Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#201 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 17 November 2005 - 07:59 PM

Кети щом си схванала меила си и си съгласна b) нема да спорим r) на едно мнение сме.Току що 19.30 s) виках ветеринар.Ускорен пулс ма толкова многоче ми подига ръката и се изгърби.Аналните жлези подути тва беше диагнозата.спука ги и му би 2 инжекции сега е спокоен.Като види доктора и се чуди къде да се скрие. b) требва да идва с маска за пчелари тоя доктор.Някои път ще хвана захарна от тоя пинчер така се притеснявам. bl) НЕщо немога да видя нинджата n) не ми се стваря.И от мен здравеи b) Попаднала си на точната страница l) при малки сладки пинчери w) добре дошла. d) чафи за теб Бека super best дано намерите капките

#202 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2005 - 09:20 AM

Здравейте на всички!!! r)
Оф-ф-ф Чафи тези анални жлези-и-и-и s) Дано повече да не се налага super
Нинджата при мен се отваря добре - много е готина. super best
Капките ги намерих super споко, спирайте да стискате палци super best
А за меила...... станахме доста, дето сме на едно мнение victoryVVV
Чоко много ми липсва s) ама много s)

#203 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2005 - 11:39 AM

d) Добре дошла при нас Нана . Твоята Джеса е копие на майката на моята Сара че и същото име носи .Ако това не е голямо съвпадение здраве му кажи b) b) b) Нашата Саричка е още бебе на 2месеца прилича на Джеса но има бяло петно на челото и на гърдичките .
Днес пратих големия син да купи нагръдник на Сара че да почна да и го слагам по малко за да сме свикнали с него като почнем да ходим на разходка да не се опъва като магаре на лед b) bl) bl)
Браво на Бека че е се е научила да ходи само на вън super
А за къпането днес и купих специален шампоан и в неделя ще я къпя като премислих реших че Кети е права не свикне ли с банята от бебе след това ще е много трудно да я къпя .След като свърша с къпането ще ви пиша аз ли я окъпах или тя мен b) b) Сега е превзела фотьойла и oo голяма сладурана за един месец е качила цял килограм малко се муси на гранулите ама като види че няма друго и си ги хапва .Онзи ден свекървата и дала миш маш и тя си го хапнала че и за още питала ouu аз и обяснявам че тя не е прасе и си има нейна храна и е полезна сега е под контрол какво и дава ouu ouu oleeee

#204 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2005 - 03:08 PM

Здравей Галя r) Доста трудна задача се е паднала на големия ти син bl) Като си припомня, аз колко обикалях за нагръдника на Чочо oleeee , че и колко го намаляхме, скъсявахме oleeee oleeee
Мерси за бравото r) Дано и на вас да ви го кажем другия месец super може и да го полеем cheers За къпането ще стискам палци в неделя super best
И за 1кг bravo немога да повярвам bl) ми то за едно пинчи си е направо много-о-о-о-о-о може да е от миш маша l)

#205 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2005 - 03:56 PM

има едни нагръдници на ферпласт(ако е реклама го изтрийте, моля), дето са за котки
точно те са идеални за мини-пинчери в младша възраст b)

#206 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2005 - 04:14 PM

Eй... МeeLa, ти се появи r) бях се шашнала и се канех да ти пиша лично bl)
Ми дано да свършат работа за нишите бебоци super

#207 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2005 - 04:41 PM

бебоци l) l) l)

#208 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 18 November 2005 - 04:58 PM

Е bl) момичета та нали миш -маша е зеленчук или не може и пържено b) ша ги уморим тия сладури от диете бе(или от префънтосване)Един сетер при нас умира за домати bl) не го пускаха по градината.Освен тва като го заведът на лов неще да слезне от колата l) те го изгонат тои търси отворена врата па да седне r) и то само отпред.Вчера сме смяхме с чоко то му се е приготвило наи-хубавото тои върви на кофата на големите кучета дет само тои не е вътре b) та викам на Ани ми кво родословно дърво търсиш тои си е помияр b) Та знам ли вече с това ядене моят е голем каприз s) не му ли е на зъб цял ден стои гладен a) някои път направо се ядосвам.Нана виждам големите но малката нещо немога s) ма тя ще ги изкара извън нерви тия големи кучета l) наште са с отврат характери l) заядливи.Та си права нема да я изтраят.За нагръдниците имам 2 броя-тоя през главата не го харесва много d) носим другия през краката и даже ми го навира в ръцете l) а кажете че имат коефициент 0 a) един беше писал така d) чафи

#209 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2005 - 05:15 PM

аз съм имала 3 пинчера до сега, и всичките са злояди c)
или пък все им се яде такова, дето им е забранено oleeee
Чоки яде колкото да не умре от глад, като го разхождат нашите и все им викат "ама хрането го повече това куче..." l)

А за сетерите незнам какво да кажа, имаме и сетерка на 10г и есенно време като й се прияде грозде и тръска лозата да падне някое звънце и после си се облизва лакомо, много са изобретателни l)

#210 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2005 - 06:13 PM

d)Вече си имаме нагръдник червен на бели кокалчета от някаква изкуствена материя Сара много си го хареса даже в момента е заспала с него b) хубаво е че се регулира аз и го стесних максимално сега и е добре като расте ще го отпускам колкото трябва .
Относно яденето всичко което е готвено го харесва и то защото не трябва да го яде естествено чудя се през деня какво и дава свекървата като ни няма ouu Много обича да гризка суров морков и кисело мляко децата и давали банан и него си хапнала .Сара има много лош навик взема си с уста 3-4 гранулки оставя ги на земята и тогава ги яде бебешка му работа .
Кети одеве погледнах какво пише за породата на Бека като видях каква козина ще има направо не повярвах голямо ресане и прически те чакат b) b) b) а пък сега колко и е малка козинката да не повярваш . b) как се променят като растат . super Апък за cheers няма проблем само повод да има b) super best

#211 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2005 - 01:28 PM

Здравейте!!!
Днес теглихме Чочо - 2.600кг. oleeee , а не му личи да се е ушишкал и на нас хората продължават да ни викат: - "Ама с какво го храните този сладур? Злояд ли е? Ми да няма паразите?" и т.н.
Явно покрай Бека е започнал да си похапва по-добре.
Галя, честито за нагръдника и хубавото е че Саричка си го харесва bravo Ама както го описваш ..... и на мен да ми сложат такъв ще го харесам l)
А за гранулите - Радвай се че ги носи на килима, а не на дивана b) Пинчерчето (на комшиите) Ники, всичко си качва на спалнята oleeee даже и обувките ги нарежда по възглавниците да спинкат b)
И за Бека oleeee - си знаех, че ме чакат тези неща - ресане и прически r) Аз имам двама синове и много искам да имам момиченце. Постояно преследвам малките комшиичета да ги реша и да им правя прически oleeee Е, като и порасне козината на Бека те ще си починат от мен b) Исках да Ви покажа от коя снимка се влюбих в тази порода Ши-тцу ама нещо не са справям. s) Ще помоля МееЛа да я публикувай, ако няма нищо против r)

#212 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2005 - 01:33 PM

АЙДЕ ПАК oleeee .... аз открих 15 страница. Някой май в най-скоро време ще ме награбва-а-а-а bl)

#213 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2005 - 01:44 PM

Някой има ли опит в миенето на зъби или почистването на зъбен камък ? s)
Чочко си го има заради двато реда зъби. Аз сама няма да се хвана да го премахвам и си записахме час. Ама след туй ще трябва да ги мием bl) защото щял да се натрупва по-бързо ouu

#214 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 19 November 2005 - 02:52 PM

Кети тоя зъбен камък верно е проблем bl) трябва да го преспят за да ги чистят s) а на мен отгоре на сичко ми е много далече . bl) за награбването и ние не останахме по назад b) Катрина никаква я няма кво ли прави маилс.Чоко ви поздравявя всички b) При нас има сняг да видим как ще излизаме b) сега си подаде носа на стълбището и се врътна b) Кви два реда зъби бе Кети има чочо bl) не му са паднали млечните ли a) поздрави d) чафи

#215 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2005 - 03:58 PM

Чафи, сега не сме с два реда r) като беше на 10 месеца ни ги извадиха. И ни казах, че рано или късно ще се появи този проблем. Вече си го имаме, само на 4-те кучешки зъбчета. s) може да минем и без упойка, ако стоял мирно angelpik което много ме съмнява.
Мерси за поздравите от Чоко и да му ги върнеш със много целувки w)
И при нас сутринта прехвърчаше сняг, но няма да натрупа още. Чочо в такива студени дни несмее да си вдигне крачето да се изпишка l) и го прави клекнал.
Айде за сега чао от мене, че днес не мие ден oleeee незнам дали видя, ама такъв подпис изпрасках преди малко, че на три компа да го гледаш l) l) l)

#216 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2005 - 05:27 PM

здравейте,
и Чоки си крие гранули под възглавниците oleeee
и той като Сара не обича да хапва на мястото си, ами разнася храна из цялата къща. При предишните ни кучета, майка все за това следеше, защото е нещото, което най-много мрази, обаче това диване, нали дойде при тях едно омърлушено и го поразглезиха... l) l) l)
а като се образуват висулки на терасата и той излиза и си ги чупи и хапва, като солетки ги хрупа, голям е ... oleeee oleeee
на вашите пинчита студени ли са им крачетата зимата? майка казва, че ще му изплете на нашия едни чорапи, хаха l)

#217 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2005 - 05:42 PM

Качена снимка

Чочо и Бека w)

#218 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2005 - 05:46 PM

Качена снимка

а това е Чоки с дългите нокти
никой неможе да му ги изреже зимата, даже ветеринаря не смее l) l) l)

#219 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2005 - 06:04 PM

E-E-E r) Благодаря ти MeeLa, супер си аз още не съм те помолила като хората...... Изпратих двете снимки които ми грабнаха сърцето и са една от причините да си взема Бека.
И ние си имахме проблеми с ноктите , ама ги решихме с електрическа пиличка r) , която за мен е по-страшна от нокторизачката ама на него като му се вижда по безобидна
за чорапите, аз съм пробвала не ги понася ouu ама то и без това по цял ден под завивките лежи l)

#220 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 19 November 2005 - 07:03 PM

На чафи като му сложа дрешка не прави даже и стъпка b) па ако му сложа и чорапки може да припадне b) дали му са студени краката-да винаги а в къщи е доста топло.Ма тои се си трепери се едно е бръкнал в контакт l) през ноща по някои път ме събужда докато се навре l) после докато се измуши a) и кога ли ще му плесна шамар b) Кети много са сладки двамата w) а чоки е един малък бонбон.Тия нокти на кои ли не са проблем a) аз режа на ден по един-по рано де l) ся още са изтъркани от разходки. d) ваште добре че ядят гранула s) ми моят ако земе да си крие пилешко месо по къщи l) леле не ми се мисли.Ся съм го оставила цял ден на пасирана гранула с пилешко и пастет и не иска да се доближи a) поздрави d) чафи

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

4 потребители четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни