Благодаря ви много, радвам се харесвате Лили!
Мини Пинчер
Публикувано: 22 February 2011 - 11:00 AM
Благодаря ви много, радвам се харесвате Лили!
Публикувано: 22 February 2011 - 11:29 AM
Публикувано: 22 February 2011 - 11:41 AM
Ветеринарят предположи, че е настинал, но когато ме попита да не би да е глътнал нещо, извднъж в съзнанието ми изплува споменът, че в събота сутринта не можах да открия една моя сребърна обеца, а бях сигурна, че съм ги оставила и двете на едно място! Просто ми се зави свят в този момент! Докторът каза да го наблюдаваме постоянно и при най-малката промяна веднага да го заведем... Междувременно започнахме да търсим обецата... Преобърнахме стаята, но открихме само сдъвканото винтче и вече бяхме сигурни какво се е случило...
ЗА НАШЕ ОГРОМНО ЩАСТИЕ вечерта в неделя обецата се появи "на митницата"!!!!
Публикувано: 22 February 2011 - 11:35 PM
Dimple,много се радвам,че с Лъки всичко е наред,благодаря ви,че обърнахте внимание за дребнте предмети и ние постоянно се страхуваме Шар да не нагълта нещо. А ,за чаят от лайка - той има успокояващо действи,но както при хората,така и при кучетата,действието му е по-ефикасно,ако няма добавена захар,попрнцип всички отвари,приготвени от билки с успокояващ ефект - мащерка,мента,лайка,мечо грозде,смрадлика е по добре да са без захар .Разбира се,приемете това само като съвет и сами решете за себе си :):):)

"End ? No,the journey doesn`t end here. Death is just another path. :One that we all must take ."
Gandalf

Публикувано: 23 February 2011 - 12:15 AM
Публикувано: 23 February 2011 - 12:28 AM
Публикувано: 23 February 2011 - 04:03 AM
Публикувано: 23 February 2011 - 05:11 PM
Лелеееееее,Оличка, Лили е едно истинско бижу!
Арчи, защо се налага да се разделите? На кучо определено ще му е тъжно за котката, щом е живял с нея толкова време и се търсят.
Публикувано: 23 February 2011 - 05:14 PM
И аз икскам да ви разкажа нещо,по принцип вчера трябваше да летим до Тулуза....,за съжаление се отложи. може би час, преди да излезем за летището, Шарлот започна да се държи много странно -не се отделяше от жена ми,скимтеше,а ако я пуснехме на земята ,ходеше много ниско долу,както когато й се скараме. Ние си помислихме,че нещо не е наред с нея и я заведохме до вета (късметлии сме,че кабинетът му е на няма и 5 мин от нас) Прегледаха я и казаха,че е абсолютно здрава и и няма нищо,но тя не престана да се държи странно и не отделяше поглед от жена ми. Малко след това,жена ми започна,да се оплаква,че я боли бъбрек -сега жена ми си е в леглото с мн.висока температура и пие куп лекарства,оказа се,че има някаква инфекция,но Шарлот и за миг не се е отделила от нея-лежи при нея,ближе я по китките и час по час си завира влажната муцунка във врата на жена ми..Ако тръгна да я местя от там ми бърчи нос и ръмжи.

"End ? No,the journey doesn`t end here. Death is just another path. :One that we all must take ."
Gandalf

Публикувано: 23 February 2011 - 05:37 PM
Публикувано: 23 February 2011 - 05:42 PM
Камелиа, благодаря ти много! Благодаря на всички ви, че ми помагате, защото наистина имам нужда от приятели за съвети или просто за споделяне
Публикувано: 24 February 2011 - 04:06 AM
Жена ми ще се оправи тя е силна,а ималката Шарлот много й помага. Качвам снимки от днес да ги видите двете как спят -бяха мнго сладки,знам,че като жена ми като види снимките -ще се разбучи,че грозна,(май всички момичета нкога не се харесват на снимки),а не знам защо,като сте си винаги хубави

Gandalf

Публикувано: 24 February 2011 - 05:01 PM
Не съм писала отдавна, но Ви чета редовно.
Лили е страхотно кутре
Piletosasho - страхотна история. Кучовците са много чувствителни същества.
Ние имаме проблем с малката Бри, та се надявам да дадете съвет
Това е засега, ще пиша пак и чакам съвети.
Публикувано: 24 February 2011 - 06:39 PM
pletosasho, невероятна история :) ... няма какво да се учудваме, животните са много чувствителни и усещат нещата много преди нас.
n_nova, надявам се причината да е в зъбките, пробвайте с по мека харана от гранулките, може да са и твърди и да не ги яде за това. Заведете я на вет колкото се може по бързо. Моят опит показва, че една ненавременна намеса може да доведе до лош край.
Преди години имах доберманка и когато беше на 8г. една нощ тя се държеше точно така както описваш в поста си. Рано сутринта я заведохме на вет, защото освен това се беше подула като балон. Оказа се, че си е превъртяла стомаха и последва сложна операция. За наше щастие се оправи и живя още 6г :о)
Публикувано: 24 February 2011 - 07:17 PM
Публикувано: 24 February 2011 - 07:32 PM
Благодаря още веднъж за отговорите и съветите.

Вход

Горе
Цитиране +