Мини Пинчер
Публикувано: 24 November 2005 - 09:49 PM
Ние за съжаление извеждаме Майлс само два пъти - през деня ни няма...и той се научи от малък да си ходи на вестник...За щастие не прави бели извън него w)
sheri много ти е сладко ьоркито - обожавам ги и аз и чихуахуа и померан също w)
На САС -а имаше много сладко бебе ьорки като твоето и спеччели първа награда за бебе. angelpik
Поздрави и целувки w)
sheri много ти е сладко ьоркито - обожавам ги и аз и чихуахуа и померан също w)
На САС -а имаше много сладко бебе ьорки като твоето и спеччели първа награда за бебе. angelpik
Поздрави и целувки w)
Публикувано: 24 November 2005 - 10:55 PM
Благодаря:)Хем ми се иска да порастне и да стане поне наполовина хубава като останалите йоркита,хем искам да си стои малко бебе:)Ние изобщо не я изкарваме навън-малка е още,но и за напред искам да се научи да си ходи в банята или в котешката тоалетна-няма кой да я разхожда s) Преди нея имахме черен лабрадор-невероятен красавец,много умен,но голям! Искаше разходки,движение...изобщо внимание,а ние нямаме толкова свободно време...и ми казаха,че тези малките не искат толкова разходки,затова се спрях на това кученце d) -тип котенце c)
Публикувано: 25 November 2005 - 09:29 AM
Sheri super best много е сладка, направо ме е яд oleeee oleeee oleeee че не мога да я нагушкам и нацункам по хубавата муцунка w)
Не им се сърди на другите йорките!!! Те са много амбицирани да превземат света bravo и мисля, че ще го направят. Това е любимата ми порода w) направо ми омекват краката, като ги видя oleeee даже и на снимка. Много исках да имам йорки s) но срешнах човек, който ме разубеди s) за което сега съжалявам малко. Утехата ми беше Бека w)
Sheri, радвам се че при нас се чувстваш добре. А и автора на тази тема - Katrina, като гледам няма нищо против да си сред нас bravo
Не им се сърди на другите йорките!!! Те са много амбицирани да превземат света bravo и мисля, че ще го направят. Това е любимата ми порода w) направо ми омекват краката, като ги видя oleeee даже и на снимка. Много исках да имам йорки s) но срешнах човек, който ме разубеди s) за което сега съжалявам малко. Утехата ми беше Бека w)
Sheri, радвам се че при нас се чувстваш добре. А и автора на тази тема - Katrina, като гледам няма нищо против да си сред нас bravo
Публикувано: 25 November 2005 - 02:13 PM
Благодаря!!! Аз още преди 1-2 дни четох тук във тоя форум ,но незнам що не писах!!! r) d) Тя Шери нали първоначални нямаше аватар , и аз се осъмних да не е едно друго кученце!!! r) nok !!! Ами осъмних се да не е сестрата на мойта дакелка Леа , която също се казва Шери!!! w) l) d)
Публикувано: 25 November 2005 - 03:16 PM
Хих,Шери ви благодари за милите комплименти, а аз като нейна мама направо се разтапям:)Днес сме вече с фибичка-довечера ще и направя фото-сесия и ще пусна някоя снимка.А що се отнася до гушкането-тя няма да има нищо против-обожава да я мачкаме!Сега отиваме за третата ваксинка и ми се свива сърцето-къде ще я бучнат,толкова е слабичка love До довечера super
Публикувано: 25 November 2005 - 03:41 PM
Браво Кети че си сложила Шери на видно място.:) Така по по-лесен начин можем да и се радваме. w)
Някой от вас ще ходи ли утре на срещата на форума в Южен парк? Аз за съжаление този път ще пропусна, че съм на работа... много съжалявам, засщото ще има много кученца и концерт и т.н., но ..следващия път.
По-назад имаше въпрос какво ще получат мъниците за нова година. Майлс ще получи братче. w) Това е най-подходящия момент да му вземем приятел. Само още не знам какъв ще е. Но ще е мини де angelpik
Хайде аз се впускам пак да работя :)))) до скоро и целувки на всички w) w) w)
Някой от вас ще ходи ли утре на срещата на форума в Южен парк? Аз за съжаление този път ще пропусна, че съм на работа... много съжалявам, засщото ще има много кученца и концерт и т.н., но ..следващия път.
По-назад имаше въпрос какво ще получат мъниците за нова година. Майлс ще получи братче. w) Това е най-подходящия момент да му вземем приятел. Само още не знам какъв ще е. Но ще е мини де angelpik
Хайде аз се впускам пак да работя :)))) до скоро и целувки на всички w) w) w)
Публикувано: 25 November 2005 - 04:09 PM
Е, за съжаление и аз няма да мога да отида s) много ми е далеч пък съм и на работа.
За Нова Година bl) още не съм мислила, ама няма да е братче или сестриче oleeee че ще ми дойдат множко.
Мойте най-много се радват на кожените кокалчета r) по два - три часа ги дъфчат, та чак мускулна треска после ги тресе l) Особено Чочо, винаги си поставя за цел - до края на деня да го няма и не заспива докато не му види сметката oleeee
За Нова Година bl) още не съм мислила, ама няма да е братче или сестриче oleeee че ще ми дойдат множко.
Мойте най-много се радват на кожените кокалчета r) по два - три часа ги дъфчат, та чак мускулна треска после ги тресе l) Особено Чочо, винаги си поставя за цел - до края на деня да го няма и не заспива докато не му види сметката oleeee
Публикувано: 25 November 2005 - 07:27 PM
каде сте бе момичета bl) вие само сте си продали пинчерите b) (колко върви килото) b) b) b) и сега ще си купите големи кучета и ще се прехвърлите в друга порода b) кво ви прават любимците w) пишете нещо за тях b) моя е окупирал печката и ние се движим със заобикаляне a) а тои остава невъзмутим b) поздрави на всички от чафи d) Тоя мъник наистина е сладък и е само за гушкане
Публикувано: 25 November 2005 - 07:35 PM
поднасям извинения b) вие цял ден пишете а аз седя на 20 стр и чакам b) b) b) b) продължаваите така b) я всички от софия да разправят за изложбата b) ПИНЧЕРИТЕ взеха първо място нали b) b) b) b) чафи