Мини Пинчер
Публикувано: 10 November 2005 - 05:48 PM
Моят мъж също ме подиграва че като се върна от работа първо проверявам новите съобщения но на мен ми е добре че си пишем толкова работи научих от сайта иначе не знам как щях да се оправя с това малко съкровище което в момента oo до мен w)
Аз четох някъде във форума че малките породи живеят по дълго от големите и се надявам да е така b)
Катрина много съжалявам за бебчо че не е издържал .
Някъде в предните страници има препратка към албума на d) да я видите каква е сладурана научи се да спи на дивана и е окупирала единия край и не дава да и седнем на мястото . Ние сме от Казанлък има ли някой градски ??? b)
Утре сме на 2 ваксина Горкото пак ще го боли гръбчето . n)
Публикувано: 10 November 2005 - 06:13 PM
Цитат
Споко-о-о-о Чафи, всичко е божа работа. Наистина малките породи живеят по-малко, ама малко по-малко. r) Имах приятелка с болонка, която живя 18 години. И си я гледаха като принцеса. Дано нашите сладури да са живи и здрави и да ни радват.
Най-често пинчерчетата умират от коли s) За една година в нашия квартал бяха блъснати 5 пинчерчета oleeee
А това с родословието ми хареса bravo и аз мисля, че няма да е лелята
Публикувано: 10 November 2005 - 07:54 PM
Крием се като ученици l)
Какво да правим w)
Чафи я разкажи при вас как е да се росмеем oleeee

Публикувано: 10 November 2005 - 08:20 PM
Публикувано: 10 November 2005 - 08:39 PM
Публикувано: 11 November 2005 - 10:23 AM
Добре се посмях тази сутрин l)
Чочо го взехме когато беше на 40 дни и от първата нощ си oo спинка при нас в леглото.
Ние с съпруга ми решихме от първия ден да го открехнем w) - Та да си знае какво го чака oleeee .... Съответно Чочо го удари на игра и най-игривите неща бяха топките на мъжът ми r)
Аз го успокоявях - Той не хапе силно, те зъбките му са още малки, нищо няма да ти направи....За мен удоволствието беше невероятно, особено, като гледах опулените bl) bl) bl) очи на мъжа ми. super За жалост Чочо се научи самичък (е, може и съпругът ми тайничко да го е посритвал), когато започваме w) да слиза от спалнята и КУЛТУРНО да ни изчаква. А за Бка незнам как ще е??? Тя още неможе да се качва и отказва да спи при нас - има си къщички и си спи в нея.
Публикувано: 11 November 2005 - 11:22 AM
4афи не за Майлс се отнася - един приятел има кокер-шпаниолка и тя роди в понеделник, 3 първо, след това едно което не оживя. s) Просто не е искало да се храни и момчето се е опитало да го захрани..но неуспешно...
Ние мислехме принципно да вземаме едно женско мъниче още ...но точно заради ей такива неща просто се отказах...
Та за секса.... хахаха много готино. След около 4 месеца живеене при нас, почнем ли да правим секс Майлс просто застава далеч от нас и не можем да го усетим, че е в стаята. Виждала съм го как седи и гледа b) или просто си играе с някоя играчка. b)
Но първия месец ...ох тогава беше шоу, започва се едно тикане м/у нас, едно близане...никога не е лаял, но само като ми види циците голи и веднага зсе азпочва едно щтателно изблизване, а като си отворя устата и целия се натиква в нея ....гадно си беше... w)
Сега вече сме кротки и то се научи сам - само с казване НЕ от време на време l) w)
хайде приятен ден от мен w)
Публикувано: 11 November 2005 - 01:42 PM
Значи доказано и предоказано че малките кученца живеят по-дълго от големите. А мини пинчерите са едно от най-далголетните...Преди да вземем Майлс, а и след това изчетох доста литература за кученца и чужда и българска, купих си и някои книжки. Няма значение как гледаш едно куче - строго или лигаво , ако му се дава пълноценна храна и му е писано да умре от старост средно достига до 15 години, а много често и повече. При големите кучета годините са 12 ...
За нашите сладури всички казват НЕ ГИ ПРЕХРАНВАЙТЕ b) - това е евентуалния им недостатък че много се тъпчат - или по-точно ние ги тъпчем... w) Мини пинчерите или т.нар. Цвиргпинчери нямат никакви наследствено проявяващи се евентуални болести. Просто трябва да внимаваме да ги храним с наистина пълноценна храна. И никакви кокали, ама никакви. Това е абсолютно забранено. В днешно време няма нито едно животно отгледано като хората, костите на пилетата са толкова крехки че се чупят адски лесно (огромна разлика от тези гледани на село) а в тези крехки чревца забоде ли се някоя костица и става гадно.:(
Така че не се притеснявайте мъниците ще живеят далги години при нас и ще ни радват много. Макар че то колко години ... май няма значение...все си е гадно след това..но да не мислсм за тоагава. Сега само ще се обичаме. w)
Публикувано: 11 November 2005 - 01:52 PM

Това е Чоки, пинчерът на родителите ми. Голям е сладур и е много лошичък, постоянно измисля нови и нови бели, и въпреки че е на 2,5 години, не спира да се държи като бебе от време на време w)
Много си го обичаме всички, като бебе много е страдал при стопаните си и сега нашите го гледат като принц у дома, няма как - пинчерите знаят как да ти влязат под кожата w)
Публикувано: 11 November 2005 - 03:01 PM
Имаме си още един сладур Чоки super best drink Аз вече започвам да се пообърквам - повечето са с буквата Ч.... ама нали казват, че от много глава не боли....
MeeLa, кажи ако обичаш как публикува тази страхотна снимка???
Публикувано: 11 November 2005 - 04:50 PM
Публикувано: 11 November 2005 - 04:55 PM
Публикувано: 11 November 2005 - 05:03 PM
Цитат
Чоки е 3.5кг, понякога (в силните си дни) става 4,5кг. По принцип е капризен на хапване, има дни в които почти нищо не яде,сигурно пази линия l)
Когато са го донесли на родителите ми, той е бил на 3,5месеца, зле гледан, заедно с питбули, едвам се е докопвал до храна и вода милия. От този лошия период са му останали клепналите наполовина ушички и това, че в момент в който се почувства застрашен е ужасно агресивен и не мисли дори за собствения си живот s)
Но нашите си го обичат, въпреки че явно "тежкото детство" е оказало влияние, налага се у дома и кара всички да се съобразяват с него r)
Коронните му номера са кражбите от джобовете, от масата, пиенето скришно на бира и кафе, когато никой не го гледа, и.. не на последно място.. толкова е влюбчив, че понякога си загубва ума по женските b)
Мога да разказвам за това диване с часове oleeee
Публикувано: 11 November 2005 - 06:06 PM
Публикувано: 12 November 2005 - 10:40 AM
Бях обещала за снощи снимки, ама ми се струпа много работа oleeee сори.
За аналните жлези, нищичко незнам. Всеки път, когато го водя при доктора се ослушвам за тях....- Нямало нужда от изцеждане. По скоро сексуалните ни жлези са набъбнали w) Особено когато надуши разгонена женска, става като кайряшка мравка и много страда love отказва по два - три дни да се храни, стои на прозореце и си реве-е-е-е s)
Иначе за паразитите давам същото като Чафи.
Сега ще направя някоя друга снимка на Чочо и ще Ви ги пратя r)