Мини Пинчер
Публикувано: 11 September 2006 - 09:32 PM
Боби все едно никога не е бил гладен и слаб---играе --тича--взе да подбира ядене но не съм му чула още гласа.С една дума --щастлив е.
Чафи е добре b)
Кети откъде требва да се върне--нещо па съм изтървала.Звънях и -но си е изключила тел.Че аз почнах да се чудя що не пише bl)
Ани е добре заета е с работа oleeee
Публикувано: 12 September 2006 - 08:32 AM
Найди не може още да ни приеме и не мога да разбера дали съм и липсвала-сигурно не :))) Майльо - ами предполагам че да, но той като си е с двамата по еднакво време и някак си като остане с един от нас двамата със Стас не му е толкова тъжно за другия. Много ми се радва разбира като ме видя, но той всеки път като се връщам от работа ми танцува и не се отделя от мен .. и не знам w) Знам само че на ми липсват ужасно много като не са до мен w) Много се радвам за Бобчо че е добре :)
Ех хора много сме несерозни,отмина лятото и така и не направихме среща ... :)
Публикувано: 12 September 2006 - 08:48 AM
много работа ми се струпа покрай това преместване...
Аби се върна вчера от морето -кръщават ме че е angelpik ангелче неземно l) ама си е същата лудетинка. Добре, че фризьорката е мома -няма деца, мъж че и гадже та кошийките дето и отваря Аби и се виждат малки. По цял ден са заедно.
За изложбата на 1.10 ще съм там victoryVVV и ще снимам.
Саричка се е разхубавила w) много пу, пу...
Лина bravoS сега ще изпращаме целувки и на Бобчо.На Тара и Бък пъпчетата им са хвърлени покрай нашата къща -та ще ходим да си ги храним.
Ани и тя се е загубила n)
Публикувано: 12 September 2006 - 08:51 AM
Публикувано: 12 September 2006 - 11:37 AM
Публикувано: 12 September 2006 - 02:17 PM
Бобчо започна да става голем лигльо--ма то на мен все такива ми се падат.Ани е заета по цял ден --после ще fow та да пише.
Публикувано: 12 September 2006 - 04:35 PM
Цитат
аз пък видях от теб и сложих линийки за всичките си животни w) :
за Прити-пинчер
за Малуши-пинчер
за Макси-котка
и за Коко-косенурка
(понякога полудявам и незнам какво правя b) l) b) l) )
много се радвам за Бобчо нека да е щастлив и да има повече хоро като теб,че да спасяват невинни душици като тях за съжеление аз немога да направя нещо подобно майка ми неще куче в апартамент(но аз я убедих да вземем Прити)но за друго АПСУРТ да я накарам s)
Притила сега е на "почивка" у баба n) ми нямам търпение да си я взема чак ми се плаче ама неможе още s) s) w)
целувки на зверчетата w)
Публикувано: 12 September 2006 - 04:46 PM
Публикувано: 12 September 2006 - 07:36 PM
Скоро и ние ще духаме свещичката на пържолата r) Чоко вече е голямммм-става мъж на 3 годинки. victoryVVV .той май е най-голям от тайфата тука!!
Новия член на бандата-Бобчо още не съм го виждала oleeee ама тези дни,след като е обезпаразитен и стерлизиран ще им направим среща и естествено много снимки...
1super Обещавам да се обаждам по-често ,а сега ще стискам палци на Левскарите...на всички BEER

Публикувано: 12 September 2006 - 08:34 PM
Цитат
брово бе а нас защо изобщо не ни обръщате внимание ние сме по-големи наа цели 6 години
и попринцип кото пишем никой не обръща внимание ако мога да попитам-ЗАЩО!?
Публикувано: 12 September 2006 - 08:47 PM
Аз пък няма да си сложа лентички ,че ще ви разтегна съвсем екрана ,ще отиде една страница.Ми то ако пусна всички....две котки, шест пинчера, една кавказка ,едно кавказкомелез,два папагала,а и пауните верно oleeee ...може и да съм забравила някой. l)
Ани ,на колко става Чоко? Арчи на 19.09 става на три ,а Рали на четири години b) .
Katrina, браво ,че ще взимаш Майльо с теб в чужбина. А Стас ще идва ли ? Да не се сърди ако си само с Майлс.
Ето и малко нови снимки на "Спасителите на плажа" l) .Направо бяха полудяли и само търчаха от единият край на плажната ивица до другият край. Роксана не понася нищо хвъркато и чайките ,които си летят високо се опитва да гони .Ивицата е около 500м и сигурно я минаха поне 30 пъти ,а може и повече oleeee .Поне хубаво си хапнаха миди и водорасли dribble
Прикачени файлове
-
Picture_617.jpg (42.48K)
Брой сваляния: 47
Публикувано: 12 September 2006 - 08:49 PM
Прикачени файлове
-
Picture_615.jpg (39.39K)
Брой сваляния: 50
Публикувано: 12 September 2006 - 08:50 PM
Прикачени файлове
-
Picture_614.jpg (36.28K)
Брой сваляния: 43
Публикувано: 12 September 2006 - 08:53 PM
Цитат
Цитат
брово бе а нас защо изобщо не ни обръщате внимание ние сме по-големи наа цели 6 години
и попринцип кото пишем никой не обръща внимание ако мога да попитам-ЗАЩО!?
А не е така и моят Робин е на 6,5 г. А щях да те питам кой е Малуши?
Публикувано: 12 September 2006 - 09:55 PM
Пинчерче--четем всичко дето пишеш--гледаме снимките.Сега защо пак е при баба ти?Кажи на майка ти че Прити не е чанта с багаж та да я разнасяте.Чие е болното кученце--неможе ли да се лекува.Чочко на Кети и той имаше нещо в кръвта--но го лекуваха.11 год не е много за куче--може и повече s)
Анче аз да се изкажа като виетнамка---да ти изям бандата w)
Катрина къде пак изчезваш--ква чужбина кви 5 лв?
Меела се изнесе --ся пак ти s)
Кети още ли имате врати--или вече и прозорци немате b) b) b)
Публикувано: 12 September 2006 - 10:18 PM
pin4er4eto, и моят Робин имаше гадове в кръвта ,но слава на ветовете worthy , го оправиха. Може ли да те помоля да пускаш по-малко постове. Няма смисъл за по изречение само wink
Митко ,мъжо ми , легнал на дивана и се звери в телевизора като се е мушнал под губера и като надигнах(пак за хубави работи ще пиша ,споко) -Лиля на корема му,Рокса на ръката му, Мая и тя наполовината на корема му,а Арчо обича да е в краката w) w) - идилия. Дружината спи след хубавият ден днес oo w)