Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#1121 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 25 May 2006 - 08:53 AM

КАК Е ЧАФУНЧО???
worthy Гале и ни използваме Фронтлайна - доволна съм 1super Чочко като беше мъник го пудрихме с Тапилант, но след всяка разходка като мием лапите - често намирахме кърлежи само по лапичките(пудрата се измива)
Anche, сладурите са ти страхотни dribble да са ти живи и много да те радват super best
А за Рали - нямам думи пу-пу... аз нали си нямам момиченце та се радвам на чуждите b)
Аби започна да влиза в час oleeee Качва се по диваните, пишка и ака на спалнята ouu (иначе си спи в нейната къщичка и си я пази чистичка), гризе на Чочко ушите или опашката, а тай - тича бързо да и занесе някоя играчка - прилага няква политика, ама тя не приема. Кагато нещо не и отърва започва да мяука и го прави толкова добре, че от няколко места ме питат - Котка ли сте си взели? Отговарям им - Не, две в едно (котка+куче) b)

#1122 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 May 2006 - 09:02 AM

Благодарим за снимките Анче - много са ти хубави и дъщерята и малките пинчита - да са живи и здрави и много да адват и вас и нас w)
За бълхи и кърлежи и ние ползваме Фронтлайн - засега доволни.:) Лина надявам се да е добре Чафи вече, ние съшо от два дена ни има нещо, ама и аз не знам какво...нали се се сещаш как се задушават едва ли не понякога...е при нас се случва рядко, ама вчера няколко пати през деня а а да се задави, направо само повтарях дишай, дишай и сега мисля да го карам на лекар ако продължи, че може да е глътнал нещо...доста ме притеснява..
User's Signature

Качена снимка

#1123 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 May 2006 - 09:22 AM

Цитат

...нали се се сещаш как се задушават едва ли не понякога...

Как така се задушават? Това го чувам за първи път bl) Води го на лекар, ние ще стискаме палци и ще се worthy да му няма нищо 1super

#1124 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 25 May 2006 - 12:39 PM

Това със давенето си го правят всички. Покрай вас има ли много тополи или нацъфтяли дървета. Сега има много мъхове летящи из въздуха и много хора и животни се давят като задушавяне. Аз ги потупвам рязко от двете страни на гръдният гош като да се изкашлят и така по-бързо им минава.
Благодаря на всички за комплиментите за деЦата ми и дъщеря ми.
Ох ,да ви кажа днес с какво се сдобих. Тъкмо заведох каката на градина и спрях в градинката да накърмя Стефито,че да отивам на консултация и както си кърмя и минава едно загубено коли. И аз ,лудата, надве -натри накърмих и хукнах подире му. Взех го и цял ден с мен по- улиците. А сега е на терасата. Най кофтито е ,че намерих кърлеж(това си е нормално за времето) ама нямам време и препарат в момента да го къпя. Дано да няма повече гадове. Моля се поне утре да има обява ,че го търсят ,че иначе не се издържа на затворена тераса и да дебна джафкалата и котката да не го дразнят. Много е хубав - рижав и е висок. На възраст е поне 8 годишен. Миналият месец бях намерила цвергер шнауцер и жената вместо да даде обява го търсила в кучкарници и ветеринарни кабинети. Добре ,че се оказа ,въпреки ,че живее в другият край на Варна , сме имали един и същ доктор и той и казал ,че е у мен кучето и. Аз тъкмо бях пуснала обява ,че го продавам ,защото цяла седмица никой не се обади ,а моята Питя беше разгонена и Арчо се правише на як мъжкар. Направо лудница беше и Стефито нямаше месец. За късмет си го намериха.
Миналата година така намерих кавказката си овчарка . Тя беше кльощава и почти без козина. Сега е огромно ,вълнясало чудовище и много ни обича. Тогава никой не си я потърси. Кофти ,че колито вече немога да го задържа.
Може да го снимам и да ви го покажа ама като намеря малко фреме.
Чакам притеснена да чуя как е Чафи. Той май кат моя Арчи е рохко яйце.

#1125 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 25 May 2006 - 12:42 PM

Чафундрел е предишния--надува го бесът b) не стои на едно място b)
Анче всеки ден му варя по едно пилешко бутче и го давам с черен хляб и малко бульон.Сега го меша с ориз и морков ма то обира само мръвките и ще взема да му тегля един бой с всички екстри b)
Катрина как се задушава Майлс--като ви види и се радва ли---от вълнение или от ядене?
Моя получава пристъпи като много се радва s)
Анче ми ти си кат Майка Тереза бе жена--кой къде закъса по улицата и хоп у вас на терасата b) моя ша оврека всичко ако ги носа у дома кучетата--па и Чафи не ми е социализиран.Такава ревност го е гепила към мене че се не трае l)

#1126 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 25 May 2006 - 01:48 PM

Лина ,те моите вече малко посвикват ,защото редовно има по някоя кучка при Арчи. В началото е патърдията и после свикват. Вече непомня колко кучета съм намирала, но само овчарката не си я потърсиха. Знам какво е да загубиш животно и не искам някой да си търси любимчето и да се чуди дали е живо. А колко много съм виждала и не съм имала възможност да ги прибера....уф,че мъчно ми става. Да живеех поне у къщя, щеше да е добре ,ама вече на кръв ще ме гледат от блока.
Я да ви запитвам -някой от вас знае ли за закон, по който трябва да плащаме за кучетата като за член от семейството. Имам в предвид за парите ,които се събират за стълбище и асансьор. Щото аз плащам за моите ама дали си измислят, нямам представа.

#1127 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 25 May 2006 - 02:18 PM

Анче виж в къщата на кучето-има тема-Разочарована съм от моите любимци--та там става дума за такси по блоковете дето плащат.
Като го научиш Арчи да ходи сам да ти купува хляб та да ползва асансьора тогава им плащай такса fow

#1128 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 May 2006 - 02:54 PM

Ами от вълнение като ни види - винаги се задушава и аз като теб викам - дишай дишай :) ама сега просто ей така му става...Анчето май права - най-верочно е от пухчетата. Ние както сме на 2-ия етаж и постоянно е отворен прозореца то в къщи е пълно с такива...ще трябва да затвярям или да сложа мрежа :(
User's Signature

Качена снимка

#1129 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 May 2006 - 04:24 PM

Радвам се, че Чафунчо е добре victoryVVV дано и Катрина да се похвали за Майлс, че е добре и дивее d)
Лина с тези моркови да не му стане нослето оранжево
b) Чоко нещо се позагуби - дай някви новини за него!
Анче, аз живея в къща и не съм в час с тези закони за таксите, но съм против тях и ако бях в блок нямаше да ги плащам bash
За колито ще стискам палци да си го намерят стопаните super best

Да намачкате и нагушкате диваненцата златни w)

#1130 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 May 2006 - 05:05 PM

Щом сте доволни от Фронтлана ще отида и ще и купя че много ме е страх от кърлежи .Сара много обича моркови сега като ме види че правя таратор и се нарежда и за краставица .Много се радвам че Чафи е по добре нашата Сара също е много ревнива само да види че татко и ме целува и гушка и веднага се хвърля върху нас .За друго животно не ми се и мисли лае като бясна срещу кучета и котки .Кирчо искаше да си вземем персийско коте ама нашата бясната сигурно щеше да го изяде .

#1131 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 25 May 2006 - 05:15 PM

Чоко е добре-вчера се видяха с моя.Майка му е заета и нема време да пише.Утре май се очертава да ги водим 3 дни на вила.

#1132 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 May 2006 - 10:08 PM

r) Истина е....малко сме заети,пък и не ни се прибира много в това хубаво и топло временце!!

Прикачени файлове

• Прикачен файл  1.JPG (242.66K)
    Брой сваляния: 191

User's Signature

Качена снимка

#1133 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 May 2006 - 10:13 PM

bl) Боже...съжалявам,че ви разтегнах екраните....ама снимката се оказа доста големичка.... oleeee Имате много целувки от Чоко.. w) ..аз може да нямам много време да ви пиша,но всяка вечер късно си чета какво сте си говорили тук...и да си ви кажа-много ви обичам и направо ми липсвате през деня, w) w) w)
User's Signature

Качена снимка

#1134 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2006 - 08:25 AM

Ние сме съвсем добре 1super застуди се времето и спряхме да се задъхваме :) - със сигурност е от пухчетата :)
Чоко мисля че седи на терасата и чака да дойде някой? Да не би да чака нас?
l) хайде хора да се организираме че да си запазим места за БОР за лятото b)
User's Signature

Качена снимка

#1135 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 26 May 2006 - 09:09 AM

Искам да ви попитам вашите любимци ядът ли сушени дъждовни чирвеи? Моите само чакат да излязат навън и се сбиват за червеите. И предишните ми кучета ги ядяха , та се чудя как е при вас.
И аз искам да пускам такива снимки. Кажете ми как става. Щото аз опитах ама става огромна.

Прикачени файлове

• Прикачен файл  300....jpg (53.82K)
    Брой сваляния: 189

#1136 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 26 May 2006 - 01:06 PM

bash dribble компа ми се чуди кво става--направила си снимка все едно си снимала сенбернар.Я да я итриеш и да сложиш друга по малка oleeee
Анче шашкаш ме-първо прат ся сушени червеи b) големи екстри при вас bravoS
Моя май не е опитвал от тях l)

#1137 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2006 - 01:14 PM

Анче, такива екстри не ядем bl) МОЖЕ БИ ЩОТО СМЕ ЗЛОЯДИ b)
значи вече всички пинчета са 6+ dribble Много цунки за Майлс w) а майка му да мисли и да се шашка за горещините дето идват BEER
Анче на ЛС ти изпратих за снимките и ги очакваме твоите маникенчета dribble

#1138 Потребителят е офлайн   areta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2006 - 01:28 PM

Здравейте!Аз също много харесвам мини пинчерите!Даже по едно време исках да си вземем но никой друг вкъщи не беше съгласен! s) Но една моя приятелка имаше пинчер и доста често го виждах!Аз му бях гумената играчка-щом ме видеше започваше да ме дъвче! b) Докато живееха в къща си беше при тях,но когато се преместиха в апартамент го подариха!Аз много и се разсърдих,защото тогава аз нямах куче и Арчи(така се казваше)си беше като мой! ;)

#1139 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 26 May 2006 - 01:53 PM

Ма майка му .............как го подариха--ей така ма нямам думи.Мъжа ми давам Чафенцето неееееееее w) w) (love) (love) (love)

#1140 Потребителят е офлайн   areta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2006 - 01:56 PM

И аз им се чудя как го подариха!Даже една сълза не пророниха! a)

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни