Мини Пинчер
Публикувано: 15 September 2006 - 08:17 PM
Публикувано: 15 September 2006 - 10:28 PM
Твоят син сега да не започне реклами на чипс и да го показват като ти го носи да пробваш l) .Аз понеже не съм в час с футбола ,та да питам, да не би да е футболист синчето ти?
Ани какво прави рожденника? Двамата с Арчи ама наистина си мязат много w) Да го нацелуваш от мен това пораснало момче. Като се замисля ...кога минаха две години откакто си го взех....ей ,че лети времето oleeee
Публикувано: 16 September 2006 - 09:47 AM
Котето го няма---та само аз ли съм писана в тия страници oleeee
Ядосвам се за Рамбо(дратхара)квато и гранула да му дам --или разстройство или повръщане a) явно ще си хапва помия и ще се чувства добре.Чафи си взел пакетче жили-бон --ми беше го разнесал къде ли не-Мислех да го накарам да го изяде a) ма му простих(то и друг го не яде де).
Кети ми колко е голяма тая квартира та още не си я наредила--я блок сте взели заради Аби b) b)
Публикувано: 16 September 2006 - 12:56 PM

Публикувано: 16 September 2006 - 01:37 PM
Лина много е сладък Бобчо и много фотогеничен .Слагай му по малко ядене ти си го охранила с тая гранула че има и да крие b) Днес ще си ходим на село дано да докопам малкото коте че да го наръся със пудра ще го изядат бълхичките .
Публикувано: 17 September 2006 - 01:01 AM
Цитат
днес братовчед ми стана на една годинка(той е осиновен)ама не беше особенно довелен от този факт b) b) b)
Честито рожденник и на теб тогава. Да е жив и здрав и много да се обичате!
Като прочетох това и ми стана едно жално ,защото е аз искам да си осиновя едно момченце ,но сега нямам толкоз парички за рушвети s) ,ааа... спонсорство ,де wink . Живот и здраве ,дай Боже скоро да си осиновя момченце и то да живее с нас и бандата worthy
Бати Чоко изяде ли си пържолката и духна ли си свещичките? МнОООго целувки от нас w) w) w) w) w)
Публикувано: 17 September 2006 - 12:18 PM
Гале права си---направила съм го прасенце и даже не поглежда към храната ми само тича по двора--а и ми писна да ме опикава от радост l) Но ще го възпитам a)
Чафката е добре--залепил се е за мен и ме следи с бялото на очите b)
Публикувано: 17 September 2006 - 04:07 PM

Публикувано: 17 September 2006 - 05:36 PM
Анче и аз много исках момиченце ама не можахме да си родим че се надявам синовете да ме зарадват след време с внучка wink
Лина имаме едно комшийско куче то е също като твоя Боби само като ме види и веднага се затичва да ме препикава кучешка му работа .Срещна ли Чафи и Боби вече nok d)
pin4er4eto не се притеснявай те бебетата са си такива не разбират какво е рожден ден ще видиш като порасне още малко колко ще е интересен иначе да ви е жив и здрав бебока . cheers
Момичетада ви се оплача котенцето на майка ми е умряло и така ми стана мъчно за него миналата седмица беше добре а сега като си отидохме и взех пудрата да го оттърва от бълхичките но майка ми каза че е умряла душичката angelpik
Публикувано: 17 September 2006 - 06:03 PM
Цитат
о много съжелявам милчкото поне там горе няма да го ядът разни гадове s) angelpik
абе момичета ваште кучета са луди bl) как ще отказват на пържоли за някаква си помия или за чушка bl) bl) я елате да видите мойта Притила b) l) b) (ама все пак сте прави-да са живи и здрави пък другото майната му w) (ама пак ми е чудно bl) w) )) bl)
Публикувано: 17 September 2006 - 06:14 PM
Цитат
l) Ами нали и аз това казвам....и толкова ядене- расло на кокал изхвърлям заради Чоко ,че спокойно мога да изхраня едно голямо куче още... (love)
cry2 cry2 Галче съжалявам за котенцето....защото знам какво е да се привържеш към някое животинче..аз си взех Чоко като на майтап-харесваше ми, че е мъничък и си мислех че няма да изисква много грижи... (love) а то какво стана.....акъла все с него ми е зает...все казвам на моя мъж че ако бях знаела ,че така ще се привържа и обичам-и само при мисълта ,че ще му се случи нещо лошо-ми става лошо....никога нямаше да си взема куче!!Въпреки това не съжалявам-ще си го обичам и ще се моля да бъде повече време при мене!!

Публикувано: 17 September 2006 - 08:45 PM
Чоко = Арчо ми все едно за едно и също говорим и Арчо е помяр, а най-обича гризки oleeee .
Ох ,каква мъка ми е писането , защото диктувам буква по буква на Рали и тя пише ouu . Вече започва да е по-бърза от тати си l)
Вчера и днес не можах да ида на плаж и Роскана прелива от енергия и само се тупат с Лиляна и понякога и с другите.
Публикувано: 18 September 2006 - 12:16 AM
Прикачени файлове
-
PICT0181.JPG (24.27K)
Брой сваляния: 48
Публикувано: 18 September 2006 - 12:18 AM
Прикачени файлове
-
PICT0185.JPG (18.1K)
Брой сваляния: 43
Публикувано: 18 September 2006 - 08:59 AM
Анче кво момченце--кви пари?Я помоли съпруга ти--без пари ще свърши работа b)
Публикувано: 18 September 2006 - 09:15 AM
Ние с Майлс този уикенд бяхме на едно село Лилково в родопите и беше много хубаво, вози се малкия на джип и то офроад - минавахме 15 км за 2 часа през едни гори-чак по едно време му с тана лощо и почна да скимти, че спирахме да почине малко :( После бяхме на Ягодинска пещера и моля ви се спря тока....на по-малко от половината път...и аз с Майлс на ръце, не мога да се държа никъде, той усеща моя страх и направо се побъркахме, но пък спомени останаха готини 1super
Найденка си беше в къщи двата дена и вчера като се прибрахме много ни се радва = за първи път сама идва при нас да си играе :))) Мислех си че няма да преодолее страха :)
Та такива ми ти работи при нас, сега на работа и ... гадно, ама няма как :) Да нацелувате всички малки и големи сладури и сладурки от нас w)
http://www.snimka.bg...?album_id=63585 ето снимки на някой ако ви се гледат b)
Публикувано: 18 September 2006 - 10:14 AM
Лина, голяма е квартирата 3 стаи + кухня, баня, тоалетна, мокро, два балкона и едни големи коридори bl) не е истина worthy прахосмукачката ми е все прегряла l)
Аби е добре хубавее w) всеки ден си я виждам. Още не сме взели решение дали ще е за постояно, ако продължава да се чувства добре може и да я оставим на фризьорката -все пак не е носна кърпичка, че да я подмятаме от джоб на джоб s)
Бобчо е готин dribble много бързо си го охранила bravoS
Момите на Анчето ... нямам думи w) да са ти живи и здрави! И аз исках момиченце и много се радвах на Аби, ама тъй ми било писано -пълна къща с п***вци wink
Гале, играеш ли тото или само чакаш???
Чочко е добре когато сме в къщи, но на 15.09 го оставихме сам за 3 часа... вдигнал блока във въздуха ouu чух го през два блака как се дере, не ми останаха ни крака ни душа bl) Дано да проумее, че като излизаме не отиваме в къщата и че ще се върним.
Айде отивам да действам по задачи, че тези госпожи ме лепнаха от първия учебен ден - На Алекс майкаму ще направи това, на Тони таткому онова(на на него все му се падат от глухата страна, че аз движа и неговите неща) и т.н. Никой не ме пита искам ли не искам ли ouu
Да ги нацелувате мишлетата и тези дето са без опашлета и тези с мяткащи опашлета w)