Мини Пинчер
Публикувано: 07 August 2006 - 02:36 PM
Кетиииии ти къде се покри бе момичее bl) Галя ти пак ли вплете към морето bl)
Публикувано: 07 August 2006 - 04:18 PM
Непредвидените срещи са най хубави радвам се че сте се видяли и че дребчовците са се наиграли .
Публикувано: 07 August 2006 - 09:46 PM
Katrina, оправиха ли ви колата? Твоят Мйло ще стане страхотно куче след две години. Бъди сигурна ,че тогава ще забележиш страхотна промяна в него и сякъш ще се разбирате само с мисъл. Може би поне още 1-1,5 г не си взимай друго куче. После той ще го учи по-лесно .
Гали , Сарка сигурно вече има признаци за разтгонване ,нали? Време и е .
Публикувано: 07 August 2006 - 10:02 PM
Да ви запозная с котето на сестра ми казва се Чочко и сега ще стане на една година голям е сладур но е глух и много мързелив непрекъснато спи
Прикачени файлове
-
M_75_060807_192717.jpg (35.28K)
Брой сваляния: 49
Публикувано: 08 August 2006 - 04:29 PM
Цитат
Командировка wink
Влизам и ви следя, но не ми се пише, че ме гони нервата ouu опитвам се да се откажа от един мой порок.
Поздравления за срещатат във Варна victoryVVV всичките отбор сЛаДуРи w)
Анче, Лина толкоз много го колади този Чафи worthy той може и за това да ми е такава голяма тръпка dribble
Гале, адашчето е супер c) Лина като го фиксира може и да се гътне oleeee
Публикувано: 08 August 2006 - 04:45 PM
Анче вервай ми --- Арактера на Чафун е dribble oleeee worthy .Ани като ми казва как се държи Чоко на морето-ми то angelpik .
Ма тя може и нарочно-та да ме нерви b)
целувки на всички w)
Публикувано: 08 August 2006 - 05:06 PM
Аз си имам още един - BEER преди пиех по една - две на ден, а сега ги връткам наместо цигара bl) после ще му мисля как да се отказвам и от нея BEER
Домочадието не съм го зарязала на мъжа ми, че той писмено е заявил, че ще се грижи само за Лъки Лучано c) (че то кво има да му се гледа на него?
a) ) а за кучетата аз да си му мисля. И за това пътувам.
Децата са в Смолян при баба си super best може да е една седмица в годината, но си е супер super best и съм доволна dribble
Лина уби ме с това: -Ма тя може и нарочно-та да ме нерви b)
може, може l) ти й кажи, че Чафи се е научил да вика -ТЕНКЮ
Публикувано: 08 August 2006 - 11:19 PM
На Мая и Лиляна изглежда ,че ще им вадим кучешките зъби ,че долните прорастват в небцето и ще пречат. Ще трябва да ги водя тия дни при дофторите.
Публикувано: 09 August 2006 - 05:56 PM
Анче давай дъщерята на майка ти и недей се плаши-Яд ме е че съм се оженила през две улици от мама.Когато и да ги прата децата се си идваха.
Следващия път ша зема мъж от друга държава b) та кат прата децата на гости на баба им bl) еееееее...Анче пък ти си натресла на кученца едни човешки имена--та да се чуди човек на кой ще вадиш зъби b) b)
Публикувано: 09 August 2006 - 09:03 PM
На Пантеона или някъде из Морската? Моят дзвер не иска да ходи по разходки d) , първите стотина метра мрънка, още сто метра реве и се влачи на буксир, след което имам неблагоразумието да го взема на ръце, а той се вкопчва във врата ми, трепери и скимти. Вчера събрахме погледите на минувачите bl) . Аз с куче на врата и торба в ръце (фатална грешка) едвам се довлачих до къщи. За срещата ще взема само кучето (така наречено) b) b) b)
Публикувано: 10 August 2006 - 12:14 AM
Лина , на Мая името не е човешко ,бе. Ми то си е от цвета на маята за хляб l)
Днес цял ден бришем из Морската и взех само Пита ,а тя направо пощуря от кеф. Ама бая тежи в количката като ме домързи да я водя. Днес видях една пинчерка ,която беше много красива ,но тежеше .......а познайте ,де.....девет килограма bl)..бая мазничка си беше l)
Публикувано: 10 August 2006 - 10:02 AM
Цитат
b) пу-пу, пепел ти на езика oleeee Съпруга ми си има принципи от 40кг. до 45кг.
Ама ги нарушава, щото ми верва wink и не наднича когато се тегля. Сега съм 48кг. Лина пия бира от 97 година като смок drink така, че няма да напълнея от нея. Стискайте ми палци - днес ми е 4-ти ден без тези пущини.
Skipper victoryVVV разхождайте се на по спокойни местенца като за начало и след месец ще виси пред вратата и ще те подканва за разходка d)
Анче, лятото мога да прескоча бирата и да ударя една водка, но зимата си ми е закон две бири на ден - противогрипно super best
Чочко се е позакръглил и си е същият кротанчо w) Аби - луда за връзване както винаги worthy с калпазанчо (котарака Лъки) творят такива бели, че като се прибера по 10-на минути се чудя - дали не съм влезнала в чужда къща oleeee
Целувки за всички малчугани d) и техните мами w)
Публикувано: 10 August 2006 - 04:02 PM
Скип b) w) радвам се че не съм само аз с непослушник.Много ми е познато разположението на куче върху главата.
Прикачени файлове
-
SSA41256.JPG (139.55K)
Брой сваляния: 46
Публикувано: 11 August 2006 - 07:15 PM
Направо и аз луднах.по едно време ми се искаше да го скрия в чантата да не го виждат,а в по-късните часове ми беше все в ръцете защото рискувах да не го стъпчат..ама другата година съм решила като го вода...вземам си една сергия..и всеки който иска да се клика с него да си плаща l) l) l) може и да направя пачка!!

Публикувано: 11 August 2006 - 10:09 PM
keti, не знам какво е то спокойно място, като се страхуваме от всичко. Досега няколко пъти сме излизали на разходка и вече се отчаях. Даже на площадката пред вратата не ще да излиза, а по стълби ходим като се пренасяме висящи на каишката, иначе не щем и ревем. Последната разходка се е стискал явно, защото като влезе в къщи, веднага се напишка.
4afi, това е такъв дивак, втори подобен не съм срещала още. Намери ли вестник, постила хола със ситни хартийки, брат ми дойде на гости и ме пита откога не съм чистила bl) казвам му отпреди час, а и обяснявам, да не си мисли, че съм си купила вестник и като съм го прочела, съм го надъвкала на килима за кеф. Докопа ли някоя дреха, Бен Джонсън не може да го стигне victoryVVV почиства ми пода с нея b) Голям дивак, може би трябва да го умарям от разходки, ама като не ще и не ще...
Публикувано: 11 August 2006 - 11:25 PM
Кети , ама какви са тия анорексични килца a) ? Да земеш да се държиш здраво за каишката на Чочко, че да не те отвее вятъра l) .
Мале ,момичета , днес видях пинчери от дребните като нашите и то на вериги в двора и с малки къщчки. bl) . Трябваше да видя едни кученца на Арчи ,а то се оказа тъжна гледка s) . Кученцата бяха супер ,но ОТВРАТИТЕЛНО гледани и едното от бебетата май му е бил счупен крака (може със синджира). Имат липса на калций и топлина. Само на 23дни са и се двоумя дали да взема това дето ми се полага вече. За малко щях да ги награбя всички в къщи и да ги лекувам ама "стопаните" ме убеждаваха колко добре ги гледат. Страх ме е ,че може студените нощи и някой дъжд съвсем да ги довършат. Дано да издържат още два дни и си го взимам тук мъника(ако се промени времето ще хукна веднага). Аз си избрах една хубава черна с кафяво мома. Дано да оцелеят сладурчетата worthy s)
Съжалявам ,че споделих такава тъжна новина ,но само вие ще ме разберете.
Публикувано: 12 August 2006 - 10:35 AM
За догодина ще забравите трудните моменти, ако пък НЕ - отсега правете резервация при Бушката b)
Skipper пробвай да го гушкаш на разходките докато сам започне да се швъка и да иска да слезне на земята. Другото нещо което се сещам е че моя се държеше по подобен начин и когато почнах да го разхождам без повод се отпусна 1super сега можем и по двата начина.
Ancheto, първо за килцата - ми аз съм метър и 60 и трябва да внимавам да не заприличачм на търкалящо се кюфте oleeee Иначе за вятъра си права, като малка реших да се държа здраво за дръшката на чадъра и .... обелен нос, колена, абе цялата ми предница беше станала на мняяяя ouu от тогава не ползвам чадър a) коще и град да вали b)
А за бебетата на Арчи - НЕЗНАМ, как така си добуснала той да ги направи изобщо? На такива некадърници bash и косъм от Арчи не трябваше да им даваш. Вземи си бебето, ако можеш и другите worthy знам, че ще се справиш wink Те какво мислят да правят с бебетата - да ги гледат или да ги продават? Абе квото и да правят тегли им една благородна лъжа и ги спасявай 1super
Публикувано: 12 August 2006 - 10:55 AM
Ти ме уби с килцата щото и аз съм 160см.Сега си имам оправдание,но под 53кг ши спадна посмъртно. oleeee Но моите килца са мускули ...хи хи
На вашите пинчовци сами ли им паднаха зъбите?
Публикувано: 12 August 2006 - 12:19 PM
За зъбките : на Чочко му вадиха само кучешките - бяха на два реда. На Чафи и Чоко са им ги вадили тук в Ст. Загора също s) На Майлс и Саричка съм им изпуснала края -май им бяха останали да сменят по някой друг кучешки зъб.
Пинчета в това отношение са ouu почват да ги сменят по-късно и често им излизат новите до старите oleeee майката му е твърди играчки и кокалчета из цялята къща 1super За Аби толкова съм се престарала, че сега е на 4 месеца и 17 дни - всички предни зъбки са ни сменени, а 4-те кучешки са паднали и чакаме новите, дано да изникнат (шегувам се деееееее, къде ще отидат, че да не изникнат b) )
Публикувано: 12 August 2006 - 12:25 PM
Омръзна ми да виждам-чета-слушам за лоши стопани.Покрай мен ги има в изобилие.Вчера една ми вика --ААа никога нема да целуна куче как ти го целуваш.
Викам --и аз.Че аз си целувам моето-да не съм тръгнала да целувам наред кучетата. ПИСНА от малоумници и бездушници.Немога да помогна на всички ама и трябва да спра да се ядосвам.
Аз май съм нормална в кг--153--на 48 кг 1super
За хотел при Бушката верно говорим вече няколко пъти--моя ще се забавлява там.Това ще е вече догодина--ша си запазим място предварително-ще занеса един кашон бутчета-2 кг роял канин-минерална вода-играчки-и от Бушката ще се иска само 100 пъти на ден да вика--ОХ на мама кърлежчето b) b) b) Само живи и здрави да я докараме до тогава super best