Публикувано: 03 August 2006 - 09:53 PM
Ей ,момичета , вие ме изпреварихте с обясненията cheers ...наздраве.
Ани ,ми той станал направо дебел dribble ......ауу завиждам да знаеш! Лина , a) момченцата не се целуват по тумбите ,че няма място ...ти къде намери да го цункаш, а? l) Ех, момиченцата са друго нещо....целуФки ,целуФки коолкото си искаш wink
Миналата вечер взеха и най-шишавото от кученцата . Да знаете по Питя познах още докато влязоха ,че ще го вземат.Хората още даже не го бяхя видяли и аз си помислих,че тя нещо предчуства и беше така. Не я бях виждала толкова зла. За другите не е правила така . Интересно ,че сама разбираше кои от хората ще вземат кученце и веднага лягаше да го нахрани за последно и не е била така зла. Сега сигурно е така ,защото вече не ги храни толкова често. Може да не е много красива ,но е голяма душа с прекрасни очи.
В къще е голям купон. Лиляна ,Мая, малкият рус щурчо и Пита понякога ,правят луди кълбета. Дребният се крие под портмантото и ги дразни, а другите направо не се побиратв кожите си от яд. Като сложа каишки на Мая и Лиля и фъстъка хвъща и ги дърпа и влачи по коридора и кухнята за поводите. Спят на пирамида b) или се нареждат на отвора на кашона и са блещят от там. Добре ,че е момче жълтурко ,че вече щях да се изкуша и да го оставя. МНОГО ми е красив w)
Пък да ги видите като къпя Стефито как се нареждат на коритото и гледат ,въртат опашки и се опитват да я стигнат с езичета. Днес жълтия ми помагаше най -усилено до последно. Той е вече почти колкото Лиляна на големина.