Мини Пинчер
Публикувано: 23 November 2005 - 05:24 PM
пак сте изписали едни фермани w) на мен вчера ми вадиха зъб и изпуснах цял ден от дискусията s) бях си в къщи да се налагам с лед - ужас, но всичко мина без проблем засега b)
Майлс много обича снега! b) Просто бях очарована как му се видя толкова хубав - въобще не треперим и се въргаляме много сладко. Не искаме и дрешки да слагаме... хем аз от малък го свиквам, но не ги харесваме. Така че като е горе-долу топло просто не го обличам.
Ще се радвам много да се съберем повече хора и да отидем на Цигов чарк, а може и зимата ако искате да отидем на ски който обича. Със сигурност ще намерим някъде в ДОбринище къде да спят мъниците - в къщи ще ги пребера. b) Аз смятам февруари да отидем за една седмица, ще спим там, а ще ходим на ски на Банско, че поне спането да е по-ефтино.Е ако работи пистата на ДОбринище и там ще караме.
А иначе аз съм ходила с Майлс на море, но в хотела на бащата на моя приятел- там няма проблем за кучета напромер. А и мисля че за такива дребосъци никъде няма да има. Аз си ходя навсякъде с него и в Метро и в Практикер и в сладкарници...и да има знак забранено за кучета, аз си го слагам в якето и влизам- досега никой не ни е изгонил :)))))))))))Ама то можеш ли да го изгониш това сладкото :)))
хайде от мен приятна вечер пък ако някой има предложения за Нова година да казва:)))))))))))))))))))))))))))))
Аз се оказа че ще сум дижурна...на 31-ви..и съм бясна...:( Така ми се отложи ходенето на Безбог, защото лифта работи до 16 часа, а аз дотогава не мога да стигна до там. И сега търся други варианти които са по-наблизо и на по-достъпно място.:) w) целувки много на всички мъници w)
Публикувано: 23 November 2005 - 06:09 PM
Какво ще донесе Дядо Коледа на вашите пинчита b) b) b)
Публикувано: 23 November 2005 - 06:21 PM
Публикувано: 23 November 2005 - 06:29 PM
Публикувано: 23 November 2005 - 07:52 PM
Публикувано: 23 November 2005 - 10:40 PM
Публикувано: 23 November 2005 - 11:04 PM
Нашата калпазанка одеве се изпишка на инат в хола защото не я пустнах да отиде при големия син . ouu
Голям зор ще е зимата с разходките и пишкането .То на нас не ни се излиза в тоя студ а камо ли на d) d) d) като легне да oo пред камината и няма мърдане b)
Привет Sheri нашите пинчери не са с родословие и не ходим по изложби така че при нас ще ти е интересно аз влизам при дакелите и те са големи сладури . super
Чафи как да не я целувам до одеве беше качена на главата ми отгоре l) l) и ми правеше прическа рови с лапи и ближе b) b)
Поздрави на всички
Публикувано: 23 November 2005 - 11:48 PM

А Най-обичаме да крадем на батко ни пръчките!
Публикувано: 24 November 2005 - 11:26 AM
Цитат
Здравей Sheri, r) Изпратих ти инструкциите на МееЛа за публикуване на снимки. d)
Айде дайвай да видим Шери. Страшно много харесва йркитата w)
Ако не се справиш със снимките, изпрати ми ги на маила super
Публикувано: 24 November 2005 - 01:21 PM
Цитат
Ама трябваш да избирам - настинка или пръснато мехерче s)
Определено е велика глезла super
не й викай "глезла" l) , тя си е просто кокетка l) l) l)
тя тази козинка трябва да се пази, как да я мокри и каля навън ouu
много е милинка сигурно, наблюдавай я, добре че си край нея и е под контрол super
между другото ние във Видин освен Чоки имаме и ирландска сетерка Марта на 10г. вече. и тя е същата лигла като вали или е кално или студено oleeee , все сипази козинката, все се ближе после дето й е капнало oleeee , а като малка скачаше в Дунава февруари месец да се къпе в ледовете, едвам я удържах fow , обаче като порастна и ... голямо пазене от мърсотията, имахме за кратко и един котарак, Марта все си бърчеше муцуната и правеше физиономия "миришееешшш" като го види, че й ляга в леглото oleeee
кети, не е толкова лошо кучето ти да е кокетка, още повече, че породата на Беки направо си го изисква w) , само да не е с цената на стискането l)
Публикувано: 24 November 2005 - 01:31 PM
Публикувано: 24 November 2005 - 03:03 PM
Цитат
Е, ДА
Ама май е още много малка да се сеща за такива неща r) Ми то тогава ще е чудо като стане по-голяма oleeee
Публикувано: 24 November 2005 - 06:59 PM