Мини Пинчер
Публикувано: 04 August 2006 - 09:40 AM
Публикувано: 04 August 2006 - 10:10 AM
Цитат
l) ААА Анче,ние си ги целуваме и по тумбите и по толумбичките l) l) където сварим l) l)

Публикувано: 04 August 2006 - 10:25 AM
Анче ако ни видиш как се целуваме с Чафи--ша се ошашавиш.Чокоан е права --и по толумбичките и му задържам муцунката та да не мърда да му умера устата--абе щура работа b)
Представям си как къпеш малката и всички купонясват около теб.Завиждам ти за тая картинка(неща бебе де)
Галя и при нас е ад.не се диша.
Кети нека да се върне чоко от морето и вече може да правим срещата.Сега етървата си дойдоха от Испания-та съм заета покрай тях.Към 20.08 ще си ходят и ще съм свободна.Ще го уточним допълнително 1super
Публикувано: 04 August 2006 - 12:05 PM
Цитат
Katrinа, като влизаш във Варна от Зл. пясъци, Спортната зала е в дясно ,а Морската градина е в ляво. Аз съм свободна за срещи в събота след 18ч , неделя след 11.00ч (между другото има и кърмене ,но то влиза към свободното време). Че сега ходя и до болницата да гледам баба ,че е приета там от вчера. Понеделник след 12ч. Вторник след 11ч и т.н. Кажи кога имаш време и ще се видим да потичат дребусите. Даже може да се видим на паметника, който е срещу Спорнта зала в Морската градина.Сега цялата градина я чоплят с багери a) ,направо много ме е яд, и почти няма място за разходки. Моите идиотчета много се репчат в началото и дано да не му земат акъла на Маилс. Когато имаш възможност и ще дойдем. cheers
Публикувано: 04 August 2006 - 06:48 PM
Тогаво се разбираме в 18.30 там. Аз съм с от два до пет дзвера ,ще видя кой ще е послушен.
Сега ми взеха и жълтурко s) едвам успях да го фотна за последно. Снощи Питя пак му повръщала ,за да го храни w) . Сега ще я взимам вече на някоя разходка с мен.
Публикувано: 04 August 2006 - 07:25 PM
Публикувано: 05 August 2006 - 01:09 AM
Публикувано: 05 August 2006 - 09:18 AM
Цитат
Не е агресивна, но е доста по--голяма и с малко резки движения... l)

[br]_____________www.virtualtown.forumup.com_______________
Публикувано: 05 August 2006 - 07:59 PM

Публикувано: 05 August 2006 - 08:31 PM
Направо подлудихме народа ,а милият Маило го побъркаха моите циганчета. Арчо -гаднярчо видя една мила душица и се направи на тежкар с четири мацки .Не спря да ходи след Маилс и да го лае. Получи се една непланувана среща с щпицовете и беше много добре ,че още ми пищят ушите .
Ей , да знаете ,че не съм толкова дебела ,а апарата е виновен angelpik нали съм си кравка сега l)
Дребното ме вика и сега ще спирам.
ЦелуФФки на пинчовцитееееееее и за мамите им BEER
Наде , ша ти късам ушите ,че стоиш на компа ,а не доде на срещата a)
Публикувано: 05 August 2006 - 09:12 PM
Цитат
Направо подлудихме народа ,а милият Маило го побъркаха моите циганчета. Арчо -гаднярчо видя една мила душица и се направи на тежкар с четири мацки .Не спря да ходи след Маилс и да го лае. Получи се една непланувана среща с щпицовете и беше много добре ,че още ми пищят ушите .
Ей , да знаете ,че не съм толкова дебела ,а апарата е виновен angelpik нали съм си кравка сега l)
Дребното ме вика и сега ще спирам.
ЦелуФФки на пинчовцитееееееее и за мамите им BEER
Наде , ша ти късам ушите ,че стоиш на компа ,а не доде на срещата a)
Мила, не бях вкъщи майка ми ме завлече на плаж въпреки моите съпотивления. cl) Ако се видите пак, ще дойда!Обещавам!!!

[br]_____________www.virtualtown.forumup.com_______________
Публикувано: 05 August 2006 - 11:11 PM
Публикувано: 06 August 2006 - 10:35 AM
Я всички в нашто село b)
Било е невероятно сигурно--Анче кое е кутрето дето го е гушнала дъщеря ти--а другото дребно в краката на мъжа ти?Още не мога да ги оправя по имена oleeee направи каталог на всеки по отделно--снимка-име b)
Завиждам вииииии w) w) w)
Публикувано: 06 August 2006 - 09:25 PM
На втората снимка с нас се виждат Питя , Роксана до мен , Арчо и Мая. Само Лиля я няма на тази снимка. На Питя и беше първата голяма разходка откакто роди и беше много доволна миличката.
Йоркширчето тежи колкото Лиляна ,супер дребус е ,нали?
Шпица ,който е в едър план на втората снимка е станал шампион на България и Македония сега на изложбата на Камчия.
Жалко ,че не можахме да се съберем заедно всички s) . Като си знам стоката, ще се наложи срещите ни да са за по няколко дни ,че да мирясът и да се заиграят.
Как ли са плажуващите? Никой не се обажда? Лина,май само ти си на линия.
Целувки по гушките на всички мъжаги и по тумбите на мадамите от мен w) w) w) w)
Публикувано: 07 August 2006 - 02:08 PM