Мини Пинчер
Публикувано: 27 September 2006 - 11:53 AM
Анче като чета за Арчи и се смея--легнали сме на спалнята вечерта и казвам на малкия син да ми подаде допълнителна възглавница(предишния ден я бях прала защото Чафи я напика--но го и набих с нея)и детето я подава на мен.В същия момент като се озъби оня кърлеж и направо ми рипна на главата--аз рипнах от леглото но метнах възглавницата към мъжа ми.С метането на възглавницата и Чафун се метна по нея и моя мъж скочи от леглото.И накрая ние прави по пижами а оня се зъби на възглавницата.И да знаете той помни че предишния ден го набих с нея b)
Саричка кво ли си мечтае сега---нека я държи устройството поне 2 седмици b)
На КЕТИ сега пак ще и почнат родителските срещи--после пък новогодишните купони--пак ще дойде моретоооооо--и верно ще отскоча до Стара Загора поне за два шамара b)
Публикувано: 27 September 2006 - 12:15 PM
Сарка ако знае ,че устройството е само за три дни много ще се натъжи. s)
Кети явно наистина е затрупана от работа. Аби вече остана при фризьорката ,нали?
Katrina, моите дребуси не играят много със Симона(котката) , но предните постоянно играеха , а тогава бяха две котки даже. Беше луда гонка из стаите d) l)
Публикувано: 27 September 2006 - 03:57 PM
Прикачени файлове
-
Skippi_small_edited_resized.JPG (331.71K)
Брой сваляния: 64
Публикувано: 27 September 2006 - 04:41 PM
Анче ти лъвицата верно ли си я гледала в апартамента dribble
Публикувано: 27 September 2006 - 04:44 PM
Цитат
за.... на кученцето ли говориш l)
(да не си помислите нещо говоря за сладката гушка на бебешока)
Публикувано: 27 September 2006 - 04:50 PM
Лина направо ме развесели чак не можах да я прочета на Кико ТАКА СЕ СМЯХ l)
Публикувано: 27 September 2006 - 07:14 PM
Ей сега имах две жени на гости и Чафун им взе и на двете чехлите и ги замъкна под спалнята.НИкво възпитание у тая бълха--и си хареса ръката на едната(щот по дебела де)и тя се смее и казва--я той се е усетил b)
А аз като по веща и отговарям--Това не е сексуален нагон--така той ти показва че той е шефа.Че той командва b)
Немога да ви опиша какъв смях беше b)
Публикувано: 27 September 2006 - 08:17 PM
Снощи щях да снимам Роксана как се е метнала на ръката на мъжа ми. Тя е родена за мъжко. Така пощурява ,че никое от другите вече не я изтърпява.
Аз отдавна чакам снимка на Скипърчо и много я харесах. И тая седмица е лудница у нас ама ако успея понататък ще се видим. Трябва да спретнем една голяма среща на варненците
Публикувано: 28 September 2006 - 09:06 AM
Чочко преял oo немога да го вдигна за разходка oleeee иначе свикна с новата къща. Когато му се пишка много-о-о-о, не чака асансьора -тича по стълбите. А като няма зор сяда пред него и чака nok Тези дни ще го снимам, че изоставаме със снимките oleeee
Поздрави и целувки w)
Публикувано: 28 September 2006 - 12:28 PM
той като е на зор ша бяга по стълбите не ами.......... l) l) l)
чакаме снимки w)
(пу да му се невиди много правописни грешки правя като пиша ouu -сори b) )
Публикувано: 28 September 2006 - 05:29 PM
ама от цялата работа Чоко е най-щаслив...занимава се почти със сто мухи oleeee oleeee гони ги почти в цялата къща и мога да кажа че вече е изпечен ловец l) l) дебне ги приклекнал-като тигърче а ако му се отдаде случай да си хапне някоя... dribble плюе плюе плюе бърчи нос,явно не му харесват на вкус-поне съм спокойна че не ги яде...пу....отврат

Публикувано: 28 September 2006 - 05:43 PM
Публикувано: 28 September 2006 - 05:47 PM
Прикачени файлове
-
060927_184617.jpg (33.61K)
Брой сваляния: 51
Публикувано: 28 September 2006 - 05:48 PM
Цитат
ама от цялата работа Чоко е най-щаслив...занимава се почти със сто мухи oleeee oleeee гони ги почти в цялата къща и мога да кажа че вече е изпечен ловец l) l) дебне ги приклекнал-като тигърче а ако му се отдаде случай да си хапне някоя... dribble плюе плюе плюе бърчи нос,явно не му харесват на вкус-поне съм спокойна че не ги яде...пу....отврат
оф знам кво до миналата седмица и у нас беше същото ouu ouu
малка душичка( мухите:" bl)да бе душичка тоя великан ще ни излапа сичките без да усети bl) " l) b) l) )много са сладки като гонят нещо и се правят на големите котки-и Прити е така като гони врабчетата в парка b) b)
саричка е голяма сладурана с тва мече w)
поздрави и целувчици на мялки и големи на млади и стари b)
| |
|__________|
|
(на мен ми хлопа дъската не ми обръщайте внимание)
Публикувано: 28 September 2006 - 06:28 PM

Вход

Горе
Цитиране +