Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#2021 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 13 September 2006 - 08:25 AM

Цитат

брово бе а нас защо изобщо не ни обръщате внимание ние сме по-големи наа цели 6 години
и попринцип кото пишем никой не обръща внимание ако мога да попитам-ЗАЩО!?

Чоко-ан, демек Ани пише за трите пинчета в Ракитово -Чафи, Чоки и Куки само трима момци l) та нейният Чоки е най-голям 1super
Лина вече спомена, че и моя Чочо беше болен с някви паразити (love) погледни ТУК
И Анчето се лекуваха от нещо подобно - ще се оправите super best ако действате де 1super
Чочко е все с наострени уши и ме дебне да не го оставя в тази чужда къща (квартирата) s) дано да свикне по-бързо.
Да нацунканете малките мръвки w) имам работа за целия китайски народ ouu ouu ouu ама докато си я върша мисля за вас и за мъниците ВИ w)

#2022 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2006 - 10:45 AM

Анче страхотно си изкарвате на плажа виждам аз :) Мая обаче наистина ако не се загледаш не можеш я разпознайш в пясъка :) Трябва да минем на обучение при вас та Майльо да посвикне малко с водата l)
Ани радвам се че пишеш от време на време - ти най-работна се оказа :( Ах милия Чочо само като писа за миенето на чинии и си го представих как е седнал в мивката топи си дупето в гела и хайде после една връка на чиниите w) w) w) Все ти хрумват едни ... та и мойта фантазия развихряш :)
Лина никъде не съм хукнала пак да ходя, ама ако пак ме пратят в командировка не искам да ходя сама :( Искам да си го взема този път с мен. Да не говорим че във Виена е страхотно за кученца - там няма никакви улични. Почти всички хора си имат поне по едно мъниче и ги пускат навсякъде - няма заведение едва ли не дето да не ги пускат, на всички тарговски центрове има табела разрешено с кучето, на хотелите дори в някои хранителни магазини. Хората си карат кучетата с тях на работа и си имат стаичка за тях..абе просто страхотно е :) Та тъй де ще ходим днес да слагаме чип и да вадим паспорт международен и ваксина да слагаме и така :) пратят ли ме някъде той с мен - е за съжаление Анче Стас няма да може да дойде :) много скъпо излиза, на мен всичко ми поемат, ама ако той тръгне да плаща...не може заплатите ни за 2-3 месеца да стигнат за неговите разходи там където ходя :( Но той не се сърди де - хубаво му е да си е сам и да си прави каквото иска :)
Гале много е гадно наистина да работиш и в събота, аз бях така повече от година и направо не издържах, а ти и с дечица..незнам как се справяш :( Действай да сменяш работата че да имаш повече време за всички :)
Кети а ти как се чувстваш в новата квартира? Какво става с Аби, ти за постоянно ли я оставаш при фризьорката?
User's Signature

Качена снимка

#2023 Потребителят е офлайн   pin4er4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2006 - 11:27 AM

Прити е прибаба защото правят ремонт на банята ни и само влизат излизат и тя само джафка r) w)
а Малуши е наше куче тя живее у баба w) и докторите казали че няма начин за неяs) и тя има и още куп други болести травми, а колко операций е преживяла горката s) дори незнам точно колко са!? bl)
добре няма да пиша по толкова постове просто мислех за друго и после видях че съм пропуснала да напиша за другото oleeee

#2024 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2006 - 01:49 PM

Цитат

. Да не говорим че във Виена е страхотно за кученца ..абе просто страхотно е :) Та тъй де ще ходим днес да слагаме чип и да вадим паспорт международен и ваксина да слагаме и така :)

l) Катрина-що не земеш да ме осиновиш.... l) като се наложи мога и да лая....само кажи и съм си извадила кучешки паспорт...мога и по една ваксина да си ударя!!/само Стас да не ми открадне идеята-и да ме предвари.. ouu ./
Анче-представям си твоя мъж като го накацат "бълхите",горкия може да си мърда само клепачите. l) .....
Кети ,сигурно Аби си е сменила прическата.....нали спа при фризьорката... (love)
d) Чоко става на три години на 16 септември...с Арчи затова си приличат толкова...
User's Signature

Качена снимка

#2025 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 13 September 2006 - 02:06 PM

Днеска дрогирах с Дронтал и Чафунчо и Бобчо--малиииии тоя Бобчо де ги беше събрал тия гадини?Аз никога не съм виждала такова чудо.Ваксина доктора каза в неделя.
Анче --Лин си мисли за семейната идилия у вас---ее умирам за мъж дето са го наскачали кученца b) b) b) що не ги снима a)
Аби е щастлива--по цял ден и правят прически--глей да и лакират и ноктите
b)
Добре че погледнах надолу---кво осиновяване бе Чокоан--я бегай да продаваш талпи---мен земи бе Катрина --послушна съм--дребна съм--не ям много....а бе всичко най-най кво се сетиш.Пък и немам нужда от чип и ваксина(евтино минаваш).

#2026 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2006 - 04:17 PM

ах с глас съм се смяла w) w) w) ама много ви обичам как хубаво ми оправяте настроението w)
User's Signature

Качена снимка

#2027 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 13 September 2006 - 08:48 PM

Аз пък ша ва изкодоша на Чоко ,Чафунката и Бобчо ши ви вземат билета brows brows brows brows
Аз съм най -добър вариант. Няма да лая,за да не се карат в хотела. Разхождам и мога да правя тренировки за танците....офертата ми е мнОООго дълга ,но няма да я пускам тук ,че веднага ще ми я краднат brows bash. Но за сега ще отстъпя място докато го играя "крава "у нас cry2

Лин ,не снимах ,че светкавицата е гадна и нищо не се вижда. Някой път ши ги издебна brows и като отвия губера ще ме гледат bl) s)
Рокса днес пак откачи по плажа.Не проумявам как може да търчи толкова oleeee
pin4er4eto, ще изтърпиш ,няма как и скоро ще си дойде Прити. Жалко за Малуши и все пак не се отказвай. Вашите водят ли я редовно при ветовете?

#2028 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2006 - 09:23 PM

b) Ехехеее,Катрина..видя ли ся кво стана....всички искат -ама и ти само ни дразниш,ми разказвай тука в бг кво си е хубаво, кво ни юркаш само да си мечтаем dribble за европата... много станахме ма*муните....ще се скърши клона l) или МтЕл ще фалира. oleeee .
User's Signature

Качена снимка

#2029 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2006 - 09:28 AM

Ама наистина стана тя една... а аз дори не съм тръгнала да ходя :))) Просто за всеки случай направих всичко дето трябваше за Майлс, че не ми се оставя мъника вече - иска ми се навсякъде да си го земам. А инак не оставяйте с впечатление че е много хубаво за нас извън България - само проблема с кученца е решен и затова ми се иска да го взема, че няма да ми е трудно да го гледам. Аз съм много привързана към България и си я защитавам много и не мисля че има по-хубаво място! Имала съм много възможности да уча и работя навън, но тук си е мойто място. Цяла Европа съм обиколила и по-прекрасни хора от тук няма! Е не говорим за политиците :))))
Там всичко е по-голямо, по-студено, по-сериозно...все неща които на мен ама хич не ми допадат, а и на повечето българи които отиват дам де. Сигурна съм и много се надявам че и в България скоро ще решат проблема с кученцата и чистотата, а а дано и със заплатите - тогава никаква разлика няма да има 1super
Обаче ако мога бих ви завела на една екскурзия в Египет :))) е там ми се ходи :) Мислехме даже тази година да направим една екскурзия до там с коли и палатки за да излезе на разумна цена, ама нещо не стана работата, че тя разумна разумна ама пак си е много :) Но другата година живот и здраве може и да стане, а може и да се организираме всички да ходим - до Гърция с коли, после на фериботчето и се прехвълряме оттатък :)
Хайде аз да работя че ...:)
User's Signature

Качена снимка

#2030 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2006 - 11:43 AM

b) Ехеее, на мене всяка година ми се ходи в Египет... l) l) откакто се помна...много предизвикателно ми звучи -ама ти пък как го измисли на палатки bl) oleeee -само като си помисля че там е царството на пълзящите гадини ...бррррррр...да няма после-"Стаааасииии. s) .неможахме ли да корабокрушираме на някое място с повече звезди.... l) l)???? !!!
User's Signature

Качена снимка

#2031 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2006 - 03:43 PM

Хихихи Ани добре го каза :))) 1super ама ще опъваме палатките в/у колите l)
то със сигурност ще си има някакви специализирани палаткови лагери няма как, то само в България май всеки опъва където свари wink
User's Signature

Качена снимка

#2032 Потребителят е офлайн   pin4er4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2006 - 07:53 PM

Цитат

Вашите водят ли я редовно при ветовете?

водят я,да!
ех ама и вие с вашите мечти..... l) b) ама като гледам Ancheto е по на далавера за katrina b) l) l) b)

#2033 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2006 - 09:11 PM

Ех мечти мечти b) и на мен ми се ходи в Египет Париж и Венеция а ми къде този късмет да отида b) освен да спечеля пари от тотото dribble

#2034 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 14 September 2006 - 09:22 PM

Днес се убедих ,че лудостта е заразна и се предава от човек на животно. Аз ,че съм луда ,луда съм ама не си пия хапчетата и е още по-лошо...и взе ,че Роксана прихвана ouu ...бива ли да тича толкова по тези чайки bl) d) ..ако имах камера щяхте да се спукате от смях. И това е всеки ден и спира само за мъничко и отново е на линия. Вече нещат да ядът в къщи ,а се тъпчат с водорасли.

Мен ме влече Австралия и Нова Зеландия , а в Египед искам да им видя птиците.

Пинчерче ,съжалявам за кученцето s)

Гали ,и аз го чакам ТОТОто ама то не идва. s)

#2035 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2006 - 09:01 AM

Ех и на мен голямата ми мечта е Нова Зеландия и Австралия - ама до там много скъпо... :( Египет е по-достижимо :) Инак туко като се изнервя някой път и почвам да принтирам едни огромни документи за заминаване на там... b) ама пуста родина...не ми се оставя b)
User's Signature

Качена снимка

#2036 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 15 September 2006 - 09:16 AM

БОБЧО---голем лигльо е b)

Прикачени файлове

#2037 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 15 September 2006 - 09:17 AM

Започна да се ядосва като си тръгвам s)

Прикачени файлове

#2038 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 15 September 2006 - 09:27 AM

А за това какво ще кажете--познайте кой е сина ми? bl) bl) bl)

Прикачени файлове

#2039 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 15 September 2006 - 01:27 PM

Оууу, добре, че мъжо ми не ме виде като гледах снимките ...щеше да има тупаник ,ахааа.
Лина ,как кой ти е сина ,то е ясно -готиният до маймунката wink
Бобчо е много хубавичък. Харесвам такива кучета.Ще е лигльо то се знае. Кога ще го прибираш у вас да спи с Чафунко? l)

#2040 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 15 September 2006 - 01:41 PM

АААУУУУ ми аз не съм си мислила да спи с Чафи--ми те ако ги сабера с Чафун не ми се мисли кво ще забъркат.Те и двата са с изместени акъли--само бели правят.Вчера мъжо ми и сина като се върнаха от Испания донесоха хамон(цял пушен свински бут на поставка)и го сложих в кухнята--Чафенцето стоя прав опрял се на пералнята b) та се наложи да нося бута на третия етаж--той немаше да си легне сигурно b) Сина е напълнил апарата с животни от зоо в Мадрид---да му се чудиш на акъла що е снимал хипопотамски задник.Мъжа ми вика--никаде не видях бездомно куче.
Чафи получи подаръци--чак има и обувка с връзки--дето се яде bl)

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни