Мини Пинчер
Публикувано: 04 July 2006 - 12:54 PM
Айде сега аз да ви кажа сутринта Чочко какво го сполетя.
Ама аз съм си виновна ouu ouu ouu разхождах го до един блок и ни метнаха една кофа вода - всичката върхУ КАРЪЧЕТО МИ (love) не знам дали му изместиха акъла, ама сърчицето му 100% ouu ....
Не си ги разхождайте под балкони - кво ли не мятат от тях bash
Публикувано: 04 July 2006 - 12:56 PM
П.П. Горкия Чочко bl)
Публикувано: 04 July 2006 - 01:34 PM
За чесането може и от смяна на козината да е . Запушена анална жлеза също кара кучетата да се чешат зверски около опашката. Аз пръсках моите със старият фронтлаин от шишенце. Ми и те малко се почесват ,но не зверски ,поне за сега. Веднъж бях напръскала Питя и Арчи с ектомин ,но май беше по- концентриран и се наложи да им слагат инжекции за алергия . Веше ужасно. Арчо място не можеше да си намери. Горките вече не мога да ги пръскам с ектомин.
Имат ли някъкв обрив или зачервени участъци по кожата?
Публикувано: 04 July 2006 - 01:42 PM
Ами Анче това ще ми е за урок!Повече такива работи няма да слагам на Чоко-ще си караме по старата процедура-пудричка която лесно се измива,то досега си бях доволна от нея..ми кво ме накара да му слагам тези други гадории..ама нали искам уж се най-хубавото-на ми ся!!! ouu

Публикувано: 04 July 2006 - 01:57 PM
Публикувано: 04 July 2006 - 02:41 PM
много духа при нас-неможе да правим разходки b)
Публикувано: 04 July 2006 - 08:00 PM
Наистина е много неприятно хвърлят какво ли не от терасите си милото сигурно много се е уплашило .Сара в момента играе с татко си на гоненка хапна си един кокал даже ми го носи да ям и аз от него .Тези дни започна да яде не знам дали защото и купих нова храна (Педигри за дребни породи )и тя много си я хареса или защото е по хладно не знам но сега ми харесва че яде .Преди се чудих каква храна да и взема само и само да яде .
Публикувано: 04 July 2006 - 08:09 PM
Днес след банята като че ли е по-спокоен,не се чеше така -ама мисля да си зема болнични за всеки случай-да си го наблюдавам l) l) l) Ще питам шефа довечера в леглото колко дни ще ми отпусне worthy w) ,и ще се отдадем само на разходки.... d)

Публикувано: 04 July 2006 - 08:24 PM
Публикувано: 04 July 2006 - 08:33 PM
Аз пък реших да сложа на Чафи силикон--ми кат немам фронтлайн bl) па нема да изоставам от модата я 1super
Моя се храни по два пъти на ден-а днеска 3.Изяжда по една филия черен хляб на ядене bl) и всеки ден ориз по два пъти b) вече не остава и зрънце.
Публикувано: 04 July 2006 - 09:28 PM
Цитат
Аз пък реших да сложа на Чафи силикон--ми кат немам фронтлайн bl) па нема да изоставам от модата я 1super
Моя се храни по два пъти на ден-а днеска 3.Изяжда по една филия черен хляб на ядене bl) и всеки ден ориз по два пъти b) вече не остава и зрънце.
Евала на туй мОмче, бе. Като слушам как си хапва и огладнях. c) Може ли да запитам къде ша го слагате тоз силикон ? Да не би на атрибута му !!? Ей ,ша смаете квартала.
Ани ,Чоко има ли де години ,щото може и в майчински да излезеш super best
Ако наистина е била алергия трябва с едно или три къпания да се пооправят нещата. Когато моите ги ошатках с ектомина ги къпах 5 пъти ,но те бяха мнООго зле. Ама аз му викам на мъжо ми да слага по-малко , а той се хили и вика да мряли гадините, то ква беля стана.
Публикувано: 05 July 2006 - 09:26 AM
Чочко е още малко ошашавен, но се надявам да се оправи worthy
Снощи Алекс (малкия ни син) домъкна в къщи котенце bl) направо със сухата храна с тоалетната за котки.... и мъжа ми от вратата -Браво, супер е - от кога търся точно такова коте dribble ....
И сега къщата е отцепена на две - за кучетата и за коте (и що на две , като котето е едно???
Кръстихме я Никита, ама днес ветовете казаха - Какъв хубав котарак bash
смятайте колко разбираме от котки (love)
Като гледам r) този уикенд няма да има среща на Бор - затова мисля да водя мойте мъници за риба, че заради тях въдицата ми си забрави името b)
Публикувано: 05 July 2006 - 09:34 AM
Добре че детето ти е търпеливо--ми ако беше избързало и беше вкарало коня вътре-как щяхте да делите къщата b) Кети за Бор--решавайте и тръгвайте--тук съм и ви чакам b) никакъв проблем super best
Публикувано: 05 July 2006 - 12:39 PM
Цитат
s) На две и полвина е -ама е със забавено развитие/на кг./и ми се полага!! l) l) След доста потна борба снощиw) шефа каза:-ще видим!!
Аз обаче ,вчера като видях Чафи ми се стори някакси променен......малко са му са се опънали очичките... bl) ..пък то било от ориза nono nono той заприличал на китаец бе!!!! oleeee oleeee oleeee

Публикувано: 05 July 2006 - 12:53 PM
Детенце ми е толкова търпеливичко, милозливичко и т.н. че миналото лято смок искаше да си прибере в къщи ouu
За Бор ми се иска да сме цялата банда d) d) d) така, че ще ги чакам да се натуткат и за коледа ще сме при вас victoryVVV l) ouu
choko_an - за малко да ме шашниш n)
Вече съм многодетна майка r)
Публикувано: 05 July 2006 - 03:54 PM
Чочко забрави за водата 1super -излекувах го с една дълга разходка d) в боровата горичка - от боровете за сега нищо не мятат b) като плъпнат катеричките ще я мислим l)
Аби има вече 10-на дълги разходки и един път не се е изпишкала ouu вън ouu
ето и котака - още си няма име дивака b)
http://snimka.bg/alb...?album_id=47418
Публикувано: 05 July 2006 - 04:07 PM
Цитат
bravoS Е на тва се вика-възпитано куче!!Пази чистота бе Кети...пък ти се кахъриш!! oleeee
А котака е сладур и да му измислите име скоро,само едно не ми е ясно...като тръгнете да пътешествате нагоре надолу,кученца са лесни-мяташ ги в колата и те са щасливи...ами с котанчо какво ще правите bl)

Публикувано: 05 July 2006 - 04:46 PM
Поне за сега се очертава да го взимаме с нас ouu защото не ни е**ва тоалетната за котки (love) мяука пред вратата, а кото го пусна - по брашляна и на тавана oleeee
Аби наистина е много стриктна - все на едно и също место ouu утре ще я вържа за дряна и докато не си свърши и двете работи няма да я пусна в къщи n)
Ама Чочо е виновен - аз като и повиша тон той все се меси да я защитава и ми разсейва fow лекцията b)
Да ги нацелувате вашите хайванчета w) аз мойте докато ги изреда и ще се съмне, та отивам да ги почвам от сега super best