Публикувано: 23 May 2006 - 11:23 PM
Лина, то свекървата не е жеателно ,но ако си вземеш момиченце не се ли притесняваш ,че като се разгони ще ти създават проблеми дребосъците? Моите в къщи като се разгони Питя ("минито")хем е огромна пред Арчи ама любовта е по-силна от ръстта. Намери ли му цаката и тя му ляга, защото права не я стига. Като ги отделя и ми изгризаха пердетата, вратите и антената b) ..какво да се прави- любов. dribble
Моето Питоши ако знаете какво шкембе е отпрало ,а има още 3 седмици. Сигурно ще бъдат пак много дребосъци. Тя е най- добрата майка. Винаги като ми донесат кутре от Арчи и не пуска никой до кученцето .Първо го окъпва и после спи само с него.
Като я гледам понякога се чудя дали сестра и си е намерила дом. Нейната съдба не беше като на Питошка. Сестра и я продадоха в зоомагазин и излъгаха един пампурджия ,че е мини пинчер. Той като се върнал в къщи от плаване и побеснял. Понеже не можеше да намери собственичката и пострада кученцето. Първо го рита и почти му счупи крака , а после я натири на улицата. Горкото животно сякъш е виновно за лъжите на печалбарите.
Да ви кажа как и лепнахме името. То дъщеря ми и го измисли. Когато почина Лилито и купихме Питя, се чудихме дали да е отново Лили. Решихме дъщеря ми да измисли име , а тя отговаря-Пинти, Пити. Тогава беше на 1г и 8 м .След някой ден аз усетих ,че се е опитвала да каже пинчер ама като не разбираме чужди езици помислихме ,че е име.
Двете ми малки кученца днес цял ден ходят да гледат едно малко кълваче, което намериха едни хора и сега го храня. А той като ги види и все тревога дава. Та от 4.00 ч сутринта е пропял и сигурно целият блок го чува. Пък малките ми чопърцили им е много весело и все го разглеждат. Добре ,че поне котката ми знае ,че не трябва да го пипа и не го дразни.