Мини Пинчер
Публикувано: 23 September 2010 - 11:50 AM
Публикувано: 23 September 2010 - 01:09 PM
Bonbonita, в 23 September 2010 - 10:55 PM, написа:
Да силно е ,но ти си го разредила с кислородна вода и си омекотила малко тинктурата.
Те нашите мъници имат толкова нежна кожичка ,че ...........особенно Сиси отдолу от брадичката , после коремчето изцяло е обезкосмена ....има един мъх и дори всички Ветове, които я видят за пръв път ,ме питат винаги ли е така плешива или сега е станало. Аз обаче не знам другите кученца как са , защото Сиси от бебе си е така. И още от сега на сутрешните в / 6,45часа/ разходки трепери като лист и дори вече я обличам с тънка дрешка . Ако е гола, като се заинати

Публикувано: 23 September 2010 - 09:31 PM
А за въпроса с гъбичките и Арчи имаше като го купихме. Вета ни предписа някакво жълто мазило, което се разтваряше във вода и за няма и месец му мина. Сега само козината зад ушите, където бяха гъбите, остана сива козинка. Ето го и диването.

Публикувано: 24 September 2010 - 08:41 AM

Публикувано: 24 September 2010 - 09:31 AM
доволна от факта че са те излъгали за произхода и.Какви очаквания имаш за кученцата като виждаш маика им?! Тя е една прекрасна душичка която няма вина че някои евтин печалбар е препечелил на неин гръб,и ти искаш да го последваш в експериментите му.Как няма да има бездомни кучета като толкова хора предлагат всякакви мелесчета за породисти.Не си прави експерименти с животното.Защо ти е да я заплождаш при това толкова малка?Ако си я взела за да препечелиш от нея да си беше купила куче от лицензиран развъдник .Аз също имам женска кучка но не ми е минало през ума да я заплождам.Кучето е за да те радва,да ти дава тази безгранична любов която никои няма да ти даде в замяна само на едно докосване,то няма нужда от нищо друго освен от малко внимание и купичка с храна.Не мъчи животното !
Публикувано: 24 September 2010 - 12:02 PM
но не мога да разбера след като знаеш,че никои няма да ги вземе тея кученца - защо изобщо си помисляш за оплождане?Гледай си мъничето,обичай го каквото е,но не обричай бебета на евентуален уличен живот
Публикувано: 24 September 2010 - 12:59 PM
Кармен, в 16 September 2010 - 08:27 AM, написа:
Здравейте на всички,
Не бях в страната и затова не писах, а ако някой е звънял на мобилния беше изключен.Кармен ако искаш пиши ми лично съобщение с адреса ,да ти изпратя дрешката, ако не ви става препратия на друг и така:))
Поздрави на всички пинчове
Публикувано: 24 September 2010 - 02:43 PM
второ кученцето ти е прекрасно дори ,че не е с ясна порода, че и моята Сиси не е чист мини пинчер ,но за мен е най-прекрасното кученце
трето щом я обичаш ,,,,,,моля те пожали я и не я заплождай и после да я захвърлиш като ненужна вещ ........винаги съм го писала Преди ди си вземем животно трябва да сме наясно дали сме готови години напред да се грижим за това животинче ,дори да е болно Защото и те като хората понякога са болнави от малки А ти имаш прекрасно и здраво кученце!!!!
Това какъв баща да търсиш .....трябва да е по дребен от нея ,но кой може да ти даде гаранция, какви гени ще наследят бебетата и на кого ще приличат ,а и кой може да каже колко кученца ще има твоята принцеса и дали ще са здрави ????
Жулиета ти имаш много сладко кученце, обичай го такова ......рошавичко и сладко То има нужда от твоята любов!!!
Публикувано: 24 September 2010 - 03:29 PM
Също да попитам с какво решите кучовците си. Арчи досега го решех с това , но не падат всички косми и реших да купя нещо по- ефективно. Спряла съм се на четка с широки телчета и четка за премахване на мъртви косми . Какво мислите?
Публикувано: 24 September 2010 - 10:13 PM
Момичета от Бургас ако искате заведете кученцата си да им сложат безплатен чип .Днес попаднах на горната страничка и реших да я споделя с вас .
julietka 7потвърждавам всичко казано от момичетата по долу освен това нямаш гаранция че раждането ще мине без проблем ами ако се наложи операция готова ли си за разходите и за възможноста да останеш без кученцето си и без бебета ако стане не дай си боже някакъв фал и тя не оцелее при раждането .Това да имаш бебета е хубаво но кученцата не се дават лесно имам позната която има пинчерка и вече три месеца не може да намери стопани за бебето и .
Публикувано: 25 September 2010 - 08:17 AM
Публикувано: 25 September 2010 - 01:26 PM
за не стане да излезе пак някои рошко и да се чудиш кво да го правиш....би било гавра...
но в крайна сметка ти си решаваш,дано вземеш оптимално решение и после да няма последици
Публикувано: 25 September 2010 - 05:58 PM
julietka7, в 25 September 2010 - 08:22 AM, написа:
Здравейте!
Защо искате толкова да я заплодите? Какво ще правите с кученцата ако са рошави? Като каква порода ще ги продавате/ подарявате? Кучето ви не е пинчер, нито моето, нито на почти всички пишещи тук. Не виждам смисъл да се размножават непородисти кучета просто... И при положение, че има толкова рискове не виждам защо искате да сте поредните производители на пинчероподобни.
Публикувано: 26 September 2010 - 09:19 AM

Публикувано: 26 September 2010 - 02:13 PM
Bonbonita, в 26 September 2010 - 10:03 AM, написа:
По-добре е когато се разгони - да я опази от "мъже",отколкото да се прибягва до драстични мерки
Немисля,че е така, много ветове мислят друго http://forum.dog.bg/...8f%d1%82%d0%b0/

Публикувано: 26 September 2010 - 03:44 PM
Bonbonita, в 26 September 2010 - 01:03 PM, написа:
По-добре е когато се разгони - да я опази от "мъже",отколкото да се прибягва до драстични мерки
Бонбонита не мислиш ли, че има прекалено голям шанс кученцето да прихване някоя болест? Ето списък
- Пиометра – хронично цистозно – гнойно възпаление на матката
- Ендометрит – възпаление на маточната лигавица
- Повишен апетит – често не се забелязва от собствениците
- Летаргия
- Преходна хипергликемия – повишаване на стойностите на кръвната захар
- Захарен диабет
- Асперматогенеза – спира образуването на сперматозоиди
- Хиперплазия ( нарастване ) на млечните жлези – и при мъжките животни
- Аденокарцинома –злокачествен тумор на млечните жлези (и при мъжките животни)
- Алопеция ( опадване на козината), себорея и кожна атрофия
- Нарушение в дейността на надбъбречните жлези
- Промени в поведението
От. http://forum.zoomani...&t=2541&start=0
Според вет лекари кастрацията има само плюсове,а няма минуси. Така, че аз съм за кастрациийте. На пролет и моят го очаква.
Публикувано: 27 September 2010 - 08:37 PM

Сега Сарка е по добре гъбичките явно се повлияха от лечението но много лошо миришат лекарствата и татко и не иска да си я гушка