Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#1679 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 29 July 2006 - 05:06 PM

Да ,Гале , ние сме си морски жаби. Зимата гледаме лебедите и щураците дето скачат за кръста на Йорданов ден. Пинчетата обичат и зимата да ходят на морето. Копаят си дупки на воля.
Онзи ден като заведох Мая и Лиляна на плаж за първи път и като се върнахме акаха само пясък. През цялото време дъвчеха водорасли. Крейзи история.
Кети , как минава денят у вас без теб? Има ли войни? Айде да пуснеш някоя готина снимка на тримата заедно worthy cheers
Вие мислили ли сте какво ще правите когато влезем в ЕС и искат да кастрират всички не използвани за разплод кучета. Канят се да вдигат данъка до безбожие и така нама някой семейства да си запазят животинките ако не са кастрирани. Не е честно такова прочистване ,за мен това е нацизъм. Ще правят само чистопородни ,родословни кучета ,а ние какво ще правим? Аз изобщо нямам намерение да си кастрирам животните за глупости. Само да пълня нечии джобове. Какво си мислят те ,че ще хукна да си упоявам здравото куче за техен кеф и да лапат паричките. В последно време мнго ме мъчи този въпрос. a)

#1680 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 July 2006 - 05:44 PM

Анче аз също много се притеснявам от упойката .Когато Саричка си счупи крачето я упоиха за да и го наместят и обездвижат не мога да ти опиша какъв ужас преживяхме цяла нощ се въртеше в кръг беше замаена повръщаше течеше и слюнка не искам да си припомням oleeee Как да я подложа доброволно на това ?Двата и горни кучешки зъба не са и паднали още но я чакам дано да паднат сами и да не се наложи да я водя да и ги махат че ще трябва да я упояват пак .Като я взехме аз исках да я кастрираме но големия син не дава все пак тя е негово куче и не мога да му налагам своето мнение .
Сара я водихме веднъж на язовира но не смееше да влезе във водата другата седмица ще отидем пак да видим дали няма да се престраши . b)

#1681 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 July 2006 - 11:43 AM

Цитат

Кети , как минава денят у вас без теб? Има ли войни? Айде да пуснеш някоя готина снимка на тримата заедно worthy cheers

готина снимка bl) на тримата oleeee нащракала съм над 300 снимки и една не става за гледане b) Чочо и Лъки Лучано не се различават, защото и двамата са черни. Аби стои като някоя космата топка покрай черно петно и то тук-там космато l) -но не се отказвам, ще ги дебна да заспят и тримата.
А за войните им отпускам на ден по два-три часа.

За кастрирането и на мен не ми се иска, но ми се струва, че в някой случай е по-добре и за нас и за животинките. Лъки със сигурност ще го кастрираме, защото вече хаймани по двора и не ми се иска, като порасне да драсва и да забягва по разгонени писанки и след месец да се завръща като от трета световна...
Колебаем се за Чочко или Аби bl) май ще е Чочо, защото и без това никой не го харесва за зет.

Гале нашите кучешки зъби ги чакахме да паднат сами шест месеца и накрая вета ги извади с пръсти без упойка. Последствия си има - трупаме плака и зъбен камък въпреки миенето на зъбите всяка вечер s) Може да и помагаш, като и даваш да гризе твърди играчки, абе с две думи - пълен тормоз на тез идва зъба l)

#1682 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 July 2006 - 02:16 PM

Цитат

Гале нашите кучешки зъби ги чакахме да паднат сами шест месеца и накрая вета ги извади с пръсти без упойка. Последствия си има - трупаме плака и зъбен камък въпреки миенето на зъбите всяка вечер s) Може да и помагаш, като и даваш да гризе твърди играчки, абе с две думи - пълен тормоз на тез идва зъба l)

Сара си ги тормози зъбките всеки ден има си един кокал бяхме и го дали заедно с месцето ( ярешко ) по него сигурно преди месец от него вече е останало парченце 3 см. дълго но тя си го търси и гризка всеки ден дори и в леглото идва с него .Зъбките ако се клатеха и аз щях да ги извадя ама те не помръдват .От Несебър и донесох пет пакета с лакомства има и едни твърди бисквитки за зъбната плака дано все с нещо ги разклатим пустите зъбки.

#1683 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 July 2006 - 02:35 PM

А новите зъби, надничатли от някъде? Ни бяхме с два реда и нашите не помръдваха.
choko_an, пак се скъта някъде oleeee

#1684 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 30 July 2006 - 05:30 PM

Я някой от админите да измисли иконка със щтръкнала коса нагоре(все едно си бръкнал в контакт де )та да мога да я сложа поне стотина пъти oleeee worthy беше малък ад в голем ад ouu .За 8 дни ми се връзват 4 часа на плаж--не стои кърлежа квото и да му угаждаш.ИИИИИ да вземат да забранят ходенето на море на деца под 10 год възраст NNN от дето и да се подаде такъв дразнител се е залепил за моя хубавец b) писна ми от малки дяцаааааааа a)
Момичета утре повече че ме чака мног работа bl)
Липсвахте ми ужасно многооооооооооооо w) w) w)

#1685 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 July 2006 - 06:30 PM

Кети един до друг са и зъбките подредени като мъниста ако не знаеш че и е бебешко зъбчето няма да разбереш че не му е там мястото . b)
Лина добре дошли и на нас ни беше много мъчно за вас w) w) аз за това не я взех моята лигла сигърно щяхме да сме на твоето дередже dribble
Влязох преди малко да се окъпя и някой идиот е оставил две малки котенца зад блока пищят та чак се не траят .На първия етаж има една жена която храни уличните котки и кучета и кой от където свари си оставя малките котета и кучета зад блока .Ще пратя Кико да ги види дали поне са прогледнали и да ги нахрани .Не мога да ги взема у нас че Сарка ще ги изпапка oleeee Направо сам бясна как може да си оставят така животинките .
Много целувки на всички пинчета и най вече на Чафи и ЛИНА

#1686 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 30 July 2006 - 09:11 PM

Цитат

За кастрирането и на мен не ми се иска, но ми се струва, че в някой случай е по-добре и за нас и за животинките. Лъки със сигурност ще го кастрираме, защото вече хаймани по двора и не ми се иска, като порасне да драсва и да забягва по разгонени писанки и след месец да се завръща като от трета световна...
Колебаем се за Чочко или Аби bl) май ще е Чочо, защото и без това никой не го харесва за зет.

Сакън , не го кастрирай този красавец w) . Ще ти се сърди s) s) милият. И Аби не я кастрирай освен ако не ти прави мними бременности.
А за котака ще ти кажа ,че се заблуждаваш. Имам котак на 14 г. Донесоха ми го когато беше на около 8 м и беше с як рахит ,че предните му крака са но О и задницата става по- висока l) . ГоООлям бъзльо е. В къщи играеше само с хартиено топче или скачаше по някоя точка на стената ама да не жива. Но когато ми се разгонеше котката я качваше точно както си трябва. Дори и след като кастрирах и женската той пак я качваше. Като го перне хормона и пикаеше до обувките. Е ,като се роди Рали и не го изтърпях и го пратих на вилата при нашите. След месец- два и ето ,че бъзльо стана голям ловец .Врабци,мишоци(за ужас на майка ми и ги реди като сафридчета пред вратата) иии .....като емна всички котки .....сега варди на три къщи и не пуска никаква котка да припари. Също окльощавява като го друсне любовта, така че и кастрирането не е спасение при котаците.
Лина , и при мен се навъртат хлапета ама Рали това чака ,че да ги прицапа да си играят l) Майките са били много доволни ,че им бавиш хлапетата. Сигурно се правиха ,че не забелязват нищо ,а? Повече се дразня ако докато кърмя и някой ми се набута при тях и мойте стават много зли тогава. Стефито пък се ококорва и край на яденето
NNN
Гали ,упойката за ваденето на зъби е по-лека ,но ако си решила да кастрирваш Сарка е най-добре да съчетаеш и двете процедури. Питай дали е по-добре преди разгонката.

#1687 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 July 2006 - 10:52 AM

Наздраве на морските drink -как е тена на Чафи и аде не се ослушвай, давай снимки... Лина, важно е Чафунчо да си е изкарал добре b) Ако си много рошава - гелче wink
Анче и аз снощи чух, че кучетата се сърдили ouu особено по-големите.

#1688 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 July 2006 - 11:47 AM

Здравейте и от нас на морето :) Вчера пристигнахме вечерта, настанихме се, днес вече ходихме на плаж, преди малко се прибрахме и седнахме да попишем малко. Лина мисля че чудесно те разбирам за изкарването ти на морето...на мен днес ми стигаше за да знам как ще бъде следващите 10 дена :))) Първо - Майлс лае всичко що мине покрай нашата стая...а ние си нямаме междинна м/у стаичката и вътрешния коридор...поради тази причина постоянно сме нащрек и цяла нощ не можах да спя спокойно...посточнно бях -не, спри не лай...Дано да свикне сед 2-3 дена поне с това...инак ще ни изгонят :( Днес отидохме на плаж...кефим се на пясъка, но на морето....о ужас...Опитахме на няколко пъти...много ни е страх, вкарах го вътре - викам ще го внеса на ръце и той ще плува няма как...вярно плува, ама по мен се катери...взех го и навън - като почнахме да треперим ..направо не смеем да погледнем към морето. Е изчаках малко и хайде пак, а аз купих лодка една голяма - викам ще се возим в нея двамата и хайде с лодката в едната ръка и с Майлс в другата пак опит - е бяхме голямо шоу, лодката наедна страна, Мйалс на друга тръгва да бяга... та бяга яко..хванах по пътя вече...едвам издържа още малко на плажа докато изсъхне и докато тръгна. Жалко че нямаше как да снимам-бях сама и не бях взела фото, че ме е страх да оставам сама каквото и да е. Така кошмарно мина нашия първи ден на морето. И мисля че всеки следващ ще е така. Майлс на плаж не иска, аз не мога да го оставя в хотела, защото ще лае...и какво ще правим не е ясно. Но нищо де важното е че сме с малкото съкровише на море. w) Та това от нас засега :) Целувам ви всички w)
User's Signature

Качена снимка

#1689 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 31 July 2006 - 02:07 PM

Кви снимки--след единственото -първото и последното му топване в солената вода повече не повтори.ИИИ как миришеше вечерта--неамммм думи b)

Прикачени файлове

#1690 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 31 July 2006 - 02:09 PM

и още

Прикачени файлове

#1691 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 31 July 2006 - 02:27 PM

Голям сладур е Чафи.А дано се реши пак да влезе,другия път
User's Signature

Качена снимка
Бъдещето принадлежи на тези , които вярват в красотата на мечтите си ...!

#1692 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 July 2006 - 03:10 PM

Цитат

Кви снимки--след единственото -първото и последното му топване в солената вода повече не повтори.

w) На такова сладко мъниче w) му ходи да се страхува от водата.
Аз да съм с неговите размери (love) - ми няма да си топна и едната лапа, да не ме засмучи водата oleeee Да го нацелувашшш много-о-о-о w)

#1693 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 31 July 2006 - 06:22 PM

Мисля че прибавих още едно пороче в характера на Чафун--ей ся вече е пукнал за кръчми.Всяка вечер лягаше на стол между нас с баща му и ако не дойде някое сополиво хлапе да го дразни--не мърдаше b)

Прикачени файлове

#1694 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 August 2006 - 09:23 AM

Лина да не се наложи да ходите и в Ракитово всяка вечер на кръчма cheers то навиците са голяма работа да не сте пропили Чафко BEER та вечер да си поспива oo Като чета всичките ни пинчета са големи аларми Сара е същата като си отидем на село вечер а някой е мръднал до тоалетна започва да лае като луда и започвам да сакарам тихо млъкни ама чува ли ти Сарка лае си и това е bl)
Важно е да си починем от ежедневието а пък емоциите са задължителни за това лятото ми е любимия сезон super best
Целувки на всички сладури w)

#1695 Потребителят е офлайн   NadqampKarma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 August 2006 - 09:37 AM

Всесе каня да Ви питам дали това е Пинчерче, защото е много сладка мишка. bl) w) r)
Качена снимка
User's Signature

[br]_____________www.virtualtown.forumup.com_______________

#1696 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 01 August 2006 - 10:21 AM

не се отваря.
User's Signature

Качена снимка
Бъдещето принадлежи на тези , които вярват в красотата на мечтите си ...!

#1697 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 01 August 2006 - 01:02 PM

И аз не виждам снимката s)
Браво на Чафи bravoS Какво рибарче е само super best ...гЕроййй. Вече ще прави компания на стопанката си като я черпят. cheers

#1698 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 August 2006 - 07:22 PM

Лина следващия път като мен направо в морето и иска не иска ще плува.:) Ние днес пак ходихме на море и пак се пробвахме да плуваме и пак се уплашихме много но смятаме до пробваме до края на отпуската :) И туко виж от Майлс станал плувец :) Целуваме ви и отиваме да плюскаме ние w)
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема