Мини Пинчер
Публикувано: 23 October 2006 - 06:06 PM

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 23 October 2006 - 06:52 PM
Цитат
Дани виж какво вземай и ускорявай темпото от сега че като се роди бебето ще е обратното ще спиш 10 мин миеш наакано бебе храниш и в паузата трябва и d) да разходиш b) да беше си взела пинчер в багажника на количката щеше да го возиш wink
Публикувано: 23 October 2006 - 08:56 PM
така почвам:
Честито на Дени за бебо!лека бременност и не се тревожи той кучо ша ти помага-бебе на конче на кучо и... b) !!
хах на Анчето пердето-е то добрече са само петна,че можеше и някоя бая "малка" дупчица да има!! b) l) !
аз за малко да накарам наште да взема Малуши-ама не се получи!! s)
иначе сега сме се опнали,че днеска цял ден сме гонили на баба пилетата b) и бягахме от къщи и лаехми по колите,та кака да тича и да вика по нас!! l) b)
късмет на тези с родени и тези с неродени вси ощи бебешори! r)
и целувки на всички -биг и смол догс! b) l) b) и поздрави на мамите! r)
Публикувано: 23 October 2006 - 09:37 PM
danissa , как точно ходи пинчерчето? На моето започна да му излиза крачето от колянната става и ще трябва операция.
Да ти кажа най -трудно ще ти е когато трябвада разходиш.....ама аз не му знам името, кажи как се казва рота ,че скоро вместо рота ще пиша взвод.
Гале , я да си земеш още едно бебе от щъркела или говори със синковците.
Вале , тъкмо си мислех ,че си на село и ти се обади. Я кажи името на гадната болест на Малуши. Питай вашите ако не я знаеш ти .
Поздрави на всички мами на Чафунчета , Майльовчета, Найдита, Чоковци и Чочовци дето пишат по рядко и целувки по шкимбите на мъниците w) d)
Публикувано: 24 October 2006 - 08:32 AM
Цитат
Да ти кажа най -трудно ще ти е когато трябвада разходиш.....ама аз не му знам името, кажи как се казва рота ,че скоро вместо рота ще пиша взвод.
Анче, пинчото от другия блок ходи все на три крака и то време на време стъпва и на четвъртия, отстрани изглежда сякаш куца.А стопанката каза,че пинчерите така си ходели...
Наш рот е като за цял взвод l) -иначе се казва Рик.

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 24 October 2006 - 10:03 AM
За кройки и бройки не ме питайте - импровизирах и се получи. Знам само, че с обръч е по-лесно. Плетеш 2-3 реда и мериш, ако се налага надаваш или намаляш с някоя друга бримка (ей, че не мога и да обяснявам... ouu )
Поздрави и много целувки w)
Публикувано: 24 October 2006 - 02:45 PM
Днеска чоко цял ден ми е на гости--майка му още малко ще разфасова къщата b)
Кети да сложиш на плика муцунката на Чоко от --1--снимката дето излиза от водата
http://images04.snim...g/000216608.jpg
или дето го взимаш от детската градина b) b) b) b)
и ще започнем да купуваме и на мъжете си от тая храна oleeee
Публикувано: 24 October 2006 - 03:07 PM
Цитат
ами да-аз не я знам,но като се видя с някой от наште ще ти кажа! r)
кeti тя твойта работа поне е хубава ами мойта-да уча тъпи уроци!то и на някой други може би им е тъпо ама не смея да казвам наште щото не се знае какаво ще ме последва!!! b) l) искаш ли да се сменим??????? b) b) l)
Публикувано: 24 October 2006 - 09:08 PM
Лина , аз по телепатия разбрах, че има увеличение на бройката b) Етърва ти като каже нещо и кажи следващият текст не е подходящ за лица под 16г ,защото ги учи да лъжат ,че е пила и вижда двойно или кръвното и играе номера b)
Публикувано: 25 October 2006 - 08:34 AM
Ние сме добре да кажем, Найди расте и дивее, Майльо като добър батко я строява когато не го мързи - абе весела къща :) Ади аз пак се отдавам на работа така че да нацелувате всички дупета от нас w)
Публикувано: 25 October 2006 - 02:53 PM
Направо ми се е натресал и той на главата--изобщо не е слабо куче,та затова си мисля че е на някой.Трябва да взема по сериозни мерки
oleeee
Публикувано: 25 October 2006 - 03:27 PM
ох те тия Бобчовци-Мопчовци ,Чафита-Мафита приятели(кучета) годти-масти(кучета)ша ти изядът ушите бе!! b) l) b)
наистина мисли за по сериозни мерки,че то скоро и Бобчо ша земе да протестира-той първи се е намушкал при теб-ааааа кви са тия!!! l) w) l)
как са ви бълхичките бе хора!?нищо не казвате! NNN нещо интересно няма ли!? b) NNN
ние по цяяяяял ден oo !от сутрин до като не се прибира да я разходя после пак спи,към 3.30 става за да яде и пак oo NNN после ляга и чак към 5.30 пак за разходка и айде пак спане b) NNN bash -писна ми b) !!!
целувки на мръвките и поздрави на мамите! w)
Публикувано: 25 October 2006 - 07:24 PM
Моя мъж вече ша ме метне при тях(няма да му казвам нищо за сега wink )
чафи днеска изобщо не съм разбрала как се е изнесъл на 3 етаж.Аз мисля че си е вътре и съм разтворила навсякъде и отидох да мета тротоара--и като се спусна тая мръвка по котето излезе ми акъла на пътя.Шамаросах го де--то добре че нямаше кола.По какво разбрах че е бил горе---днеска моя мъж наряза месо за буркани и го качи горе за утрето---та имаше мръвки по цялото стълбище dribble .
Публикувано: 25 October 2006 - 08:37 PM
Katrina, добре стана ,че си намери Найди. Сега му е весело на Майльо. bravoS
Вале , какво да прави животинката , нека си дремва.
Аз днес купих Роял Канин за злояди кривотии и Арчо не можа да изяде 40г -това е нужното количество за него. Ще се побъркам ако и такава храна не ядъд. Моите диванета са само за тест на храни трябва да ни назначат на щат.
Публикувано: 26 October 2006 - 08:52 AM
Цитат
r) то работата лесно - да ти я дам, но тя върви комплект с тримата ми мъЖе l)
Лина това предложение - 1-ва снимка.... oleeee как може да ти минават такива мисли?
Анче, как да ви забравя, като още не мога да ви запомня b)
Публикувано: 26 October 2006 - 08:56 AM
ще му намеря стопанин--като ида да ги наритам и двата dribble
Публикувано: 26 October 2006 - 09:10 AM
Цитат
Мъчих се , мъчих се и пак не мога да си го представя това oleeee на думи леснооооооооо ,но ние се не връзваме b)
Вчера ми донесоха братче на Мая..... w) ау , много си го харесах и добре ,че не е момиче -щеше да остане.
Кети , ами точно ,защото трудно ме запомняте и си сложих такъв аватар , но явно много тежки стават и системата отхвърля едно от кучетата-диета. Веднъж е с Мая , веднъж с Лиляна. Сега сменям с Мая.(да ама не стана) За останалите не остава място l) . Лина ако ги сложи и тя така, може цял ден да се мъчим да ги броим l) ...да ама нейните не могат да накацват по мъжо и като спящи кокошки на кацалка в курник l)
Публикувано: 26 October 2006 - 11:49 AM
Цитат
Ама вярно-защо така.Не познавам пинчерче, което да не се репчи на големите кучета, да не оголва зъби... l) А на морето съм виждала едно-метна се на хвалията на един минаващ и човекът като почна да тръсна хавлията... l)

Публикувано: 26 October 2006 - 12:08 PM
Момичета ходих да си нахраня добичетата--ми пред вратата чакаше друго куче dribble сложих им ядене на двамата вътре--новодошлия взе да ръмжи и Боби се ската.Чуждото взе да квичи от вън и просто отворих вратата и пуснах едното да си ходи.Комшиите се оплакват че вечер било сборище на кучета.Сложихме летви с тел допълнително на оградата--да няма от къде да се мушкат.Не мога да поема още 4 броя--моя мъж ще fow