Мини Пинчер
Публикувано: 18 June 2006 - 04:34 PM
Цитат
Момичета дайте да вървим в София да ни черпи рожденничката с торта b) b)
Честито Кети!!!
Публикувано: 18 June 2006 - 05:41 PM

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 18 June 2006 - 05:45 PM
Ама на Катрина така и се полага, като ходи само по почивки и рядко се вясва тук b) (шегувам се)
Честит рожден ден cheers пожелавам ти от сърце две бебчета - едно човешко b) и едно померанче 1super
Весело изкарване на празника drink

Публикувано: 18 June 2006 - 05:51 PM
Цитат
Видях s) милото (love)
Аз съм от Ст. Загора и доколкото знам само Катрина е от София
дано се открият неговите стопани - сега най-много ще се нуждае от тях worthy
Публикувано: 19 June 2006 - 12:42 AM
Публикувано: 19 June 2006 - 11:02 AM
Честит Рожден Ден с голямо закъснение за Лина - както казва Кети като ходя по морета и все не остава време за тук, а не трябва! Искаше ми се да ви посетя, ама в хотела - 6 лева на час интернет, а бях на Дюни и нямаше друго място... s) Анче честито ти дечица на теб! Страхотни са и здрави да растат!
Когато решите всички заповядайте към СОфия, ще ви събера - обещавам ви и така ще ви глезим с Майльо че няма да искате да си тръгвате w)
Ние не можахме да празнуваме много за съжаление вчера, че аз нали пътувах... но днес Майльо ще си получи подаръка и голяяяма разходка! w)
Целуваме ви всички и на Чафунчо бързо оздравяване, а на майка му - по=малко притеснения w) диваненцето ще се орпави - както казват ще му мине като на куче. w)
Публикувано: 19 June 2006 - 11:10 AM
Цитат
Привет 1super
Каква София бе Катрина oleeee един по една worthy
От зимата говорим за срещета в Ракитово-БОР d)
Само да се върне Лина от морето и сме там cheers drink Стига Чоко-ан да не замине тогава b)
Публикувано: 19 June 2006 - 11:35 AM
Цитат
s) Кети,ми откакто измислиха часния"бизнес" вече трудно си плануваме времето за по-дълга почивчица като морето... bl) защото тъкмо се наканим и.....нещо се обърка- я клиенти,я машини все има нещо за правене...и от доста време решаваме от днес-за утре и така... oleeee
Но нашето море е за не повече от една седмица,та вие като решите да идвате ще постоите една седмица и все ще се улучим да се видим cheers

Публикувано: 19 June 2006 - 11:53 AM
А, дай от сега да се разберем ПИНЧЕРСКА СРЕЩА d) d) d) на Бор за един ден, да потичат мъниците, ние да изпием по една BEER
И що ние да решаваме bl) кажете вие с Лина? Някоя събота или неделя (че и аз съм на твоя хал) през другия месец super best
Публикувано: 19 June 2006 - 02:27 PM
ИИИИ Кети с тоя форум вместо истинското ти име при истинска среща аз пак ти виках Кети oleeee
Публикувано: 19 June 2006 - 02:57 PM
И не се отказвай толкова лесно от морето деееееееее - имаш нужда от почивка, а ако е за едно хапче и свекървати ще може да му го дава.
ИИИИ Кети с тоя форум вместо истинското ти име при истинска среща аз пак ти виках Кети
b) Той мъжа ми се усетил l) аз даже не съм забелязала oleeee
Публикувано: 20 June 2006 - 04:57 PM
Сутринта им разсипвам гранулите по паничките. Чочко c) а Аби захапа една гранула и хукна с нея да обикаля цялата къща - един час, след което си свърш и двете работи, пийна вода и си легна гладничка лудетината a) След два часа се събуди и пак отказа да яде - не дивее, а ми се навира в краката и презкимтява. Викам си: - Нещо лошо и страшно ще да е сънувала s) я да си я гушна... bl) свири й коремчето, ама много-о-о-о та чак вибрира.
На бързо отъркалях гранулите в малко пастет и една по една, изяде една шепичка. Облякох се и реших, че ще я водя на доктор - само да се изходи (очаквам разтройство)
Изходи една кафяна лъжичка прозрачно бяла слуз без грам ако по нея n)мирише много лошо. Поразгледах го и си го оприличих на чревце. Лепнах й на бързо диагнозата (парвовироза) Изрових от боклука и сутришното ако, метнах ги в две отделни шишенца и хукнахме.
Като ме видяха - Акита ли ни носиш? И се смеят (това, защото вчера ходих да ги питам за профилактични изследвания)
А аз ни жива, ни умряла им викам: -И акита и парвовироза (роня сълзи) и тримата подскочиха като ужилени... С един поглед разбраха, че аз съм си аз - все за глупости ходя при тях (пр. бързо, бързо кучето ми има два дълбоко забити кърлежа, а то се оказва, че кучето ми си има мамили, като всяко друго)
Като ме погледнаха в очите и като си отвори устата ветеринаря - аз не бях готова да чуя лошата новина и тикнах Аби в ръцете на най-близкия до мен, и забих колената. Доближила съм двете граници. Понамокриха ме и ми казаха, че това слузестото се получава често няколко дни след обезпаразитяване или когато интервалите между храненията са големи -натрупвали се полепи някви по вътрешната страна на червата - при бебетата де.
Та ще се храним по начестичко.
А акито не си го взехме, оставихме го да ни го изследват.
Айде стига сте чели - бегом да намачкате и нагушкате мъничетата!
w) w) w)
Публикувано: 20 June 2006 - 05:08 PM
Та да ида на море и да остава Чафун на некаква си свекърва ----НЕЕЕЕЕ
С мен да ми е пред очите-да гледам кво ака и кво гълта a)
Кети ССЪЧУВСТВАМ ТИ за днеска s) маймунка малка тя ша ти вземе акъла oleeee
Публикувано: 20 June 2006 - 05:16 PM
Внимавай и се пази и себеси много, не се оставяй на заден план. Днес да се наспиш и да се успокоиш ,че да не правиш друг път такива бели. NNN
Публикувано: 20 June 2006 - 05:21 PM
Цитат
Лина, това всичко е то ЛУДЕЕНЕ - не се спира за нищичко няма време милата... и аз на моменти я съжалавам r) най-много като си подпали лапичките (от изкуствения килим) и като отиде да ги топи една по една в паничката с вода b) до скоро си мислих, че ей така пробва водата, чуди се ква дивотия да измисли. Ама верно си ги подпалва - дигнах я един път когато профучаваше край мен и те направо си пареха, а тя скимтеше n) като я пуснах и хоп лапите в паничката.
Чудя се ако й взема още една, дали ще мога да я науча от коя да пие и в коя да гаси пожара l)
Нещо не разбах oleeee Чафунчо, ще идва с теб на море или ти няма да ходиш на море? Аз съм с двете ръце за първото super best victoryVVV super best
Публикувано: 20 June 2006 - 05:21 PM
нямаше ги тези много и различни болести...като се разболееха викахме селския доктор -хоп една инжекция и готово l) l) l) а сега само ги дебим как се държат,как кихнат и им измисляме разни изследвания... dribble worthy .момичета това беше в кръга на шегата l)
Кети съчуствам ти s) !!!аз също испадам почти в истерия като се случи нещо на Чоко,пък и ти като изгуби един мъник все си мислиш най-лошото.......ама споко,всичко ще се оправи!!!Айде отивай да я цункаш от мене и кажи че ще ги запознаваме скоро с нашата пинчи банда!!

Публикувано: 20 June 2006 - 05:50 PM
А, щях да забравя - питах ветеринарите, дали може да пътуваме и по-скоро да ходим на голяма кучова среща след третата ваксина на Аби (нали се сещате, че още някой друг месец цялата къща ще сме вироносители на парвовирозата -м*** й ст***аааааааааа то вече трябва целия град да са вироносители покрай нас)
Казаха, че може само да нямаме контакт с бебета и че с кучетата дето ще се срещаме да са ваксинирани. Ако искате питайте и вашите доктори, какво ще кажат, че не ми се мисли....
Анчето е права 1super отивам да пия една ракия и ще се гъткам, че не се знае утре ква кушия ще ми спретне лудетинката w)