Мини Пинчер
Публикувано: 25 September 2006 - 05:10 PM
Лина, бати Чафунко грижи ли се за Бобчо или му скача на вратът?
Публикувано: 26 September 2006 - 10:16 AM
Цитат
Нося много на бой wink особено от дребосъци като теб b) l) b)
Брат ми имаше рожден ден вчера и затова моля да ми извините отсъствията.
Гале честито и от нас, аз съвети не мога да давам -нали знаеш, че съм мъжка мама oleeee
Поздрави и целувки на всички мами и d) w)
Публикувано: 26 September 2006 - 06:43 PM
Бобчо и комшията Ричи w)
ако бяхте видели къв размер ви бях натресла--ся пък не ми показва браузер да търса.Та наново ще я постна b)
Публикувано: 26 September 2006 - 07:09 PM
Прикачени файлове
-
SSA41534.JPG (103.94K)
Брой сваляния: 40
Публикувано: 26 September 2006 - 09:11 PM
Моите нещо са решили да си оправят йерархията и много често има бой oleeee Арчо ако беше кавказка или друго едро куче ,да знаете ,че щяха вече да са ни писали във вестниците като "Семейсвото ,което беше изядено от любимеца си" . Голям дивак е. Мая и Лиля му се мазнят ,а той като не е на кеф и ги млати. А като му се скарам и ме ръмжи и дори и да го тупна става по-зъл и хептен не чува ouu , но ако веднага сменя тона и му говоря лиготии l) се променя за секунда и почва да се търкаля ,за да го чеша и галя.
Сега ще ви пусна по някоя снимка на първата ми Роксана и да смее някой да каже ,че пинчерите са бъзливци bash
Прикачени файлове
-
Picture_036.jpg (32.75K)
Брой сваляния: 46
Публикувано: 26 September 2006 - 09:22 PM
А тази ми е любимата от снимките- Роксана ,аз и Багира w) w)
Прикачени файлове
-
Picture_006.jpg (101.56K)
Брой сваляния: 46
Публикувано: 27 September 2006 - 08:40 AM
Ние сме добре иначе, не пишем, че много работим :( ходихме на изложба в неделя и беше много интересно, използваме последните хубави дни за разходки в парка, боя в къщи е на ниво - Найдена и Майлс просто не спират :) Да нацелувате всички същества прекрасни от нас w)
Публикувано: 27 September 2006 - 10:48 AM
Цитат
А тази ми е любимата от снимките- Роксана ,аз и Багира w) w)
Анче направо ти завиждам за тези снимки благородно де b) когато бях малка с майка и татко ходихме в зоологическа градина и имах щастието да гушна малки лъвчета за съжаление снимките не станаха но спомена ми остана .Ти да не работиш в зоологическа градина разкажи повече моля те .
Иначе в къщи също е бойно поле нашата Сара откакто се разгони стана много агресивна ядосва се на гащичките на чужди хора иначе изобщо не цапа непрекъснато се ближе и даже като е с гащеризон си търси дупчица да се ближе вчера и днеска изобщо няма нищо и за това не и слагам гащички и без това само се нерви с тях.
Тези дни съм си в къщи лепнала съм гаден вирус с разстройство гадене и главоболие нямам сили да стана от леглото толкова ми е отпаднало .Сара е на седмото небе че съм в къщи по цял ден лежи до мен и спи .
Да нацелувате сладурите w)
Публикувано: 27 September 2006 - 11:37 AM
Гали ,работя сега в зоопарка ,но тогава бях само фотограф и не работих там. И аз харесвам малките лъвчета ,защото крякат като жаби l) .
Публикувано: 27 September 2006 - 11:53 AM
Анче като чета за Арчи и се смея--легнали сме на спалнята вечерта и казвам на малкия син да ми подаде допълнителна възглавница(предишния ден я бях прала защото Чафи я напика--но го и набих с нея)и детето я подава на мен.В същия момент като се озъби оня кърлеж и направо ми рипна на главата--аз рипнах от леглото но метнах възглавницата към мъжа ми.С метането на възглавницата и Чафун се метна по нея и моя мъж скочи от леглото.И накрая ние прави по пижами а оня се зъби на възглавницата.И да знаете той помни че предишния ден го набих с нея b)
Саричка кво ли си мечтае сега---нека я държи устройството поне 2 седмици b)
На КЕТИ сега пак ще и почнат родителските срещи--после пък новогодишните купони--пак ще дойде моретоооооо--и верно ще отскоча до Стара Загора поне за два шамара b)
Публикувано: 27 September 2006 - 12:15 PM
Сарка ако знае ,че устройството е само за три дни много ще се натъжи. s)
Кети явно наистина е затрупана от работа. Аби вече остана при фризьорката ,нали?
Katrina, моите дребуси не играят много със Симона(котката) , но предните постоянно играеха , а тогава бяха две котки даже. Беше луда гонка из стаите d) l)
Публикувано: 27 September 2006 - 03:57 PM
Прикачени файлове
-
Skippi_small_edited_resized.JPG (331.71K)
Брой сваляния: 56
Публикувано: 27 September 2006 - 04:41 PM
Анче ти лъвицата верно ли си я гледала в апартамента dribble
Публикувано: 27 September 2006 - 04:44 PM
Цитат
за.... на кученцето ли говориш l)
(да не си помислите нещо говоря за сладката гушка на бебешока)
Публикувано: 27 September 2006 - 04:50 PM
Лина направо ме развесели чак не можах да я прочета на Кико ТАКА СЕ СМЯХ l)
Публикувано: 27 September 2006 - 07:14 PM
Ей сега имах две жени на гости и Чафун им взе и на двете чехлите и ги замъкна под спалнята.НИкво възпитание у тая бълха--и си хареса ръката на едната(щот по дебела де)и тя се смее и казва--я той се е усетил b)
А аз като по веща и отговарям--Това не е сексуален нагон--така той ти показва че той е шефа.Че той командва b)
Немога да ви опиша какъв смях беше b)