Мини Пинчер
Публикувано: 09 March 2011 - 12:53 PM
Публикувано: 09 March 2011 - 02:49 PM

"End ? No,the journey doesn`t end here. Death is just another path. :One that we all must take ."
Gandalf

Публикувано: 10 March 2011 - 09:57 AM
И ние можем да се включим в срещата, само времето да се постопли
За хриптенете, не съм забелязала Бри да прави подобни неща, но понякога като лае силно и се напряга издава странен свистящ звук (предполагам че е нещо подобно).
Зъбките ги наблюдавам всеки ден - вчера през деня е паднал 1 преден горен, а другите като ги пипам имам чувство, че се държат на венеца (клатят се всички). Проблем ще са ни явно долните кучешки - 2-та нови и 2-та стари са на една една височина, като последните не помръдват. Много се надявам сами да паднат, да не се налага да се вадят с упойка.
Как процедирате с извеждането? Четох из нетя, че кучетата които не се извеждат редовно могат да придобият проблеми в поведението. Нашата сутрин не мога да я измъкна от нас - до вратата се справяме и после не иска да помръдне (само като я лъхне студеният въздух в коридора и застива на едно място и започва жално да скимти). Имам чувство, че докато не се затопли времето ще се сбогуваме със сутрешната разходка. Иначе като се прибера от работа гледам да я изведа поне за 10 минутки, но определено излизането навън не й харесва. Иначе с тоалетната вече нямаме никакви проблеми - от седмица, две си върши нуждите където трябва. Имам чувство, че гледам котка, а не куче
Забравих да благодаря на всички включили се с мнение по нашия наболял въпрос със зъбките.
Публикувано: 10 March 2011 - 03:23 PM
Арчи също не отстъпва по красота. Много са си ни хубавки кутретата, нали са си наши.
За срещата - нямам идеи, но пък съм с автомобил и транспортът ми е лесен. Където се реши, ние ще дойдем, само живи и здрави.
Публикувано: 10 March 2011 - 08:48 PM
За срещата -където кажете ,там ще дойдем.
barbaronche - много сте сладки да сте живи и здрави.
И като е тръгнало на снимки и аз да кача малко :
Пресни ,пресни от вчера.

"End ? No,the journey doesn`t end here. Death is just another path. :One that we all must take ."
Gandalf

Публикувано: 10 March 2011 - 09:24 PM
А по повод мястото... аз мисля, че ще е по- удачно да е някъде където може кучовците да търчат на воля без да притеняваме никого. В парк Оборище има още 5-6 пинподобни може да си спретнат голяма игра, а и има голяма поляна на разположение.
Публикувано: 11 March 2011 - 09:49 AM
piletosasho, много мъничка Шарлот, как се е свила в къщичката
archy - предложението ти за място е чудесно. Аз обаче се чудя, като спомена за многото кучовци, Бри-то хич не е социализирана (нали не иска да излиза навън), как ли ще й се отрази срещата с подобни. Вчера след работа с дъщерята с мъка я изкарахме пред блока, държа се странно. Каквото и да помръдне (човек, кола, някой храст) по всичко лае непрестанно. За капак близо до нас има жп прелез и премина влак - е няма такъв ужас, не спря да лае и ръмжи. Половин час след като се прибрахме в къщи не можа да се смири. Тя към непознати хора се държи ужасно, не мога да я удържа дори - напада чак. С други кучета досега не съм я ставяла за да видя реакциите й. Надявам се сега като се позатопли и разходките станат по-чести и по-дълги да промени държанието си.
Публикувано: 11 March 2011 - 10:18 AM
Големи са сладури всички малки мишоци :)
На мен ми се струва, че парк "Заимов" е сравнително малък и ако е хубаво времето, ще има доста кучовци и не само малки и лично Рая няма да се отпусне изобщо. Другото което ме притеснява е, че в района доста трудно се намират места за паркиране.
Моето предложение е Южния Парк, той е доста по- голям и има доста хубави поляни, а за паркирането, и там е трудно, но има много повече места. :)
Лек ден на всички :о)
Публикувано: 11 March 2011 - 08:15 PM
Публикувано: 13 March 2011 - 05:09 PM
А ,Шарлот си мъничка ,но е в нормалните граници -все пак си е чихуахуа тежим 2,1 кг още малко ми се иска да натдадем ,за това сега съм я оставила да си похапва каквото желае( в рамките на здравословното,разбира се)
(archy) - Борисовата е добра идея,ние сме съгласни където и да кажете.
Ето ви снимка от днес -бяхме на вилата ,заедно с пинчеряците на майка ми:

Gandalf

Публикувано: 14 March 2011 - 01:07 PM

Вход

Горе
Цитиране +