Мини Пинчер
Публикувано: 22 November 2005 - 03:55 PM
Няма да забравя един път майка като беше напазарувала и хапнахме сладки, а Чоки само се молеше като цигане за малко сладичко около масата, естествено никой не му даде. После всички се изнесохме в хола да гледаме телевизия и това диване идва при нас и се облизва лакомо и върти опашка(тая дето е останала) oleeee
и веднага ни светна, че Чоки се е покатерил и си е взел от масата сладка oleeee oleeee
ужасен е понякога такива ги измисля
а да не говорим, че най-обича да седи в скута ти и да те дебне като се загледаш да ти сръбне от чашата, всичко е пробвал вече.. oleeee
Публикувано: 22 November 2005 - 04:41 PM
Публикувано: 22 November 2005 - 07:14 PM
Публикувано: 22 November 2005 - 07:44 PM
Публикувано: 22 November 2005 - 08:35 PM
Ама Чафи наистина бил мини .Трябва да премеря Сара да видя как е с размерите но сега уморена и oo oo oo
Публикувано: 23 November 2005 - 09:50 AM
Цитат
Привет Sheri, r)
А каква порода е твоето кученце, ще стане ли голямо, как се казва и ще има ли снимки???
Аз моите си ги водя на всякъде с мен r) Е без - опера, кино и банката де l)
Разбира се след като сме си научили урака с ПИШКАНЕТО.
Ако започне да прави локвички в хотел в който допускат d) вероятноста да сложат забрана за тях е много голяма. a) и то с право.
Иначе аз лично, предпочитам за празниците да сме на планина в някоя топла хижа. Там кучетата са винаги добер дошли (почти) Но тогава си възниква въпроса с ветеринарния доктор s) Чафи е правя трябва добре да го обмислиш.
Публикувано: 23 November 2005 - 10:00 AM
Цитат
Чафи този въпрос, май е за мен bl)
Ами за крачетата на Чочо l) на тях докторите казват солети и от там и име си имаме СОЛЕТЧО
А за яйцата на Чафи s) как така едно? Другото въобще го няма или не се е спуснало?
Какво ти казват дкторите? Аз мисля, че в единия (втория) случай се налаг операция s) по-добре да е първия.
И моля те кажи най-накрая, къде се намира Цигов чарк, че взех да го сънувам и бълнувам b)
Публикувано: 23 November 2005 - 10:11 AM
То и Чочко в къщи беснее и дивие, ама на вън пишка в движение нищо, че е с палтенце и шал. Явно му е студено много на солетките l)
Публикувано: 23 November 2005 - 10:38 AM
Публикувано: 23 November 2005 - 10:49 AM
Публикувано: 23 November 2005 - 11:31 AM
а изкарването на 1 месец oleeee направо сте извадили късмет.... рисковете са много.
Аз Чочо го изкарвах от 2 месец за по 15-20 минути на верандата и то на ръце без да го пускам на земята.
Много сняг си имате, ние тук сме на дъж и киша oleeee
Публикувано: 23 November 2005 - 11:38 AM
Цитат
Е, имаш си свекърва bravo Аз си нямам s) и си мъкна цялото домочадие с мен.
Пък и те толкоз малки, че мога и нелегално да ги вкарам в някой хотел b) шегувам се
Чета и се смея сама b) представям си Те със САМБЕРНАР oleeee , че и свекървати oleeee
Публикувано: 23 November 2005 - 01:01 PM
Публикувано: 23 November 2005 - 04:37 PM
Публикувано: 23 November 2005 - 04:47 PM
много е хубав тоя Чафи d) , каква хубава къщичка сте му купили, и аз гледах такива, но Чоки няма да седи в нея, научил се е да спи с брат ми и сутрин докато не стане той никой неможе да влиза в детската, щото злото куче варди b) b)
пазете ги вашите пинчита на топло, голям студ иде
носят ли дрешки?
Чоки като му облечеме нещо и после неможеме да го свалиме цяла седмица oleeee , трябва докато спи да му го сваляме oleeee oleeee
а зимата той изобщо не излиза, неможеш да го накараш и с най-примамливата разходка ouu