Кастрирах пинчера си при баба и съм суууууууупер доволна. Стана много весел и постоянно му се играе. Най-после заякна и му се подобри физиката. Продължава да ходи като Единствен и Неповторим и е любимеца на квартала
Мини Пинчер
Публикувано: 20 July 2011 - 12:11 PM
Кастрирах пинчера си при баба и съм суууууууупер доволна. Стана много весел и постоянно му се играе. Най-после заякна и му се подобри физиката. Продължава да ходи като Единствен и Неповторим и е любимеца на квартала
Публикувано: 20 July 2011 - 03:56 PM
Image Chernaya linia
Born 18 february 2010 ;
exam BH, february 2011 TDE, work as "Therapy dog"
Very promising II- Euro Dog Show 2010
11-12.12.2010 CACIB SOFIA - 2xEX1 , 2xJCAC ,2xBOB BEST OF GRUP III ,JUNIOR CHAMION BULGARIA
27.04.2011CAC GEORGIA- EX, JCAC, Junior Champion Georgia
28.04.2011 CAC MOLDOVA - EX, JCAC, BJB,BOB ,Junior CHAMPION MOLDOVA
JCH Kimon Chernaya Liniya
Born 04.may 2010
High 29.5sm
Very promising,
Best Baby II Klub Schnauzer Pinscher Slovenia 2010 EURO DOG SHOW
26 .04.2011 Sofia Ex JCAC ,BJB
29.04.2011Balkan winner -Ex, JCAC,BJB,BOB ,Junior Champion BG,Balkan Junior Champion
Публикувано: 20 July 2011 - 04:11 PM

Публикувано: 21 July 2011 - 09:21 AM
Публикувано: 21 July 2011 - 09:27 AM
Galka43, в 21 July 2011 - 09:21 AM, написа:
Здравейте, нито аз, нито Анчето, а още по-малко Иван(който заради такива като вас вече и не пише тук) не ви е казал да не си обичате кучето. И за да не повтарям неща писани милиони пъти искам да ви кажа, че на Иван тойчетата са под 1300лв, второ чихуахуа не е в една група с пинчерите и затова е и доста по-скъпа порода и трето ако купувате с ясното съзнание мелез, не е ли по-лесно да се огледате за осиновяване на куче?
Публикувано: 21 July 2011 - 12:40 PM
trenertg, в 20 July 2011 - 04:11 PM, написа:
Цитат
Публикувана Днес, 09:21 AM
Здравейте! Относно нашите"Мелези" много си ги обичаме,,, нищо ,че не са чихуа, той териери...от специален развъдник
Галка, аз пинчерите ги обожавам и мога да кажа , че съм "закърмена" с любов към тях. Никога няма да спра да квича от радост като видя някой да си разхожда пинчерчето и да го намачкам. Не съм против Вашите кучета, а против тези, които развъждат всякакви кучета и лъжат Вас. Вбеси ме примера с проблемното пинчерче, което трябва да се оперира за тазобедрена дисплазия ...ужас просто!! Това миниатюрно същество, на което всичко му е микроскопично ще бъде измъчено, също и неговите стопани, по лекари и лечения. Вероятността това да е било избегнато е огромна, понеже поне единият родител със сигурност имат този проблем и ако бяха го изключили от развъждане нямаше да се роди мъникът и да страда. Яд ме е на безразборното развъждане на кучета с дефекти, а не на Вашите мъници.
На една международна изложба в Камчия на кучета беше дошъл един със своето "чихуахуа". Гордо вървеше и се дуеше сред хората и си въобразяваше , че кучето му е неповторимо и изложбените са като безпородни , защото са ГОЛЕМИ , а то тежи 1,4 кг. Да ама краката му бяха така жестоко изкривени на "О", лактите му стърчаха настрани, и капачките на двете коленни стави видимо излизаха и се прибираха. Този фермер беше дошъл да събира клиенти за следващите си произведени 100% болни кучета. Спрях се и го питах за кучето му и отбелязах , че вади капачките на колянните стави, а той направо във възторг ми обяви, че вече му били правили операция понеже било по зле. И веднага допълни , че има бебета и колко мнооого бебета имал от това куче. Та то едва ходеше ...какво от това , че е дребно като не е здраво ще го плоди и ще продава на хора , които изобщо не подозират какво купуват
И пак казвам, че аз обожавам пинчовците
Публикувано: 21 July 2011 - 03:03 PM
Публикувано: 21 July 2011 - 09:32 PM
Ами Гале, не чета тук, какво да чета? Все една и съща! Малки, сладки, често болни кученца, развъждат ги, плодят наред, ние ахкаме колко е сладко, ами не ми се чете. И аз исках малко, здраво кученце, ама не е здраво. И като отворя "Без дом", и като видя колко има, ми иде да запаля всякакви борси, магазини и развъдители. Съжалявам! И още нещо, аман от тези цени на развъдчиците. Ами всички имаме телевизори за по 1000 лева, ама за куче не можем да ги дадем! Айде стига бе, телевизорът по-важен ли е? Абе, не ми се пише, не ми се чете.
П.П n_nova, сега видях, че сте от София. Ами там добри лекари бол. Дано всичко е наред, виждам, че не сте писала оттогава.
Публикувано: 22 July 2011 - 10:25 AM
Buddy28, в 21 July 2011 - 09:32 PM, написа:
Ами Гале, не чета тук, какво да чета? Все една и съща! Малки, сладки, често болни кученца, развъждат ги, плодят наред, ние ахкаме колко е сладко, ами не ми се чете. И аз исках малко, здраво кученце, ама не е здраво. И като отворя "Без дом", и като видя колко има, ми иде да запаля всякакви борси, магазини и развъдители. Съжалявам! И още нещо, аман от тези цени на развъдчиците. Ами всички имаме телевизори за по 1000 лева, ама за куче не можем да ги дадем! Айде стига бе, телевизорът по-важен ли е? Абе, не ми се пише, не ми се чете.
П.П n_nova, сега видях, че сте от София. Ами там добри лекари бол. Дано всичко е наред, виждам, че не сте писала оттогава.
Публикувано: 22 July 2011 - 12:29 PM
Публикувано: 22 July 2011 - 10:09 PM
Публикувано: 23 July 2011 - 09:49 AM
Публикувано: 24 July 2011 - 10:43 AM
pinchera, в 23 July 2011 - 07:30 PM, написа:
.................. кравосношения ........................
Пинчера, невероятно е как успяваш да допуснеш толкова правописни грешки! Внимавай, не си в първи клас!
А кравосношение според мен е сношение между крави
Публикувано: 25 July 2011 - 01:20 AM
pinchera, в 23 July 2011 - 07:30 PM, написа:
blaze, в 19 July 2011 - 06:21 PM, написа:
pinchera, в 19 July 2011 - 07:00 AM, написа:
ако нямаш пари за м.п. а искаш подобно куче моя савет е руски той териер те са дребни и приличат на м.п. другите дето приличат са чешки прашник или нешто такова...чихуато са много болнави и едни трътлести нямат нищо общо с грацията и мусколестото тяло на м.п....ако те интерисува повече ми звънни-0878442529
А ти виждал ли си истинско чихуахуа на живо, за да твърдиш какви са..Това, че въдиш разни безпородни, болни и рахитични създания не ти дава право да говориш така за една уникална и рядка порода като чихуахуа. Четете бе хора..това куче е и дълголетно и грациозно само дето не остава джудже особено когато е с доказан произход..Направо съм възмутена от бития пазар за кучета, на който сте обърнали тази тема..голяма простотия и невежество и голямо въдене на безпородни така наречени "мини пинчери"
А сега да ошеам и тебе ми аз претижавам най вярното и любящо куче на света ЛОРА може и смок да я е раждал но е куче даже за твое свединие може и съм я чувал да лае значи си е куче....
тук повечето хора имат пинчероподобни както аз се изразявам и само както казах тренертг има право да ми оспорва мнението а що се отнася до чихита джуде или как там ги каза има такива да ти кажа че май само дето имаш постове пък май си назад с материяла ...най дребното куче в света е или беше чихуа но те също са с родословие не само едрите...да знаеш просто ти казвам че виждам че не си компетентна...и между другото не ме забърквай с иван че ми е приятел та тои има най добрите чихита на балканите.....но за чихитата има друг форум пиши си там ако обичаш....а за мойте помияри ме остави да си бера гайлето сам ...и другото по горе има номера на вета ми може да му звъннеш да видим на кой му са болнави кучетата и на кой не са ...и другото ако искаш да те просветя малко че тамън съм се наел ....нещо като мойсей ще съм към теб бедното непросветено шопче/ кой знаи от кои села са ваште ма нали заради вас строят магистрали да се прибирате по селата си през почивните си дни/имам кучета от тридесет години и знам че мелезите са най здравите кучета а родословните са по болнави защото им правят ибридинг ли как се казва точно не ме интерисува там смесват дъщеря и баща сестра и брат и т.н. за да се получи нещо но тия кравосношения някога правят изроди мога да дам пример с бултериера за да запазят белия цвят смесват роднини и повечето кученца излизат чисто бели но са глухи...и т.н....затова че не ми казвай че родословните са здравите кучета а драгливите мойте са болни...ха ха ха ...та да не мислиш че нямам и родословни..А?..имам но другите са ми по здрави.....
да ме извини гетова нямам предвид нейните красавци пък и заради някой непросветени взе да се осира форума та и аз като иван май ще ви оставя да се давите
Да ти кажа ти май си инавалид и в мисленето, от опит знам ,че с психично болни и много ограничени хора, не се спори..така че най-добре не давай мнения за чихуахуа, които все още съм убедена, че няма да разпознаеш ако ще и да ти ги нарисуваме как изглеждат..едно си знаеш, едно си баеш..понеже създаваш разни измислени от теб породи кучета те най ти и харесват, но трътлестите чихуахуа не ги закачай ако обичаш, защото те не са лъжица за твоята уста..Най-малкото куче в света ти пожелавам ти да го създадеш щом това ти е мечтата, аз лично не харесвам пинчери нито тойове и се ужасявам при мисълта, че куче може от елементарен скок от стол да си счупи крак примерно. А на такива като теб трябва да им забранят със закон да се доближават до животни, кой знае в какви условия ги гледаш и какви немислими неща ги караш да правят за пари и си тръгнал да се изказваш в киноложки форум без дори да си премахмеш ДИАЛЕКТА в писането, което е крайно неуважително към останалите
Не се мъчи да отговаряш, не мисля повече и да чета в тази тема, отвратена съм
Публикувано: 25 July 2011 - 02:37 PM
pinchera, в 23 July 2011 - 06:33 PM, написа:
незнам от каде да започна че то толкова помия се изсипа върху мене че направо ми идва да ви тегля една и да ви оставя да се мъчите защото българина когато не се тъпчи и не се мъчи все ште намери как да те зарини с лаина..аз изказах ено мнение и вие се осрахте...защто когато хората имаха нужда от помош не се включихте да кажете нешто ми само аз и д.р.Гетова се притекохме на помош..А?
Ancheto: ще е добре да спасиш хората от глупавите си писаници, защото по-некомпетентни и абсурнти тъпотии не съм чела из форума!
но да започна с ана че я знам..та анче ти зашто си купи пак руски той териер че го и заплоди с бонапард ? нали са болнави кучета и зашо не задържа бонапард при теб ми го даде на иван това толкова красиво създание ..наи красивото и хубавото тойче на балканите..А?и като казвате за неродословни болнави кучета твойта тойка с импортно родословие ли е ...не не е и как тогава ще извадиш на предстоящите кученца родословие?...неможеш ...това значи ли че ще имаш някакви болнави помияри макар че бащата е най добрия той?а и цената им от 900-1000 лв ?която ти ми каза?..не е ли по добре да четем хубаво и да помислим какво е написано после да си даваме некомпетентното мнение?а тоз дето си го видяла се казва антон и е от черпан и кучето му е чихуа...и кой ти каза че няма дребно чихуа ми чукни в нета и ще видиш кое е най дребното куче в света...и да се оточним накрая хората искат куче дето да мяза на м.п а това са единствените две породи дето ги знам има и оште някаква дето незнам как ий е името и затова съм си дал мнението така..а чихоато не прилича на м.п....малко четете и после пишета...ако ми изкараш ено чихи цялото в мусколи и с паднала задница и опънато като струна тогава ще ми кажеш че не са трътлести чихитата а за болнавоста ти сама каза за антоновото и това е при всички дребни чихита ...падат им капачките имат епилепсия и еклампсиа че и захар дори...и да не драскам повече желая ти много и здрави бончовци и да кажа на теб и другите че в този форум може да ми се прави забележка само от
д.р.Гетова
всички други нямате м.п. и може само да си мечтаете за тези зверове.....
Ти какво имаш ,а ? ТИ НЯМАШ НИТО ЕДНО КУЧЕ РУСКИ ТОЙ!!!! ИМАШ МЕЛЕЗ ЯСНО ЛИ ТИ Е И ГО ВЪДИШ С ЖЕНСКИ ПИНЧЕРОДОБЕРМАНОДАКЕЛОПОДОБНИ КУЧКИ И ПОСЛЕ ЛЪЖЕШ ХОРАТА , ЧЕ КУПУВАТ ТОЙТЕРИЕРИ.Айде стига си се дуел , че ми писна да те търпя!! Кучките ти са по минимум 5-7 кг коне и какво се пънеш , че си вадил тойчета. Нямаш и капка представа от породата! Освен това тойката е при мен още когато купихме Бончо и не съм я заплождала- както искаш го разбирай. А родословие Сказка има и е породиста, а не мелез!!!Ти имаш ли родословен мъжки ,а ? Айде да видим родителите
И не ми изопачавай думите!! Аз описах не чихуахуа а едно безобразно същество с проблеми , което няма НИЩО ОБЩО с породата чихуахуа. Кучето е описано от собственика си за чихуахуа , защото цената на чихуахуа е в пъти по-висока от тази на пинчерите и тойтериерите. Както се казва "Интереса клати феса"...нали? Та и ти затова се пънеш , че продаваш тойчета като даже нямаш представител на тази порода...
Публикувано: 25 July 2011 - 02:49 PM
Публикувано: 25 July 2011 - 03:03 PM
Публикувано: 25 July 2011 - 08:26 PM
Ancheto, в 25 July 2011 - 03:03 PM, написа:
Мерси! Дано да е здрав дълги години.
Ама да оставим развъждачите на една страна.
Ето едно клипче на Ричко http://www.vbox7.com/play:3826eba73a

Вход

Горе
Цитиране +