моментален, защото има много кокали. Иначе си вземи някъкво рагу ,но да не е мазно и пак го вари до омекване на костите.

#1119 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2006 - 10:31 PM

Момичета ходихме със Сара и моя мъж на разходка да гледаме Бирената фиеста тази вечер пя Саня Немска .Утре обаче ще ходим само ние Сара ще си стои в къщи голям шум беше нашата Сара като се уплаши и като се гушна в мен не мръдна хем стояхме по на далеч от сцената .Като се прибрахме направо легна да спи и не е мръднала тя до сега не е ходила толкова време пеша и и дойде много пътя .

#1120 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 May 2006 - 08:26 AM

Галя, аз съм много доволна от Фронтлайна, жалко обаче че от кърлежи предпазва само 1 месец и ти трябва да следиш кога е датата за да сложиш отново, поне лятно време ще трябва да е редовно слагането.

И аз съм мислила за пудра, даже другите кучета родителите ми ги пудрят и им слагат каишки, обаче Тайра спи с мен, нали постоянно я гушкам и целувам и не е приятно да ти замирише на пудра, още повече, че можеш да я погълнеш ти или децата ти и да направи някоя алергия или по-лошо дори...

Пиши в крайна сметка какво си избрала, защото на пазара има толкова продукти, че и ние се колебаехме, но поне за Фронтлайна сме го изпитали и сме убедени на 100% в предимството му пред останалите.

Цунки на вашите малки пинчита w) и Аби, която вече ни е любимката тук w)

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни