Мини Пинчер
Публикувано: 17 November 2005 - 07:59 PM
Публикувано: 18 November 2005 - 09:20 AM
Оф-ф-ф Чафи тези анални жлези-и-и-и s) Дано повече да не се налага super
Нинджата при мен се отваря добре - много е готина. super best
Капките ги намерих super споко, спирайте да стискате палци super best
А за меила...... станахме доста, дето сме на едно мнение victoryVVV
Чоко много ми липсва s) ама много s)
Публикувано: 18 November 2005 - 11:39 AM
Днес пратих големия син да купи нагръдник на Сара че да почна да и го слагам по малко за да сме свикнали с него като почнем да ходим на разходка да не се опъва като магаре на лед b) bl) bl)
Браво на Бека че е се е научила да ходи само на вън super
А за къпането днес и купих специален шампоан и в неделя ще я къпя като премислих реших че Кети е права не свикне ли с банята от бебе след това ще е много трудно да я къпя .След като свърша с къпането ще ви пиша аз ли я окъпах или тя мен b) b) Сега е превзела фотьойла и oo голяма сладурана за един месец е качила цял килограм малко се муси на гранулите ама като види че няма друго и си ги хапва .Онзи ден свекървата и дала миш маш и тя си го хапнала че и за още питала ouu аз и обяснявам че тя не е прасе и си има нейна храна и е полезна сега е под контрол какво и дава ouu ouu oleeee
Публикувано: 18 November 2005 - 03:08 PM
Мерси за бравото r) Дано и на вас да ви го кажем другия месец super може и да го полеем cheers За къпането ще стискам палци в неделя super best
И за 1кг bravo немога да повярвам bl) ми то за едно пинчи си е направо много-о-о-о-о-о може да е от миш маша l)
Публикувано: 18 November 2005 - 04:58 PM
Публикувано: 18 November 2005 - 05:15 PM
или пък все им се яде такова, дето им е забранено oleeee
Чоки яде колкото да не умре от глад, като го разхождат нашите и все им викат "ама хрането го повече това куче..." l)
А за сетерите незнам какво да кажа, имаме и сетерка на 10г и есенно време като й се прияде грозде и тръска лозата да падне някое звънце и после си се облизва лакомо, много са изобретателни l)
Публикувано: 18 November 2005 - 06:13 PM
Относно яденето всичко което е готвено го харесва и то защото не трябва да го яде естествено чудя се през деня какво и дава свекървата като ни няма ouu Много обича да гризка суров морков и кисело мляко децата и давали банан и него си хапнала .Сара има много лош навик взема си с уста 3-4 гранулки оставя ги на земята и тогава ги яде бебешка му работа .
Кети одеве погледнах какво пише за породата на Бека като видях каква козина ще има направо не повярвах голямо ресане и прически те чакат b) b) b) а пък сега колко и е малка козинката да не повярваш . b) как се променят като растат . super Апък за cheers няма проблем само повод да има b) super best
Публикувано: 19 November 2005 - 01:28 PM
Днес теглихме Чочо - 2.600кг. oleeee , а не му личи да се е ушишкал и на нас хората продължават да ни викат: - "Ама с какво го храните този сладур? Злояд ли е? Ми да няма паразите?" и т.н.
Явно покрай Бека е започнал да си похапва по-добре.
Галя, честито за нагръдника и хубавото е че Саричка си го харесва bravo Ама както го описваш ..... и на мен да ми сложат такъв ще го харесам l)
А за гранулите - Радвай се че ги носи на килима, а не на дивана b) Пинчерчето (на комшиите) Ники, всичко си качва на спалнята oleeee даже и обувките ги нарежда по възглавниците да спинкат b)
И за Бека oleeee - си знаех, че ме чакат тези неща - ресане и прически r) Аз имам двама синове и много искам да имам момиченце. Постояно преследвам малките комшиичета да ги реша и да им правя прически oleeee Е, като и порасне козината на Бека те ще си починат от мен b) Исках да Ви покажа от коя снимка се влюбих в тази порода Ши-тцу ама нещо не са справям. s) Ще помоля МееЛа да я публикувай, ако няма нищо против r)
Публикувано: 19 November 2005 - 01:44 PM
Чочко си го има заради двато реда зъби. Аз сама няма да се хвана да го премахвам и си записахме час. Ама след туй ще трябва да ги мием bl) защото щял да се натрупва по-бързо ouu
Публикувано: 19 November 2005 - 02:52 PM
Публикувано: 19 November 2005 - 03:58 PM
Мерси за поздравите от Чоко и да му ги върнеш със много целувки w)
И при нас сутринта прехвърчаше сняг, но няма да натрупа още. Чочо в такива студени дни несмее да си вдигне крачето да се изпишка l) и го прави клекнал.
Айде за сега чао от мене, че днес не мие ден oleeee незнам дали видя, ама такъв подпис изпрасках преди малко, че на три компа да го гледаш l) l) l)
Публикувано: 19 November 2005 - 05:27 PM
и Чоки си крие гранули под възглавниците oleeee
и той като Сара не обича да хапва на мястото си, ами разнася храна из цялата къща. При предишните ни кучета, майка все за това следеше, защото е нещото, което най-много мрази, обаче това диване, нали дойде при тях едно омърлушено и го поразглезиха... l) l) l)
а като се образуват висулки на терасата и той излиза и си ги чупи и хапва, като солетки ги хрупа, голям е ... oleeee oleeee
на вашите пинчита студени ли са им крачетата зимата? майка казва, че ще му изплете на нашия едни чорапи, хаха l)
Публикувано: 19 November 2005 - 06:04 PM
И ние си имахме проблеми с ноктите , ама ги решихме с електрическа пиличка r) , която за мен е по-страшна от нокторизачката ама на него като му се вижда по безобидна
за чорапите, аз съм пробвала не ги понася ouu ама то и без това по цял ден под завивките лежи l)
Публикувано: 19 November 2005 - 07:03 PM