Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#1699 Потребителят е офлайн   NadqampKarma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 August 2006 - 08:17 PM

Ето пак снимката с мишока, дано този път се види: w)

Прикачени файлове

User's Signature

[br]_____________www.virtualtown.forumup.com_______________

#1700 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 01 August 2006 - 08:42 PM

Много е мъничък тоз мишок и е трудно да се определи размера. Иначе има възможност и да е пинчер ,но от тази снимка не може де се каже точно.
А ,родителите знаят ли се ?

#1701 Потребителят е офлайн   NadqampKarma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 August 2006 - 09:32 PM

Цитат

Много е мъничък тоз мишок и е трудно да се определи размера. Иначе има възможност и да е пинчер ,но от тази снимка не може де се каже точно.
А ,родителите знаят ли се ?

w) Това е случайно намерена снимка в нета, незнам никакви родители, но мишока ми заприлича най-много на пинчерче.
User's Signature

#1702 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 01 August 2006 - 10:10 PM

Катрина ако продължаваш да го мяташ във водата --пък той напук да излиза еее може и да стане световен шампион.Абе момиче с твойто плуване му умъртвяваш клетки от страх в мозъчето.Та накрая може и да имаш най-щастливия пинчер на света--щото нема да разсъждава много --нали нема да му оставиш действащи клетки b)
Весело купонясване-Стас с вас ли е?
Чафи на морето не се отделяше от баща му--та ако нещо може да му харижеш Майлс и ти бегай на карибите b)
Ако не иска Стас да го разхожда а ти прати баща му на Чафи--съвсем се специализира в разходкитена Чафун--особено ката се разминаваше с момиченца дето закачаха Чафи b) умирах си от смях b) b) b)
Наде много му голема главата на тва пинчерче--незнам какво е oleeee

#1703 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 August 2006 - 08:12 AM

Цитат

Това е случайно намерена снимка в нета, незнам никакви родители, но мишока ми заприлича най-много на пинчерче.

На мен ми прилича много на йорки 95% 1super

Катрина, как се справя Майлс с жегата на плажа? Като не иска да влиза в морето bl) Чочко идваше при мен да му метна хавлията и тогава хукваше да се шматка b)
http://images04.snim...0216632-big.jpg

#1704 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 02 August 2006 - 11:15 AM

Малиии каква пупона си му спретнала на Чочко b) .Ама тя мокра ли беше? Или я ползваше като сянка l)

#1705 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 August 2006 - 11:31 AM

Леко влажна и за сянка уж 1super той си я търсеше и му харесваше да се разхожда така, като хукнеше да бяга и тя падаше oleeee после ми я носеше да му я сложа пак. Последните дни се научи да върви много бавничко, че да не му пада b) Само дето не можах да измисля нищо за главичката му ouu та плешивото му чело поизгоря малко.

#1706 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 02 August 2006 - 12:40 PM

Цитат

Ето пак снимката с мишока, дано този път се види: w)

Наде това е бебе йорки
User's Signature

Качена снимка
Бъдещето принадлежи на тези , които вярват в красотата на мечтите си ...!

#1707 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 August 2006 - 03:58 PM

хихи Лина не се бях замислила над това че мога да му умъртвявам клетки в мозъка b)
Стас е с нас - да - всички сме тук и всики слогуваме на малкото сукровище :) Разходките при нас стават само зад хотела и там няма жени, та Стас не е много отизивчив към разходките :) Но иначе си е истина де - мъжете много се кефят като разхождат кученцата и всички им обръщат внимание :) Преди време още като живеех в Студентски град и имах една немска овчарка - разбира се беше бебе и като много сладко бебе все идваха някакви момци да искат да ми я извеждат, щото лесно се сваляли мацки с кучета :)
А иначе влязох аз днес да се оплача че Майлс ни е болен :( Сутринта един такъв апатичен се събуди, не иска разходки и си казах има две причини - или е слънчасъл или има страх от морето и сега психически се натоварва :) Та отидохме на доктор във Варна все пак и се оказа че има 39.2 температура, което е 1.2 над горната, но все пак му биха една инжекция с витамини венозно, та тъй и тъй отидохме изтискахме си и жлезите че се бяха напълнили, после ни биха и една инжекциика мускулно заради жлезите ако има някакво възпаление от тях да мине та голям зор изкара малкия. Така пищя при стискането и при инжекциите-много ми беше мъчно...но пък сега е доста по-добре! Вече върти опашка, надявам се до довечера да реши и да хапне :) И ... забраниха ни морето....за съжаление вече няма да го водим на плаж. Казаха ни че какъвто е черничък по-добре да не рискуваме... Така че няма да правим плувец малкия сладур.
Кети Майлс си прави дупки в пясъка и като стане влажна земята ляга :))) Разбира се винаги под чадъра :) w) Целувки от нас и ситскайте палци Майльо да си възвърне апетита довечера r)
User's Signature

Качена снимка

#1708 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 02 August 2006 - 08:21 PM

Katrina, да не изстинал Маилс? Нищо ,че е топло пак може. Е ,ама да ми дойдете на терена и да не се обадите..ши ви скъсам ушите l) .

#1709 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 02 August 2006 - 09:36 PM

oleeee oleeee
И моя го усетих последния ден на марето че май жлезите се обаждат.Щом си дойдохме веднага ги изцедихме.Но дофтора искаше да го боцне аз не дадох-та имаше 2 дни устройство.Ама се справих без боцкане--ориз-ентерофермент и синолох.-
Ми как Майлс ще стои самичък в стаята--що не го оставихте в Добринище.На мен косата ощи ми е щръкнала нагоре от това море worthy .

#1710 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 August 2006 - 11:32 PM

Anche стяхме да се обадим веднага, но сме на Кранево и Бургас ни е доста далечко :( Иначе има идея да идваме надолу и ако веднага ще се свържа с теб. Лина отказьах се от ДОбринище че ... шубе ме хвана да го оставя на някой друг да о гледа било то и мойте родители...просто те не са гледали куче и все ще ме е страх че сте ми го изпуснат някъде и т.н. мисля че всички ме разбирате :) Та реших вместо да звъня и да го мисля постоянно да рискувам да го вземем. Трудно е, но ми е по-спокоийно че си е до мен мъника :) w)
User's Signature

Качена снимка

#1711 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 August 2006 - 11:34 PM

Лина хубаво правиш че не даваш да го боцкат и сама си го лекуваш. Ще опитам следващия път по твойта рецепта, че днес тази инжекциика бая му дойде s)
User's Signature

Качена снимка

#1712 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 03 August 2006 - 11:32 AM

Катрина тя Анчето е от Варна--кранево не е ли близо.Днес Майлс трябва вече да е ок.Разхождай го на сянка и ще вземе да цвили от удоволствие--зарежи да го водиш на плажа b) има много дразнители по 1 метър високи и по на 5 год.
Целувки по коремчетооооооо w)

#1713 Потребителят е офлайн   NadqampKarma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 August 2006 - 11:36 AM

Кой бил от Варна и кой ще идва?Хайде да се срещнем, аз нямам пинчер, ама имам куче!Желаещи? l)
User's Signature

#1714 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 August 2006 - 02:08 PM

Майлс е мъжкар и полувина 1super вервам, че днес е 10x
Катрина такава температура Чочко я вдига за секунди, като кажа само -Хайде при ветовете... oleeee
Специално за Чочко носихме на плажа един голям чадър, но той се страхува от малък и се налагаше да му правя сянка с тялото си и с биричка BEER dribble
Мелла ми липсва много-о-о-о-о (love)

#1715 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 August 2006 - 04:32 PM

Наде от Варна е Анчето с нея ще се съберете на BEER а Катрина в момента е на море в Кранево .Момичета голяма жега е при нас не може да се диша нормално до 1-2 часа вечер е горещо и чак след това се захлажда тъкмо съм заспала и телефона се раззвънил да ставам за работа oleeee искам да съм на морето .
Катрина и мен ме беше страх да я оставя Саричка на моите родители но се оказа че много ги е слушала и като отидохме да си я вземем татко ми казва ти сега като си я вземеш аз с кого ще си говоря по цял ден wink
Анчето съм я признала за майка героиня с малки деца и пълна къща с кученца как се оправя не знам а ние с по едно не можем да се оправим bravoS .
Целувки на всички и да пиете повечко BEER

#1716 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 August 2006 - 06:20 PM

victoryVVV Здравейте момичета.....ами и аз смятам да зачезна към морето в събота-и естествено с Чоко!!Ще сме две майки само за Чоко w) -та дано си нямам проблеми worthy като на Катрина и Лина...ама те вашите разбойници или са много страхливи..или не им понася морето bl) !!Чоко го водихме миналата година и освен че му беше топло и лаеше по "ношните" джапанки...друг зор не съм видяла с него,напротив държеше се много прилично по заведенията...стоеше си кротък под чадъра завит с мокра кърпа и обичаше да се вози в бебешката лодка l) единственото което не харесваше бяха пет годишните oleeee -дано и сега да е така..ориентирали сме се към Поморие или там някъде..та ако има някой наблизо да се обажда...
User's Signature

Качена снимка

#1717 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 August 2006 - 06:50 PM

b) Искам снимки на всички малчугани...това е моя-надебелял със 150гр.вече тежи 1.650 l) l) l)

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#1718 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 03 August 2006 - 09:53 PM

Ей ,момичета , вие ме изпреварихте с обясненията cheers ...наздраве.
Ани ,ми той станал направо дебел dribble ......ауу завиждам да знаеш! Лина , a) момченцата не се целуват по тумбите ,че няма място ...ти къде намери да го цункаш, а? l) Ех, момиченцата са друго нещо....целуФки ,целуФки коолкото си искаш wink
Миналата вечер взеха и най-шишавото от кученцата . Да знаете по Питя познах още докато влязоха ,че ще го вземат.Хората още даже не го бяхя видяли и аз си помислих,че тя нещо предчуства и беше така. Не я бях виждала толкова зла. За другите не е правила така . Интересно ,че сама разбираше кои от хората ще вземат кученце и веднага лягаше да го нахрани за последно и не е била така зла. Сега сигурно е така ,защото вече не ги храни толкова често. Може да не е много красива ,но е голяма душа с прекрасни очи.
В къще е голям купон. Лиляна ,Мая, малкият рус щурчо и Пита понякога ,правят луди кълбета. Дребният се крие под портмантото и ги дразни, а другите направо не се побиратв кожите си от яд. Като сложа каишки на Мая и Лиля и фъстъка хвъща и ги дърпа и влачи по коридора и кухнята за поводите. Спят на пирамида b) или се нареждат на отвора на кашона и са блещят от там. Добре ,че е момче жълтурко ,че вече щях да се изкуша и да го оставя. МНОГО ми е красив w)
Пък да ги видите като къпя Стефито как се нареждат на коритото и гледат ,въртат опашки и се опитват да я стигнат с езичета. Днес жълтия ми помагаше най -усилено до последно. Той е вече почти колкото Лиляна на големина.

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни