Публикувано: 02 October 2006 - 09:44 PM
oleeee ouu oleeee ouu ouu ouu резил...срааам...и всичко каквото ви дойде на ум ouu oleeee
Преди малко из цяла Варна имаше авария и нямаше ток. Е, и по тежки моменти сме имали по байТошово време . Ама сега каква я свърших...по-точно мъжо ми ама и аз съм виновна. Като нямаше ток и решихме да си лягаме ,че и фенера не бачкаше, и мъжо ми отиде да разходи бандата. Аз пък го чаках уж да му помогна. Прибрахме се ,аз гледам щъкат дребните и какво да правим решихме да си лягаме. Легнахм и от коридора Мая се скъсва от лай. Ясно ,че народа се прибира по стълбите ама друг път такава врява не е имало. Вече не се сдържах и мислейки как ще им се накарам отидох в коридора(Мая и Лиля спят там в къщичка ,защото Лили иска да пишка вечер в банята, а Арчо и Рокса е ясно къде спят b) )Отворих вратата и Лиля се шмугна в къщичката и млъкна, а на мен ми се счу лай. И като се заслушах.......а oleeee гласът на Арчо се чува отвън ouu ,отворих вратата и гледам две пощуряли от радост черни точки се гърчат въртейки дупета и се мушнаха в коридора.....
Малиии станахме за смях във входа, да си забравим кучетата. За това ще си взема немски дог ,че да не го губа така.
Вале , имам сега у нас само четири дребуса ,че Питя е на вилата на почивка докато се застуди .Имам и котка и може и две да станат скоро. Благодаря за линка и дано да стане нещо по въпроса .