Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#1561 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 04 July 2006 - 12:54 PM

ОХ r) добре, оправете се и пак ще ви чакам на гарата 1super ама здравички d)

Айде сега аз да ви кажа сутринта Чочко какво го сполетя.
Ама аз съм си виновна ouu ouu ouu разхождах го до един блок и ни метнаха една кофа вода - всичката върхУ КАРЪЧЕТО МИ (love) не знам дали му изместиха акъла, ама сърчицето му 100% ouu ....
Не си ги разхождайте под балкони - кво ли не мятат от тях bash

#1562 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 July 2006 - 12:56 PM

Ми не му е минало, имам чуството, че няма и да му мине. Още като го намазах той полутя почна да се търкаля, да се опитва да се изчисти от гадоста, а сега вече само се чеше. И преди го правеше (всяко куче си се чеше), ама това е непрекъснато. Мислих, че е от каишката и му я махнах, но сега с фронтлайна ефекта е същия s)

П.П. Горкия Чочко bl)

#1563 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 July 2006 - 01:07 PM

oleeee oleeee oleeee Абе вие сте си само по белите....горкото Чочоково
сърчице (love) първо разни коне l) l) l) сега кофи с вода worthy радвай се че не е било нещо твърдо..... angelpik мали,мали...добре че нямаме блокове...
User's Signature

Качена снимка

#1564 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 04 July 2006 - 01:34 PM

Да им туйта унуйта на тези дето хвърлят всичко от терасите(извинявам се ако ви звучи нецензурно) . Преди време щеше запален фас да ми падне в количката ,а един познат го удариха с бирена бутилка по главата и той припаднал. Никой не отишъл да му помогне само един циганин го вдигнал и му помогнал. a) Добре ,че само с вода сте се разминали. Ама заслужават да попаднат на някой с врат като бурия ,че да видя как ще напълнят гащите a) .
За чесането може и от смяна на козината да е . Запушена анална жлеза също кара кучетата да се чешат зверски около опашката. Аз пръсках моите със старият фронтлаин от шишенце. Ми и те малко се почесват ,но не зверски ,поне за сега. Веднъж бях напръскала Питя и Арчи с ектомин ,но май беше по- концентриран и се наложи да им слагат инжекции за алергия . Веше ужасно. Арчо място не можеше да си намери. Горките вече не мога да ги пръскам с ектомин.
Имат ли някъкв обрив или зачервени участъци по кожата?

#1565 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 July 2006 - 01:42 PM

s) Ми засега няма такива обриви,дано си остане само с почесването....а аналните жлези скоро ги чистихме....та надявам се само с това да се разминеме!! ouu
Ами Анче това ще ми е за урок!Повече такива работи няма да слагам на Чоко-ще си караме по старата процедура-пудричка която лесно се измива,то досега си бях доволна от нея..ми кво ме накара да му слагам тези други гадории..ама нали искам уж се най-хубавото-на ми ся!!! ouu
User's Signature

Качена снимка

#1566 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 04 July 2006 - 01:57 PM

Ани , кога беше къпан Чочко за последно преди да сложиш фронтлайна ? Казват ,че трябвало да са минали поне 2 дни ,но аз смятам минимум 7дни. Може да му е дошла голяма дозата или наистина Фронтлаин -комбо да и проблемен за животни с чувствителна кожа.

#1567 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 04 July 2006 - 02:41 PM

ААААА съвсем сте по модата--кво излезе на пазара требе да се купи a) ми турете си на ваште гужки фронтлайн па да ви вида a) л........та без лимон не ги ядем a)
много духа при нас-неможе да правим разходки b)

#1568 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 July 2006 - 08:00 PM

Нашата лекарка каза че пудрата е наи добра аз също се бях засилила да купувам Фронтлаин но се отказах .Докторката каза че дори и да се качи кърлеж е достатъчно да се напудри и тои ще умре .
Наистина е много неприятно хвърлят какво ли не от терасите си милото сигурно много се е уплашило .Сара в момента играе с татко си на гоненка хапна си един кокал даже ми го носи да ям и аз от него .Тези дни започна да яде не знам дали защото и купих нова храна (Педигри за дребни породи )и тя много си я хареса или защото е по хладно не знам но сега ми харесва че яде .Преди се чудих каква храна да и взема само и само да яде .

#1569 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 July 2006 - 08:09 PM

r) Галче,не се кахъри за яденето ,в жегите и моя ядеше нощно време като е по-хладно,вечер оставяше чинийките пълни...сутрин като станем-няма нищо,всичко изял,а през деня само на вода я караше dribble
Днес след банята като че ли е по-спокоен,не се чеше така -ама мисля да си зема болнични за всеки случай-да си го наблюдавам l) l) l) Ще питам шефа довечера в леглото колко дни ще ми отпусне worthy w) ,и ще се отдадем само на разходки.... d)
User's Signature

Качена снимка

#1570 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 04 July 2006 - 08:24 PM

2 пъти съобщение--нета е виновен

#1571 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 04 July 2006 - 08:33 PM

А така -за децата се взимат болнични b) и повече усилия положи -та до нова год в къщи.
Аз пък реших да сложа на Чафи силикон--ми кат немам фронтлайн bl) па нема да изоставам от модата я 1super
Моя се храни по два пъти на ден-а днеска 3.Изяжда по една филия черен хляб на ядене bl) и всеки ден ориз по два пъти b) вече не остава и зрънце.

#1572 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 04 July 2006 - 09:28 PM

Цитат

А така -за децата се взимат болнични b) и повече усилия положи -та до нова год в къщи.
Аз пък реших да сложа на Чафи силикон--ми кат немам фронтлайн bl) па нема да изоставам от модата я 1super
Моя се храни по два пъти на ден-а днеска 3.Изяжда по една филия черен хляб на ядене bl) и всеки ден ориз по два пъти b) вече не остава и зрънце.

Евала на туй мОмче, бе. Като слушам как си хапва и огладнях. c) Може ли да запитам къде ша го слагате тоз силикон ? Да не би на атрибута му !!? Ей ,ша смаете квартала.

Ани ,Чоко има ли де години ,щото може и в майчински да излезеш super best
Ако наистина е била алергия трябва с едно или три къпания да се пооправят нещата. Когато моите ги ошатках с ектомина ги къпах 5 пъти ,но те бяха мнООго зле. Ама аз му викам на мъжо ми да слага по-малко , а той се хили и вика да мряли гадините, то ква беля стана.

#1573 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 July 2006 - 09:26 AM

Хубаво е че пинчетата си похапват добре 1super
Чочко е още малко ошашавен, но се надявам да се оправи worthy

Снощи Алекс (малкия ни син) домъкна в къщи котенце bl) направо със сухата храна с тоалетната за котки.... и мъжа ми от вратата -Браво, супер е - от кога търся точно такова коте dribble ....
И сега къщата е отцепена на две - за кучетата и за коте (и що на две , като котето е едно???
Кръстихме я Никита, ама днес ветовете казаха - Какъв хубав котарак bash
смятайте колко разбираме от котки (love)

Като гледам r) този уикенд няма да има среща на Бор - затова мисля да водя мойте мъници за риба, че заради тях въдицата ми си забрави името b)

#1574 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 05 July 2006 - 09:34 AM

Кети ма оня дет метна по Чочко нещо си--жив ли е?
Добре че детето ти е търпеливо--ми ако беше избързало и беше вкарало коня вътре-как щяхте да делите къщата b) Кети за Бор--решавайте и тръгвайте--тук съм и ви чакам b) никакъв проблем super best

#1575 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 July 2006 - 12:39 PM

Цитат

Ани ,Чоко има ли де години ,щото може и в майчински да излезеш super best

s) На две и полвина е -ама е със забавено развитие/на кг./и ми се полага!! l) l) След доста потна борба снощиw) шефа каза:-ще видим!!
Аз обаче ,вчера като видях Чафи ми се стори някакси променен......малко са му са се опънали очичките... bl) ..пък то било от ориза nono nono той заприличал на китаец бе!!!! oleeee oleeee oleeee
User's Signature

Качена снимка

#1576 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 July 2006 - 12:53 PM

Лина, даже не можах да го видя и да му се fow
Детенце ми е толкова търпеливичко, милозливичко и т.н. че миналото лято смок искаше да си прибере в къщи ouu
За Бор ми се иска да сме цялата банда d) d) d) така, че ще ги чакам да се натуткат и за коледа ще сме при вас victoryVVV l) ouu
choko_an - за малко да ме шашниш n)
Вече съм многодетна майка r)

#1577 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 July 2006 - 01:20 PM

oleeee Кети ко съм на твое място направо хващам гората....то са кучета,котки деца ...м...оле оле oleeee
User's Signature

Качена снимка

#1578 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 July 2006 - 03:54 PM

Ми те май по този начин ме връзват да си стоя в къщи bl) oleeee
Чочко забрави за водата 1super -излекувах го с една дълга разходка d) в боровата горичка - от боровете за сега нищо не мятат b) като плъпнат катеричките ще я мислим l)
Аби има вече 10-на дълги разходки и един път не се е изпишкала ouu вън ouu

ето и котака - още си няма име дивака b)
http://snimka.bg/alb...?album_id=47418

#1579 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 July 2006 - 04:07 PM

Цитат

Аби има вече 10-на дълги разходки и един път не се е изпишкала ouu вън ouu

bravoS Е на тва се вика-възпитано куче!!Пази чистота бе Кети...пък ти се кахъриш!! oleeee
А котака е сладур и да му измислите име скоро,само едно не ми е ясно...като тръгнете да пътешествате нагоре надолу,кученца са лесни-мяташ ги в колата и те са щасливи...ами с котанчо какво ще правите bl)
User's Signature

Качена снимка

#1580 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 July 2006 - 04:46 PM

Ами зависи от него r)
Поне за сега се очертава да го взимаме с нас ouu защото не ни е**ва тоалетната за котки (love) мяука пред вратата, а кото го пусна - по брашляна и на тавана oleeee

Аби наистина е много стриктна - все на едно и също место ouu утре ще я вържа за дряна и докато не си свърши и двете работи няма да я пусна в къщи n)
Ама Чочо е виновен - аз като и повиша тон той все се меси да я защитава и ми разсейва fow лекцията b)

Да ги нацелувате вашите хайванчета w) аз мойте докато ги изреда и ще се съмне, та отивам да ги почвам от сега super best

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни