Мини Пинчер
Публикувано: 29 July 2006 - 05:06 PM
Онзи ден като заведох Мая и Лиляна на плаж за първи път и като се върнахме акаха само пясък. През цялото време дъвчеха водорасли. Крейзи история.
Кети , как минава денят у вас без теб? Има ли войни? Айде да пуснеш някоя готина снимка на тримата заедно worthy cheers
Вие мислили ли сте какво ще правите когато влезем в ЕС и искат да кастрират всички не използвани за разплод кучета. Канят се да вдигат данъка до безбожие и така нама някой семейства да си запазят животинките ако не са кастрирани. Не е честно такова прочистване ,за мен това е нацизъм. Ще правят само чистопородни ,родословни кучета ,а ние какво ще правим? Аз изобщо нямам намерение да си кастрирам животните за глупости. Само да пълня нечии джобове. Какво си мислят те ,че ще хукна да си упоявам здравото куче за техен кеф и да лапат паричките. В последно време мнго ме мъчи този въпрос. a)
Публикувано: 29 July 2006 - 05:44 PM
Сара я водихме веднъж на язовира но не смееше да влезе във водата другата седмица ще отидем пак да видим дали няма да се престраши . b)
Публикувано: 30 July 2006 - 11:43 AM
Цитат
готина снимка bl) на тримата oleeee нащракала съм над 300 снимки и една не става за гледане b) Чочо и Лъки Лучано не се различават, защото и двамата са черни. Аби стои като някоя космата топка покрай черно петно и то тук-там космато l) -но не се отказвам, ще ги дебна да заспят и тримата.
А за войните им отпускам на ден по два-три часа.
За кастрирането и на мен не ми се иска, но ми се струва, че в някой случай е по-добре и за нас и за животинките. Лъки със сигурност ще го кастрираме, защото вече хаймани по двора и не ми се иска, като порасне да драсва и да забягва по разгонени писанки и след месец да се завръща като от трета световна...
Колебаем се за Чочко или Аби bl) май ще е Чочо, защото и без това никой не го харесва за зет.
Гале нашите кучешки зъби ги чакахме да паднат сами шест месеца и накрая вета ги извади с пръсти без упойка. Последствия си има - трупаме плака и зъбен камък въпреки миенето на зъбите всяка вечер s) Може да и помагаш, като и даваш да гризе твърди играчки, абе с две думи - пълен тормоз на тез идва зъба l)
Публикувано: 30 July 2006 - 02:16 PM
Цитат
Сара си ги тормози зъбките всеки ден има си един кокал бяхме и го дали заедно с месцето ( ярешко ) по него сигурно преди месец от него вече е останало парченце 3 см. дълго но тя си го търси и гризка всеки ден дори и в леглото идва с него .Зъбките ако се клатеха и аз щях да ги извадя ама те не помръдват .От Несебър и донесох пет пакета с лакомства има и едни твърди бисквитки за зъбната плака дано все с нещо ги разклатим пустите зъбки.
Публикувано: 30 July 2006 - 05:30 PM
Момичета утре повече че ме чака мног работа bl)
Липсвахте ми ужасно многооооооооооооо w) w) w)
Публикувано: 30 July 2006 - 06:30 PM
Лина добре дошли и на нас ни беше много мъчно за вас w) w) аз за това не я взех моята лигла сигърно щяхме да сме на твоето дередже dribble
Влязох преди малко да се окъпя и някой идиот е оставил две малки котенца зад блока пищят та чак се не траят .На първия етаж има една жена която храни уличните котки и кучета и кой от където свари си оставя малките котета и кучета зад блока .Ще пратя Кико да ги види дали поне са прогледнали и да ги нахрани .Не мога да ги взема у нас че Сарка ще ги изпапка oleeee Направо сам бясна как може да си оставят така животинките .
Много целувки на всички пинчета и най вече на Чафи и ЛИНА
Публикувано: 30 July 2006 - 09:11 PM
Цитат
Колебаем се за Чочко или Аби bl) май ще е Чочо, защото и без това никой не го харесва за зет.
Сакън , не го кастрирай този красавец w) . Ще ти се сърди s) s) милият. И Аби не я кастрирай освен ако не ти прави мними бременности.
А за котака ще ти кажа ,че се заблуждаваш. Имам котак на 14 г. Донесоха ми го когато беше на около 8 м и беше с як рахит ,че предните му крака са но О и задницата става по- висока l) . ГоООлям бъзльо е. В къщи играеше само с хартиено топче или скачаше по някоя точка на стената ама да не жива. Но когато ми се разгонеше котката я качваше точно както си трябва. Дори и след като кастрирах и женската той пак я качваше. Като го перне хормона и пикаеше до обувките. Е ,като се роди Рали и не го изтърпях и го пратих на вилата при нашите. След месец- два и ето ,че бъзльо стана голям ловец .Врабци,мишоци(за ужас на майка ми и ги реди като сафридчета пред вратата) иии .....като емна всички котки .....сега варди на три къщи и не пуска никаква котка да припари. Също окльощавява като го друсне любовта, така че и кастрирането не е спасение при котаците.
Лина , и при мен се навъртат хлапета ама Рали това чака ,че да ги прицапа да си играят l) Майките са били много доволни ,че им бавиш хлапетата. Сигурно се правиха ,че не забелязват нищо ,а? Повече се дразня ако докато кърмя и някой ми се набута при тях и мойте стават много зли тогава. Стефито пък се ококорва и край на яденето
NNN
Гали ,упойката за ваденето на зъби е по-лека ,но ако си решила да кастрирваш Сарка е най-добре да съчетаеш и двете процедури. Питай дали е по-добре преди разгонката.
Публикувано: 31 July 2006 - 11:47 AM
Публикувано: 31 July 2006 - 02:07 PM
Прикачени файлове
-
SSA41234.JPG (142.8K)
Брой сваляния: 53
Публикувано: 31 July 2006 - 02:09 PM
Прикачени файлове
-
SSA41241.JPG (137.84K)
Брой сваляния: 52
Публикувано: 31 July 2006 - 03:10 PM
Цитат
w) На такова сладко мъниче w) му ходи да се страхува от водата.
Аз да съм с неговите размери (love) - ми няма да си топна и едната лапа, да не ме засмучи водата oleeee Да го нацелувашшш много-о-о-о w)
Публикувано: 31 July 2006 - 06:22 PM
Прикачени файлове
-
SSA41266.JPG (144.11K)
Брой сваляния: 53
Публикувано: 01 August 2006 - 09:23 AM
Важно е да си починем от ежедневието а пък емоциите са задължителни за това лятото ми е любимия сезон super best
Целувки на всички сладури w)
Публикувано: 01 August 2006 - 01:02 PM
Браво на Чафи bravoS Какво рибарче е само super best ...гЕроййй. Вече ще прави компания на стопанката си като я черпят. cheers
Публикувано: 01 August 2006 - 07:22 PM