Мини Пинчер
Публикувано: 16 October 2006 - 06:21 PM
Публикувано: 16 October 2006 - 07:13 PM
Цитат
l) l) l) l) Ама и той нещо не се одобрява с грейката. cl) Само веднъж миналата зима /страшен студ беше/ съм го изкарвала така и хората по улиците се хилеха на глас...Смешен им се видя наш куч, ама като е дибидюс ги е страх b) ..Явно гол ще си ходи. b)

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 16 October 2006 - 08:59 PM
Реших - ще шия не грейки ,а парашути ,че ако направя някоя грешка(като например дето ги забравих на вънскоро пак стана така )поне да може да се спасят диванетата.
Да се отчета след прегледа на вета... ами -операция s) и трябва да е максимално скоро. Сега и това почвам дамисля ,че после трябва да я деля от другите ,за да не играе и да повтори проблема.
Публикувано: 16 October 2006 - 09:18 PM
Лина Сара също се стъписа като ме видя да гушкам котето след което започна да го лае .Малкия син днес ме врънка да си го вземем другата седмица у нас не знам как ще се спогаждат със Сарка .
Публикувано: 17 October 2006 - 09:04 AM
Днеска гушках оня тапешник-немога да позная на какво ухае-на прасе или на кон.Не се спира по двора-разгонил е всички кокошки b)
Анче как ще я опазиш-трудна работа.То и след операцията пак пазене s)
Публикувано: 17 October 2006 - 10:43 AM
Чао отивам на работа 1super Целувки на сладурите w)
Публикувано: 17 October 2006 - 12:07 PM
манекенска работа, класно!! 1super
А кажете такова нещо за рот кой може да оплете? wink [/quote]
Аз r) на Чочко сама го плетох, но за твоя дундьо ще стане към 2010-та година oleeee
Анче ще се справите 1super и за пазенето ще измислиш нещо.
Публикувано: 17 October 2006 - 12:22 PM

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 17 October 2006 - 01:14 PM
анче с опраиш!споко човече! b)
чафи ти също!(не знам кога,но... b) )
поздрави на мамите и целуФки на фъстъците! w)
Публикувано: 17 October 2006 - 04:45 PM
Цитат
това намерих
http://www.geocities...ceta/Pincer.htm

Публикувано: 17 October 2006 - 07:59 PM
много е щастлива!/само но бута нещо се мръщи bl) /
Публикувано: 17 October 2006 - 09:38 PM
danissa, ние си приемаме щурчетата като част от семеиствата. Не ,че при другите породи не е така ,но нашите са гевезета и капризковци. Например твоят рот ще откаже ли паржола или сварено пилешко? Е , нашите понякога го правят и ние се чудим как да ги накараме да хапнат и още куп щуротии
l)
Публикувано: 18 October 2006 - 10:36 AM
Цитат
danissa, ние си приемаме щурчетата като част от семеиствата. Не ,че при другите породи не е така ,но нашите са гевезета и капризковци. Например твоят рот ще откаже ли паржола или сварено пилешко? Е , нашите понякога го правят и ние се чудим как да ги накараме да хапнат и още куп щуротии
l)
Анче, имам/нямам деца Рикчето ще си остане първото ми такова. w) И бели прави, и не е скучно с него, а че е член на семейството-неопровержимо е . b)
Ама на-темата за ротове-пустее.Ша взема да се преместа тука l) -я пинчи и ротко колко са еднакви цветово l)
А, и да пуснеш колекция `плетива` есен-зима 2006/2007. 1super

Публикувано: 18 October 2006 - 12:05 PM
Чудесно ,че ни харесваш групичката victoryVVV аз като нямам доберман , немски дог и други пак си кисна и в техните теми ,защото ги харесвам и с моите кучета са расли такива ,но с други стопани. Ротвайлера е една от породите ,който много харесвам ,но навам възможност да гледам в къщи .Просто като бях малка нашите се съгласяваха само на дребен пес с къс косъм и оттам се започна ....ама ще си взема аз и други породиииии , но малко по -нататък.
Нали и нашите нямат титли от изложби и не се дърпаме в коментари за стандарти и съдии b) И СА НАЙ-КАЧЕСТВЕНИ ЕСТЕСТВЕННО l) w) w) w)
А за плетивата....Кети и другите аз съм пас. У нас е шев и кройка b) и най-вече преправяне на някоя качулка , ръкав ,чорап....
Публикувано: 18 October 2006 - 05:16 PM
Цитат
Ех, Анче, блазе ти, преправяш чорапче, качулка хихи....И хоп-нова фешън дрешка за някое дребосъче. l)

Публикувано: 18 October 2006 - 06:24 PM
Та като се разговорихте за тоалети....ето един!!
Прикачени файлове
-
F1020002.JPG (25.01K)
Брой сваляния: 56

Публикувано: 18 October 2006 - 06:33 PM
Цитат
Та като се разговорихте за тоалети....ето един!!
Благодаря Чоко Ан за приема. cheers
тоалета на манекена ти е много фешън. l) С ле-е-ек сибирски акцент върху яката, средно дълъг косъм, спиращ студа и ..какво е това червеното виснало?

Публикувано: 18 October 2006 - 06:53 PM
Прикачени файлове
-
PICT0013.JPG (29.84K)
Брой сваляния: 59