Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#1719 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 04 August 2006 - 09:40 AM

Съжалявам, че така те обърках Anche, че си от Бургас. Аз съм готова за срещи :)))) Щом сте наблизо :) Малк оне разбирам от Варна и бих могла да се изгубя, но знам как да стигна до една зала - като влизам от Златните във Варна по главната и тя от ляво се пада - мин, година имаше някакви коли изложени там, спортна зала е май. :) Така че ако уредим една срещичка там ще съм ви много балгодарна и щастлива.
User's Signature

Качена снимка

#1720 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2006 - 10:10 AM

Цитат

Ани ,ми той станал направо дебел dribble ......ауу завиждам да знаеш! Лина , a) момченцата не се целуват по тумбите ,че няма място ...ти къде намери да го цункаш, а? l) Ех, момиченцата са друго нещо....целуФки ,целуФки коолкото си искаш wink

l) ААА Анче,ние си ги целуваме и по тумбите и по толумбичките l) l) където сварим l) l)
User's Signature

Качена снимка

#1721 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 04 August 2006 - 10:25 AM

nono nono
Анче ако ни видиш как се целуваме с Чафи--ша се ошашавиш.Чокоан е права --и по толумбичките и му задържам муцунката та да не мърда да му умера устата--абе щура работа b)
Представям си как къпеш малката и всички купонясват около теб.Завиждам ти за тая картинка(неща бебе де)
Галя и при нас е ад.не се диша.
Кети нека да се върне чоко от морето и вече може да правим срещата.Сега етървата си дойдоха от Испания-та съм заета покрай тях.Към 20.08 ще си ходят и ще съм свободна.Ще го уточним допълнително 1super

#1722 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 04 August 2006 - 12:05 PM

Цитат

Съжалявам, че така те обърках Anche, че си от Бургас. Аз съм готова за срещи :)))) Щом сте наблизо :) Малк оне разбирам от Варна и бих могла да се изгубя, но знам как да стигна до една зала - като влизам от Златните във Варна по главната и тя от ляво се пада - мин, година имаше някакви коли изложени там, спортна зала е май. :) Така че ако уредим една срещичка там ще съм ви много балгодарна и щастлива.

Katrinа, като влизаш във Варна от Зл. пясъци, Спортната зала е в дясно ,а Морската градина е в ляво. Аз съм свободна за срещи в събота след 18ч , неделя след 11.00ч (между другото има и кърмене ,но то влиза към свободното време). Че сега ходя и до болницата да гледам баба ,че е приета там от вчера. Понеделник след 12ч. Вторник след 11ч и т.н. Кажи кога имаш време и ще се видим да потичат дребусите. Даже може да се видим на паметника, който е срещу Спорнта зала в Морската градина.Сега цялата градина я чоплят с багери a) ,направо много ме е яд, и почти няма място за разходки. Моите идиотчета много се репчат в началото и дано да не му земат акъла на Маилс. Когато имаш възможност и ще дойдем. cheers

#1723 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2006 - 02:09 PM

Аз съм винаги готова :)))) Така че бързам още утре, в 6,30 на паметника? Стас ще ме докара така че ще ме упъти къде е :) А за залата - мда обърках се, :))))
User's Signature

Качена снимка

#1724 Потребителят е офлайн   NadqampKarma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2006 - 05:52 PM

На кой паметник?Искате ли и аз да дойда? dribble
User's Signature

[br]_____________www.virtualtown.forumup.com_______________

#1725 Потребителят е офлайн   NadqampKarma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2006 - 05:54 PM

Да не говорите за Пантеона? r) bl)
User's Signature

#1726 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 04 August 2006 - 06:48 PM

Да за Пантеона става дума. Айде, Наде , с нас на среща cheers Аз ще съм с дЕцата вероятно ,ама не се плашете, татито може да помага.
Тогаво се разбираме в 18.30 там. Аз съм с от два до пет дзвера ,ще видя кой ще е послушен.
Сега ми взеха и жълтурко s) едвам успях да го фотна за последно. Снощи Питя пак му повръщала ,за да го храни w) . Сега ще я взимам вече на някоя разходка с мен.

#1727 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2006 - 07:25 PM

Супер b) b) b) Много се радвам че ще се видим :) Аз днес вече бях там да разуча положението :))) Ходихме да се видим с един приятел, а той треньор по карате и те децата тренират точно на този паметник. Та Майлс вече разбра къде ще ви види утре! Анче вземай и 5-те и децата, ще помагаме и ние и ще се справим :) w) Наде добре си дошла разбира се, абе вие всички що се не хванете да дойдете утре към Варна? w)
User's Signature

Качена снимка

#1728 Потребителят е офлайн   NadqampKarma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2006 - 07:41 PM

l) И аз ще помагам за децата, честно, аз съм много добра в гледането, ама моя звяр да го взема ли? dribble l) Той нали е малко шантав, да не Ви уплаши мъниците?
User's Signature

#1729 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 05 August 2006 - 01:09 AM

Наде ,ако не е агресивен към джавкащи бъхли го вземай. Моите само в началото се репчат ,а след малко спират. Утре смятам да ги водя на вилата и ще са с по-малко кривотия за деня ,че вече ще са си отлали с кеф l) . Благодаря за предложението за децата ако Рали е с мен значи ,че според нея всички трябва най-подробно да чуят за всичко ,което си е купила и което е научила и ..............................................взимайте тапите за уши l) wink

#1730 Потребителят е офлайн   NadqampKarma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2006 - 09:18 AM

Цитат

Наде ,ако не е агресивен към джавкащи бъхли го вземай. Моите само в началото се репчат ,а след малко спират. Утре смятам да ги водя на вилата и ще са с по-малко кривотия за деня ,че вече ще са си отлали с кеф l) . Благодаря за предложението за децата ако Рали е с мен значи ,че според нея всички трябва най-подробно да чуят за всичко ,което си е купила и което е научила и ..............................................взимайте тапите за уши l) wink

Не е агресивна, но е доста по--голяма и с малко резки движения... l)
User's Signature

#1731 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2006 - 07:59 PM

Ами аз туко ще се върнах от Варна невероятно щастлива :))) Успях да се видя с Анчето, макар за много малко, че Стас се появи и ме изюрка да си ходим...но се надявам отново да успея да я видя следващата седмица за повече. Всички са невероятни сладури-успях да видя всички мъници, неможах да ги намачкам хубаво, че гоелми вълнения и разбира никакви време не остана, но както казах надявам се да има още един път. Я от начало аз да почна, та седя си аз на паметника и чакам Анчето и тъкмо вече се отказах викам си хайде нещо явно ги задържа и няма да дойдат и гледам една глустница мъници-наближават и виждам Светла -Seska - ауу супер щастлива бях-видях Томи, Сузи, Мишелката и Джуди! :) Невероятни мъници. Като се заиграха тез малките -просто чудно. И ето след 10-тина мин виждам аз и Питя и цялото щестливо и мило семейство на Анчето. Ама не можете да си представите каква лудница настана - под количката като наизлязоха всички пинчита и като стана 6 пинчита, 1 йорки, 1 померан и 2 шпица...малиии невероятна гледка. Луднах да гледам ту едното, ту другото диваненце- и всички толкова хубави..Та ето сега снимките -за съжаление само 5, другите ще ги слпожа като се прибера в София, че сега съм с водафонска карта на лаптопа и малко бавно и скъпо става ъплоъда. :) Като цяло само пак мога да кажа - много съм щастлива! w) w) w)
Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#1732 Потребителят е офлайн   NadqampKarma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2006 - 08:23 PM

Аз н можах да дойда, дано следващич път успея, а другите как са разбрали за срещата? bl)
User's Signature

#1733 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 05 August 2006 - 08:31 PM

Ехаа, изпревари ме Катрина. Аз докто се изкъпем и накърмим и .....минава времето. Силех се първа да се похваля ,но ме изпревари Катрина.
Направо подлудихме народа ,а милият Маило го побъркаха моите циганчета. Арчо -гаднярчо видя една мила душица и се направи на тежкар с четири мацки .Не спря да ходи след Маилс и да го лае. Получи се една непланувана среща с щпицовете и беше много добре ,че още ми пищят ушите .
Ей , да знаете ,че не съм толкова дебела ,а апарата е виновен angelpik нали съм си кравка сега l)
Дребното ме вика и сега ще спирам.
ЦелуФФки на пинчовцитееееееее и за мамите им BEER
Наде , ша ти късам ушите ,че стоиш на компа ,а не доде на срещата a)

#1734 Потребителят е офлайн   NadqampKarma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2006 - 09:12 PM

Цитат

Ехаа, изпревари ме Катрина. Аз докто се изкъпем и накърмим и .....минава времето. Силех се първа да се похваля ,но ме изпревари Катрина.
Направо подлудихме народа ,а милият Маило го побъркаха моите циганчета. Арчо -гаднярчо видя една мила душица и се направи на тежкар с четири мацки .Не спря да ходи след Маилс и да го лае. Получи се една непланувана среща с щпицовете и беше много добре ,че още ми пищят ушите .
Ей , да знаете ,че не съм толкова дебела ,а апарата е виновен angelpik нали съм си кравка сега l)
Дребното ме вика и сега ще спирам.
ЦелуФФки на пинчовцитееееееее и за мамите им BEER
Наде , ша ти късам ушите ,че стоиш на компа ,а не доде на срещата a)

Мила, не бях вкъщи майка ми ме завлече на плаж въпреки моите съпотивления. cl) Ако се видите пак, ще дойда!Обещавам!!!
User's Signature

#1735 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2006 - 11:11 PM

Както каза Анчето Наде срещата беше непредвидена :) Съвсем случайно се засякохме всички там b) Следващия път дано наистина успееш да дойдеш и дано успеем да пием по бира! Арчи миличкия така си защитаваше жените че наистина голяма врява дигаше на Майльо - а той самия голям БЪЗЛЬО :))) Щом са стигна до там че да драска по мен да го вдигна.. :))) А смешното беше че все пак той е двоен по размер, ама голям страх хвана :))) Нищо като се опознаят няма да е така, сигурна съм :) Хайде лека нощ от мен и целувки w) w) w)
User's Signature

Качена снимка

#1736 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 06 August 2006 - 10:35 AM

Eй ся вече ша се пръсна от яд че не сме били там----ма всички сте виновни за моето състояние--как па ви хрумна чак във Варна да правите срещи b)
Я всички в нашто село b)
Било е невероятно сигурно--Анче кое е кутрето дето го е гушнала дъщеря ти--а другото дребно в краката на мъжа ти?Още не мога да ги оправя по имена oleeee направи каталог на всеки по отделно--снимка-име b)
Завиждам вииииии w) w) w)

#1737 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 06 August 2006 - 09:25 PM

На снимката където Рали държи кученце са Питя(Слоня) в краката на Митко и Арчо пред него.Мая (цветът и е като на мая за хляб) е до количката , в която има едно дребно с навирени кълки. Рали държи Лиляна.
На втората снимка с нас се виждат Питя , Роксана до мен , Арчо и Мая. Само Лиля я няма на тази снимка. На Питя и беше първата голяма разходка откакто роди и беше много доволна миличката.
Йоркширчето тежи колкото Лиляна ,супер дребус е ,нали?
Шпица ,който е в едър план на втората снимка е станал шампион на България и Македония сега на изложбата на Камчия.
Жалко ,че не можахме да се съберем заедно всички s) . Като си знам стоката, ще се наложи срещите ни да са за по няколко дни ,че да мирясът и да се заиграят.
Как ли са плажуващите? Никой не се обажда? Лина,май само ти си на линия.
Целувки по гушките на всички мъжаги и по тумбите на мадамите от мен w) w) w) w)

#1738 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2006 - 02:08 PM

Плажуващите се появяват! b) Преди малко се върнахме от обяд и си викам, вчера не можах да се вържа, я днес да видя как сте :) На на за съжаление ни се развали колата и сега Стас е в Добрич да я види майстор-дано я оправим до петък, че да можем да се приберем с нея. Надявам се разбира се да е за един ден ремонта че да можем пак до Варна да отскочим. Днес нали си бяхме самички и си ходихме двамата с Майлс на морето. :) ДОбре си изкарахме, беше горе-долу послушен. Най-интересно че когато съм легнала все едно спя-той ляга до мен и не шава, а като седна тогава лае хората дето минават. Все едно не иска да ме буди, като спя :))) Голям е сладур. Сега се гушнал пак до мен мъника и май му се ходи на разходка, но малко като поолегне храната тогава, че сега ме мъзри :))) Хайде и аз ще полегна. Целувки от нас и до скоро. w) w) w)
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема